COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Szigetszentmiklós
Matkaopas

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Gellértin kylpylä ja Suuri kauppahalli, jotka ovat vain pari tämän kohteen monista suosituista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Szigetszentmiklós

Oazis Wellness Panzio
Oazis Wellness Panzio
3 out of 5
184 Tököli út, Szigetszentmiklós
Hinta on 45 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Ihmeiden palatsi on 9,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tropicarium ja Unkarin luonnonhistoriallinen museo sijaitsevat ...

5/5Exceptional! (2 arvostelua)
Kellemes hotel Budapest agglomerációjában

"Kellemes, kis szálloda, jó wellness felszereltséggel. Edzőterem is található az épületen belül. Kedves személyzet, jó reggeli, gyors wifi."…"

Arvosteltu 10.11.2020

Oazis Wellness Panzio
Hotel Moments Budapest
Hotel Moments Budapest
4 out of 5
Andrássy út 8., Budapest
Hinta on 115 € per yö ajalle 11. maalisk. viiva 12. maalisk.

Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun ...

4.9/5Exceptional! (998 arvostelua)
Fine hotel with awesome staff!

"The staff in reception was extremely polite and always doing their best for client.The girls on 20 th August just mentioned here."…"

Arvosteltu 21.8.2020

Hotel Moments Budapest
ibis Styles Budapest Airport
ibis Styles Budapest Airport
3.5 out of 5
Vecses, Budapest
Hinta on 90 € per yö ajalle 5. maalisk. viiva 6. maalisk.

Hungexpo Budapest on 16,6 kilometrin ja Unkarin kansallismuseo on 19,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Váci utca ja Gellértin kylpylä ovat myös 25 kilometrin ...

4.4/5Wonderful! (653 arvostelua)
Industrial

"Industrial tyylinen hotelli. Huoneiden sisustus minimalistinen."…"

Arvosteltu 25.7.2020

ibis Styles Budapest Airport
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot – Szigetszentmiklós

Vagabond Broadway
Vagabond Broadway
4 out of 5
Csanyi Utca 9, Budapest, Budapest
Hinta on 36 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Tapanin ...

4.5/5Wonderful! (204 arvostelua)

"Sijainti oli keskeinen. Lähellä paljon ravintoloita, kahviloita ym. Nähtävyyksille pääsee kätevästi julkisilla tai viitseliäs kävelee. Huoneisto oli siisti ja henkilökunta ystävällistä. Olisin toivonut huoneeseen esim. pientä esitettä tms. siitä miten eri laitteet toimivat. Olisimme arvostaneet myös ..."…"

Arvosteltu 8.7.2019

Vagabond Broadway
Loft Astoria
Loft Astoria
4 out of 5
Múzeum körút 1/b, Budapest
Hinta on 100 € per yö ajalle 1. huhtik. viiva 2. huhtik.

Paloma, Dohány-kadun synagoga ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Váci utca ja Suuri kauppahalli ...

4.4/5Excellent! (285 arvostelua)

"Junior suite, en kyllä aiemmin ole ollut tuollaisessa junior suitessa, mutta opin tästä etten enää koskaan mene apartementos tyyppiseen huoneistohotelliin. Huoneesta joutui maksamaan 48 euroa lisää siivouksesta ja verosta (siivouksen osuus oli 40 euroa) ja siivooja kävi kerran meidän 5 päivän oleskelun ..."…"

Arvosteltu 14.10.2019

Loft Astoria
Gellért Budapest Suites
Gellért Budapest Suites
3.5 out of 5
Bartok Bela ut 15, A ep, II. Emelet 20, Budapest, Pest
Hinta on 48 € per yö ajalle 2. maalisk. viiva 3. maalisk.

Gellértin kylpylä, Rudasin kylpylä ja Citadella sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Vapaudensilta ja Budan linna ovat myös ...

5/5Exceptional! (1 arvostelu)
Test place to stay

"Great place to stay if your seeking a bit more flexibility than a std hotel room, which can be a bit hit and miss in Budapest. Located in a safe convenient spot near some good cafes and restaurants and Opposite a small supermarket for some supplies. Staying on this side of the river close to the ..."…"

Arvosteltu 11.9.2020

Gellért Budapest Suites
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Szigetszentmiklós

Kohteen Szigetszentmiklós lähellä sijaitsevat kaupungit