Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tanskan luonnontieteellinen museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tanskan luonnontieteellinen museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tanskan luonnontieteellinen museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tanskan luonnontieteellinen museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tanskan luonnontieteellinen museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tanskan luonnontieteellinen museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tanskan luonnontieteellinen museo lähellä kohdetta Tanskan luonnontieteellinen museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tanskan luonnontieteellinen museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 555 majoitusliikettä kohteen Tanskan luonnontieteellinen museo lähellä
Hotel Kong Arthur 125 €
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rosenborgin linna ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 84 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Copenhagen Admiral Hotel 114 €
   Copenhagen Admiral Hotel

   Copenhagen Admiral Hotel

   Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    a&o Copenhagen Norrebro 60 €
    a&o Copenhagen Norrebro

    a&o Copenhagen Norrebro

    Tagensvej 135-137, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bispebjerg Hospital on 0,9 kilometrin päässä tästä hostellista. Tanskan kansallinen taidemuseo ja Rosenborgin linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Rundetårn ja Strøget ovat myös 5 kilometrin päässä. Bispebjergin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nørrebron asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Urban House Copenhagen by MEININGER 60 €
     Urban House Copenhagen by MEININGER

     Urban House Copenhagen by MEININGER

     Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen 112 €
      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli, Strøget ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Christiansborgin linna ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Vesterbro 94 €
       Comfort Hotel Vesterbro

       Comfort Hotel Vesterbro

       Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ibsens Hotel 125 €
        Ibsens Hotel

        Ibsens Hotel

        Vendersgade 23, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Kööpenhaminan yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Rosenborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.