Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Strahovin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Strahovin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Strahovin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Strahovin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Strahovin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Strahovin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Strahovin luostari lähellä kohdetta Strahovin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Strahovin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 683 majoitusliikettä kohteen Strahovin luostari lähellä
Grandior Hotel Prague 90 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Lindner Hotel Prague Castle 62 €
  Lindner Hotel Prague Castle

  Lindner Hotel Prague Castle

  Strahovska 128, Praha
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. John Lennon -seinä ja Kaarlensilta ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandium Prague 98 €
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Questenberk 97 €
    Hotel Questenberk

    Hotel Questenberk

    Uvoz 15/155, Praha, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuninkaantie ja Strahovin luostari ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Roma Prague 73 €
     Hotel Roma Prague

     Hotel Roma Prague

     Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Savoy 154 €
      Hotel Savoy

      Hotel Savoy

      Keplerova 218/6, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie ja Strahovin luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dejvickán metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Monastery 70 €
       Hotel Monastery

       Hotel Monastery

       Strahovske nadvori 13, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuninkaantie ja Strahovin luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Green Garden Apartment
        The Green Garden Apartment

        The Green Garden Apartment

        14 Pohorelec, Praha, Hlavní mesto Praha
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Prahan linna ja Kaarlensilta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kaarlen yliopisto ja Prahan kansallisteatteri ovat myös 3 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.