Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Sergelin tori

Näe mielenkiintoista arkkitehtuuria, katsele teatteriesityksiä ja osallistu ilmaisiin kulttuuritapahtumiin tällä Tukholman keskusaukiolla.

Näe Sergelin torin kuuluisat rakennukset, katsele katutaiteilijoiden performansseja ja teatteriesityksiä ja osallistu ilmaisiin kulttuuritapahtumiin. Kahteen tasoon rakennettu Sergelin tori on Tukholman tunnetuin julkinen aukio. Se on saanut nimensä paikallisen uusklassisen kuvanveistäjän Johan Tobias Sergelin mukaan. 1700-luvulla elänyt Sergel asui ja työskenteli lähellä tätä paikkaa. 

Pysähdy ensimmäiseksi ihastelemaan lasista Kristallvertikalccent-obeliskia, joka on aukion ylätason keskustaideteos. Edvin Öhrström suunnitteli tämän 37 metriä korkean tornin vuonna 1974. Se sijaitsee keskellä suihkulähdettä, ja se valaistaan iltaisin. Laskeudu portaat alatasolle, jonka kävelykadussa toistuu kolmiokuvio. Alataso on suosittu paikka, jossa voi nähdä performanssitaiteilijoita ja monenlaisia muita esityksiä. Alhaalla on myös maanalainen ostoskeskus.

Monet Tukholman kulttuurifestivaalin tapahtumista järjestetään Sergelin torin alatasolla. Osallistu ilmaistapahtumiin ja näe elävän musiikin konsertteja ja tanssiesityksiä. Aukiolla järjestetään myös joulumarkkinat, joilla myydään käsitöitä ja perinteisiä ruotsalaisia ruokia ja juomia.

Aukion eteläisellä laidalla sijaitsee Kulturhuset-kulttuuritalo. Tässä seitsenkerroksisessa kulttuurikeskuksessa on design-myymälöitä, taidegallerioita ja työpajoja sekä lastenkirjasto, kahviloita ja baareja. Sergelin torilla on myös Tukholman kaupunginteatteri. Teatterin eri saleihin mahtuu katsojia 60:stä aina 700:aan. 

Hötorgetin rakennukset voit nähdä aukion pohjoispäästä. Nämä viisi 1950-luvulla rakennettua korkeaa rakennusta symboloivat kaupungin modernia arkkitehtuuria. 

Sergelin tori sijaitsee aivan Tukholman sydämessä. Se on kävelymatkan päässä monista tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Kungsträdgårdenista ja vanhastakaupungista. Bussit ja raitiovaunut pysähtyvät aukion lähistön kaduilla. Sveavägen, joka on yksi Tukholman vilkkaimmista kaduista, alkaa aukiolta pohjoisen suuntaan. Se yhdistää Sergelin torin Hagaparkenin puistoon. Tarkista aukioloajat ja tapahtumien hinnat kulttuurikeskuksen ja teatterin verkkosivuilta. Tukholman kulttuurifestivaalin verkkosivuilta löydät festivaalin tapahtumakalenterin.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 548 majoitusliikettä kohteen Sergelin tori lähellä
At Six 154 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 90 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Waterfront Hotel 103 €
   Radisson Blu Waterfront Hotel

   Radisson Blu Waterfront Hotel

   Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Clarion Hotel Sign 105 €
    Clarion Hotel Sign

    Clarion Hotel Sign

    Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Klara 86 €
     Scandic Klara

     Scandic Klara

     Slöjdgatan 7, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottninggatan ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Hotel Stockholm 91 €
      Clarion Hotel Stockholm

      Clarion Hotel Stockholm

      Ringvaegen 98, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hobo 77 €
       Hobo

       Hobo

       Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Continental 74 €
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.