Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tanskan luonnontieteellinen museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tanskan luonnontieteellinen museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tanskan luonnontieteellinen museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tanskan luonnontieteellinen museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tanskan luonnontieteellinen museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tanskan luonnontieteellinen museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tanskan luonnontieteellinen museo lähellä kohdetta Tanskan luonnontieteellinen museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tanskan luonnontieteellinen museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 629 majoitusliikettä kohteen Tanskan luonnontieteellinen museo lähellä
Hotel Kong Arthur 113 €
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rosenborgin linna ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copenhagen Admiral Hotel 112 €
  Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   a&o Copenhagen Norrebro 55 €
   a&o Copenhagen Norrebro

   a&o Copenhagen Norrebro

   Tagensvej 135-137, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bispebjerg Hospital on 0,9 kilometrin päässä tästä hostellista. Tanskan kansallinen taidemuseo ja Rosenborgin linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Rundetårn ja Strøget ovat myös 5 kilometrin päässä. Bispebjergin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nørrebron asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Vesterbro 92 €
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 87 €
     Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

     Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

     Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel 83 €
      Grand Hotel

      Grand Hotel

      Vesterbrogade 9, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       2 bedroom apartment Hildursgade
       2 bedroom apartment Hildursgade

       2 bedroom apartment Hildursgade

       hildursgade 8, Kööpenhamina
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tanskan luonnontieteellinen museo (Statens Naturhistoriske Museum) ja Parken-stadion sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tanskan kansallinen taidemuseo ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Bispebjergin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ryparkenin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Studio Rådmandsgade
        Studio Rådmandsgade

        Studio Rådmandsgade

        Rådmandsgade 40 D, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tanskan luonnontieteellinen museo (Statens Naturhistoriske Museum) ja Parken-stadion sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tanskan kansallinen taidemuseo ja Rosenborgin linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Bispebjergin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørrebron asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.