Siam Parkin vesipuisto

Siam Park johon kuuluu vesipuisto
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Laske vauhdikkaissa ja jännittävissä vesiliukumäissä tai rentoudu laiskassa joessa kelluen yhdessä Euroopan suurimmista teemavesipuistoista.

Siam Park on Thaimaan muinaisesta Siamin kuningaskunnasta inspiraationsa saanut valtava vesipuisto. Tässä suositussa vesipuistossa on lukuisia jännittäviä laitteita ja vesiliukumäkiä, ranta-alue, aaltoallas ja lasten alueita, joissa kaikissa näkyvät thaimaalaiset vaikutteet. Siam Parkissa voit nauttia sekä puiston laitteista että kiehtovasta suunnittelusta, jossa on kiinnitetty uskomattoman tarkkaa huomiota thaimaalaisen arkkitehtuurin motiiveiden jäljittelyyn.

Uhmaa thaitemppelissä sijaitsevan jyrkän Tower of Power‑vesiliukumäen lähes 28 metrin pudotusta. Matkaa Dragon-vuoristoradan kyydissä värikkäiden lohikäärmeveistosten luolaan ja koe laitteen painovoimattomuuden tuntu.

Opi surffaamaan Wave Palacen aalloissa, joiden sanotaan olevan maailman suurimpia keinotekoisia aaltoja. Kolmemetriset aallot nousevat kauniin thaipalatsin alta. Kahlaa altaan reunoilla ja nauti siitä tunteesta, kun aallot vyöryvät yllesi, tai kokeile, pystytkö surffaamaan näillä suurilla aalloilla.

Voit myös katsella aaltoaltaan menoa valkohiekkaiselta Siam Beachilta. Vesipuisto sijaitsee melko kaukana rannikosta, mutta sitä ei uskoisi rannan varjoisien palmujen alla ja lämpimän sinivihreän veden äärellä.

Vesipuistossa on tarjolla myös kulttuurielämyksiä thaimaalaisilla kelluvilla markkinoilla, joiden aidoista bambukojuista voit ostaa Thaimaasta tuotuja matkamuistoja. Pienemmille lapsille on tarjolla Lost City, jossa on useita matalia altaita, torneja, vesiliukumäkiä ja vesitykkejä.

Varaa aikaa myös puiston ympäri kävelemiselle ja vaikuttavan thaiarkkitehtuurin ihailemiselle. Katsele puisten kävelysiltojen alapuolella uivia koikarppeja ja Thaimaasta tuoduista tarvikkeista rakennettuja perinteisiä olkikattoisia taloja.

Mai Thai River on erinomainen tapa tutustua vesipuistoon leppoisalla tavalla samalla kun kellut kumiveneen kyydissä mutkittelevaa jokea pitkin puiston nähtävyyksien ohitse. Maailman pisimmäksi laiskaksi joeksi mainostettu Mai Thai River kulkee matkallaan kauniiden vesiputousten, vehreiden kasvien ja täynnä trooppisia kaloja olevan akvaarion ohitse ennen päättymistään porealtaaseen.

Siam Park on avoinna joka päivä ympäri vuoden, ja sinne on pääsymaksu. Siam Parkiin on ilmainen bussikuljetus Los Cristianosista, Playa de las Américasista ja Costa Adejesta.

Suunnittele matka ja näe Siam Parkin vesipuisto

Barceló Tenerife
The Ritz-Carlton Tenerife, Abama
LABRANDA Suites Costa Adeje
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.