Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Storkespringvandetin suihkulähde

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Storkespringvandetin suihkulähde. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Storkespringvandetin suihkulähde, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Storkespringvandetin suihkulähde paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Storkespringvandetin suihkulähde upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Storkespringvandetin suihkulähde? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Storkespringvandetin suihkulähde lähellä kohdetta Storkespringvandetin suihkulähde. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Storkespringvandetin suihkulähde, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 452 majoitusliikettä kohteen Storkespringvandetin suihkulähde lähellä
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 87 €
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Urban House Copenhagen by MEININGER 67 €
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   CABINN Copenhagen 89 €
   CABINN Copenhagen

   CABINN Copenhagen

   Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tivoli Hotel 132 €
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Steel House Copenhagen 76 €
     Steel House Copenhagen

     Steel House Copenhagen

     Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hostellista. Strøget ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen 120 €
      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli, Strøget ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Christiansborgin linna ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Generator Copenhagen 66 €
       Generator Copenhagen

       Generator Copenhagen

       Adelgade 5, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rosenborgin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rundetårn ja Marmorkirken ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wakeup Copenhagen Borgergade 91 €
        Wakeup Copenhagen Borgergade

        Wakeup Copenhagen Borgergade

        Borgergade 9, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.