Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Storkespringvandetin suihkulähde

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Storkespringvandetin suihkulähde. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Storkespringvandetin suihkulähde, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Storkespringvandetin suihkulähde paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Storkespringvandetin suihkulähde upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Storkespringvandetin suihkulähde? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Storkespringvandetin suihkulähde lähellä kohdetta Storkespringvandetin suihkulähde. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Storkespringvandetin suihkulähde, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 735 majoitusliikettä kohteen Storkespringvandetin suihkulähde lähellä
Skt. Petri 151 €
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, Kööpenhamina
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Kong Arthur 125 €
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Copenhagen Admiral Hotel 104 €
   Copenhagen Admiral Hotel

   Copenhagen Admiral Hotel

   Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Danmark 121 €
    Hotel Danmark

    Hotel Danmark

    Vester Voldgade 89, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dansk Design Center ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kongens Nytorvin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Square 121 €
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Comfort Hotel Vesterbro 105 €
      Comfort Hotel Vesterbro

      Comfort Hotel Vesterbro

      Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel SKT. Annæ 173 €
       Hotel SKT. Annæ

       Hotel SKT. Annæ

       Sankt Annæ Plads 18-20, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Amalienborgin linna ja Kongens Nytorv ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        CABINN Copenhagen 92 €
        CABINN Copenhagen

        CABINN Copenhagen

        Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.