Singapore matkavinkit

Matkaopas
Singapore

Discover neighborhoods in Singapore

Gardens by the Bay featuring moderni arkkitehtuuri, puutarha ja yökuvat

Marina Bay

4,5/5(7 arvostelua alueesta)

Marina Bay tunnetaan upeista rantanäköaloista ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Marina Bay Sands Casino ja Gardens by the Bay, ja Bayfrontin asema ja Marina South Station takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Marina Bay
Clarke Quay Mall featuring sisäkuvat, moderni arkkitehtuuri ja ostokset

Singaporen keskusta

4,5/5(8 arvostelua alueesta)

Singaporen keskusta tunnetaan jokimaisemiin, ja halutessasi voit myös vierailla suosituilla nähtävyyksillä, esimerkkeinä Orchard Road ja Clarke Quay Centralin ostoskeskus. Tutustu kohteeseen Singapore lähemmin hyppäämällä julkisen kulkuneuvon kyytiin – Clarke Quayn asema tai Chinatownin asema sijaitsevat lähellä.

Singaporen keskusta
Sentosasaari joka esittää rannikkokaupunki, hotelli ja uinti

Sentosasaari

Sentosasaari tunnetaan kauniista rannoista, ja halutessasi voit myös vierailla suosituilla nähtävyyksillä, esimerkkeinä Universal Studios Singapore™ ja Sentosa Golf Club (golfkeskus). Tutustu kohteeseen Singapore lähemmin hyppäämällä julkisen kulkuneuvon kyytiin – Resorts World Station tai Imbiah Station sijaitsevat lähellä.

Sentosasaari
Default Image

Changi

Koskemattomista rannoista ja lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu Changi tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Jewel Changi Airport ja Changi Beach Park (puisto). Lisäksi E Station ja D Station takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua.

Changi
Singapore joka esittää ostokset ja kyltit

Orchard

4,5/5(9 arvostelua alueesta)

Orchard tunnetaan loistavasta yöelämästä, kuvankauniista puutarhoista ja suosituista kaupoista. Myös suositut nähtävyydet, kuten Orchard Road ja Lucky Plaza (aukio), ovat näkemisen arvoisia. Läheiset Orchardin asema ja Somersetin asema takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua.

Orchard