Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Suuri palatsi

Tämä mahtava palatsikompleksi, jossa yhdistyvät sekä eurooppalaiset että aasialaiset tyylipiirteet, oli aikoinaan Siamin kuninkaan koti ja on nykyään sekä jumalanpalveluspaikka että suosittu Bangkokin nähtävyys.

Suuren palatsin kullatut katot ovat Bangkokin kuuluisin maamerkki. Palatsialueella on runsaasti valokuvattavaa, ja palatsirakennusten valkoisten seinien sisäpuolella voit tutustua Thaimaan hallinnolliseen ja uskonnolliseen historiaan yli 200 vuoden ajalta. Palatsialueella sijaitsee merkittävä Smaragdibuddhan temppeli sekä useita muita loistokkaasti koristeltuja temppeleitä, patsaita ja pagodeja.

Suuri temppeli rakennettiin vuonna 1782 Bangkokin maan pääkaupungiksi julistaneen kuningas Rama I:n hallituskaudella. Kuninkaan valtaistuin on nähtävillä Amarindra-salissa kuninkaan senaikaisessa asuinrakennuksessa. Rakennuksessa on toiminut myös tuomioistuin. Suuri palatsi on säilynyt Thaimaan kuninkaallisten perheiden hallussa yli 150 vuoden ajan, ja Thaimaan nykyinen kuningas käyttää sitä yhä erilaisten seremonioiden näyttämönä.

Suuressa palatsissa yhdistyvät thaimaalainen, aasialainen ja eurooppalainen arkkitehtuuri, sillä kukin kuningasperhe on laajentanut ja koristellut sitä omien mieltymystensä mukaan. Tutustu ranskalaistyyliseen Boromabiman-rakennukseen ja kullattuun 1800-luvulta peräisin olevaan kirkonkellonmuotoiseen Phra Si Rattana -temppeliin. Käy Dusit Maha Prasat -vastaanottosalissa ja näe kuninkaan vanha helmiäiskoristeltu valtaistuin. Vieressä sijaitsee Chakri Maha Prasat, uusklassinen rakennus, jonka katolla kohoavat thaityyliset spiraalit. Asemuseo on avoinna arkipäivisin. Lähellä sijaitsee sisin palatsi, joka toimi kuninkaan haaremina ja oli tarkoitettu vain naisille ja lapsille. Se on suljettu yleisöltä.

Seuraa sahramin värisissä kaavuissaan kulkevia munkkeja Suuren palatsin pyhimpään paikkaan, Wat Phra Kaeo -temppeliin. Tämän temppelin sisällä on pieni Smaragdibuddhan patsas, joka istuu perinteisen thaityylisen kullatun jalustan päällä.

Suuri palatsi sijaitsee Chao Phraya -joen rannalla historiallisessa kaupunginosassa. Parhaat maisemat näet saapumalla palatsille jokea pitkin. Lähin lauttapysäkki on Tha Chang -laiturilla. Palatsialue sulkeutuu iltapäivällä, joten saavu ajoissa. Ennen kuin menet sisään rakennuksiin, peitä käsivartesi, sääresi ja jalkasi. Osallistu ilmaiselle opaskierrokselle tai kiertele rakennuksissa omatoimisesti opaskirjasi vinkkejä seuraten. Voit myös vuokrata audio-opastuksen.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 122 majoitusliikettä kohteen Suuri palatsi lähellä
Mandarin Hotel Managed by Centre Point 61 €
Mandarin Hotel Managed by Centre Point

Mandarin Hotel Managed by Centre Point

662 Rama IV Road, Bangkok, Bangkok
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Lumphinin puisto ja MBK Center -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Siam Center -ostoskeskus ja Pratunamin tori ovat myös 5 kilometrin päässä. Sam Yanin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Silomin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Shangri-la Bangkok 143 €
  Shangri-la Bangkok

  Shangri-la Bangkok

  89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bangkokin jokiranta, King Power MahaNakhon -pilvenpiirtäjä ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Patpongin iltatori ja Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Saphan Taksinin BTS-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Surasakin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   D&D Inn Khaosan 19 €
   D&D Inn Khaosan

   D&D Inn Khaosan

   68-70 Khaosan Road, Pranakorn, Bangkok
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Khao Sanin katu ja Bangkokin jokiranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkokin kansallismuseo ja Thammasatin yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Riva Arun Bangkok 82 €
    Riva Arun Bangkok

    Riva Arun Bangkok

    392/25-26 Maharaj Road, Phraborom Maharajawang, Pranakorn, Bangkok
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Museum of Siam ja Wat Phon temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Smaragdibuddhan temppeli ja Suuri palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Riva Surya Bangkok 82 €
     Riva Surya Bangkok

     Riva Surya Bangkok

     23 Phra Arthit Road Pranakorn, Bangkok, Bangkok
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bangkokin jokiranta, Khao Sanin katu ja Bangkokin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Thammasatin yliopisto ja Sanam Luang ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bangkok Thonburin asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

      ibis Styles Bangkok Khaosan Viengtai 56 €
      ibis Styles Bangkok Khaosan Viengtai

      ibis Styles Bangkok Khaosan Viengtai

      42 Rambuttri Rd., Banglampu Pranakorn, Bangkok, Bangkok
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Khao Sanin katu ja Bangkokin jokiranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkokin kansallismuseo ja Thammasatin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) 124 €
       lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

       lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

       State Tower 1055/111 Silom Road, Bangrak, Bangkok
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sri Mariammanin temppeli ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja Siam Paragon -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Surasakin BTS-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Saphan Taksinin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rambuttri Village Inn & Plaza 22 €
        Rambuttri Village Inn & Plaza

        Rambuttri Village Inn & Plaza

        95 Soi Ram Buttri, Chakkra Phong Road, Phra Nakorn, Bangkok, Bangkok
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Khao Sanin katu ja Bangkokin jokiranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkokin kansallismuseo ja Thammasatin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bangkok Thonburin asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.