Singapore

Matkaopas
Singapore
Vieraile pienessä Singaporen kaupunkivaltiossa, jossa on tarjolla hienoja kulttuurinähtävyyksiä, loisteliaita rakennuksia, valtavia ostoskeskuksia ja herkullista katuruokaa.

Singapore on pieni ja vauras kaupunkivaltio. Singaporen siluettia koristavat ultramodernit pilvenpiirtäjät, mutta voit myös tutustua kaupungin menneisyyteen sen värikkäillä etnisillä alueilla. Koe Singaporen‑matkalla maan kulttuurillinen monimuotoisuus, nauti paikallisia herkkuja, ihaile kaupunkia valtavasta maailmanpyörästä ja rentoudu rannoilla.

Tutustu Singaporen historiallisiin etnisiin alueisiin. Nauti kulttuurista, ruoasta ja ostosten tekemisestä Kampong Glamin muslimikorttelissa. Kiertele Little Indian temppeleitä ja markkinoita ja vieraile Chinatownin kaupoissa, ravintoloissa ja puistoissa.

Singaporen‑matkalla kannattaa syödä kuten paikalliset ja nauttia Singaporen katuruokakulttuurista. Istuudu ravintola- tai ruokakojualueen muovituoliin ja maistele paikallisia herkkuja, joissa yhdistyvät kiinalaisen, malesialaisen, intialaisen ja indonesialaisen kulttuurin makumaailmat. Maista kalanpääcurrya, lihaa satay-kastikkeessa ja bak chor meetä, eli nuudeleita jauhelihalla ja sienillä.

Singaporessa on trendikkäitä muotiliikkeitä, suuria tavarataloja ja useita ostoskeskuksia, jotka vetävät puoleensa shoppailijoita ja ovat käteviä kaikille muillekin, jos tarve yllättää. Pääostoskatu on Orchard Road, jossa on muotisuunnittelijoiden merkkivaatteita, luksusmuotia, koruja ja elektroniikkaa myyviä liikkeitä.

Aivan Singaporen etelärannikon tuntumassa sijaitsee pieni lomasaari Sentosa. Vieraile Singaporen‑matkalla Sentosan rannoilla ja luontopoluilla ja nauti saaren huvipuistojen vuoristoradoista. Sentosalle pääsee köysiradalla Mount Faberilta tai kävellen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä lyhyttä pengertietä pitkin.

Ihaile Singaporea sen korkeuksiin kohoavien maamerkkien laelta. Näe kaupungin siluetti 165 metriä korkean Singapore Flyer ‑maailmanpyörän kyydistä. Vieraile Tiger Sky Towerin näköalatasanteella. Kävele pitkin Pinnacle@Duxton-asuinrakennusten 50. kerrosten välillä kulkevaa Skybridge-ilmasiltaa. Katsele pitkin Singaporejokea kulkevia laivoja Helix Bridgeltä.

Singapore sijaitsee Malesian eteläkärjen vieressä. Singaporen saarelta on yhteys mantereelle pengertietä pitkin. Lennä Changin kansainväliselle lentoasemalle tai matkusta perille autolla tai junalla Malesian kohteista. Singaporessa on laaja, tehokas ja edullinen julkinen liikenneverkosto, joka kattaa suurimman osan tärkeimmistä nähtävyyksistä. Voit myös liikkua taksilla, polkupyörällä tai vuokra-autolla. Matkusta Singaporeen pitämään hauskaa, shoppailemaan ja nauttimaan ruoasta ja kulttuurista.

Suositut kaupungit kohteessa Singapore

Gardens by the Bay featuring moderni arkkitehtuuri, puutarha ja yökuvat
Singapore
Shoppailu, Puutarhat ja Chinatown
Singapore kutsuu! Koe sen venesatama, puutarhat, muistomerkit ja monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Merlion
  • Marina Bay Sands Skypark
  • Boat Quay

Suositut vierailukohteet