Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Strahovin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Strahovin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Strahovin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Strahovin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Strahovin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Strahovin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Strahovin luostari lähellä kohdetta Strahovin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Strahovin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 355 majoitusliikettä kohteen Strahovin luostari lähellä
Charles Bridge Palace 53 €
Charles Bridge Palace

Charles Bridge Palace

Anenské námestí 203/1, Praha
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuninkaantie ja Kaarlen sillan torni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaarlensilta ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Iron Gate Hotel and Suites 64 €
  Iron Gate Hotel and Suites

  Iron Gate Hotel and Suites

  Michalska 19, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kuninkaantie ja Prahan astronominen kello sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Stavovské-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Muzeumin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pytloun Boutique Hotel Prague 55 €
   Pytloun Boutique Hotel Prague

   Pytloun Boutique Hotel Prague

   Vaclavske namesti 779/16, Praha
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Na příkopě ostoskatu, Venceslauksen aukio ja Stavovské-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Prague Castle Questenberk Apartments 150 €
    Prague Castle Questenberk Apartments

    Prague Castle Questenberk Apartments

    12 Vlašská, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Petřínin kukkula, Prahan linna ja John Lennon -seinä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Kaarlensilta ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     MOODs Charles Bridge 58 €
     MOODs Charles Bridge

     MOODs Charles Bridge

     Naprstkova 6, Praha
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Náprstekin museo ja Kaarlen sillan torni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaarlensilta ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lindner Hotel Prague Castle 50 €
      Lindner Hotel Prague Castle

      Lindner Hotel Prague Castle

      Strahovska 128, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kaarlensilta ja John Lennon -seinä ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Prague Castle I
       Prague Castle I

       Prague Castle I

       Pphorelec 137/18, Praha
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kaarlensilta ja John Lennon -seinä ovat myös 2 kilometrin päässä. Pohořelec Stop ja Dlabačov Stop sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Green Garden Apartment
        The Green Garden Apartment

        The Green Garden Apartment

        14 Pohorelec, Praha, Hlavní mesto Praha
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Prahan linna ja Kaarlensilta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kaarlen yliopisto ja Prahan kansallisteatteri ovat myös 3 kilometrin päässä. Malostranskán asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.