Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Strahovin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Strahovin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Strahovin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Strahovin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Strahovin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Strahovin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Strahovin luostari lähellä kohdetta Strahovin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Strahovin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 655 majoitusliikettä kohteen Strahovin luostari lähellä
Lindner Hotel Prague Castle 53 €
Lindner Hotel Prague Castle

Lindner Hotel Prague Castle

Strahovska 128, Praha
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. John Lennon -seinä ja Kaarlensilta ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 85 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandior Hotel Prague 91 €
   Grandior Hotel Prague

   Grandior Hotel Prague

   Na Porici 42, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Roma Prague 86 €
    Hotel Roma Prague

    Hotel Roma Prague

    Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
     Michelangelo Grand Hotel Prague

     Michelangelo Grand Hotel Prague

     Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Questenberk 107 €
      Hotel Questenberk

      Hotel Questenberk

      Uvoz 15/155, Praha, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie ja Strahovin luostari ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Savoy 142 €
       Hotel Savoy

       Hotel Savoy

       Keplerova 218/6, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuninkaantie ja Strahovin luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dejvickán metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Monastery 70 €
        Hotel Monastery

        Hotel Monastery

        Strahovske nadvori 13, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaantie ja Strahovin luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.