Terni

Umbria
Orvieto johon kuuluu maatila ja kaupunki

Kun matkustat lomalle tälle Keski-Italiassa sijaitsevalle alueelle, poikkea ikivanhoissa kukkuloille rakennetuissa kaupungeissa, kauniissa keskiaikaisissa kirkoissa, roomalaisilla raunioilla ja maaseudun kauneimmilla paikoilla.

Varaa halpa matka Terniin, jonka kauniit maisemat ovat täynnä upeita historiallisia aarteita. Vieraile vuosisatoja vanhoissa basilikakirkoissa, tutki maanalaisia luolia ja lähde patikkaretkelle roomalaisten rakentamalle vesiputoukselle.

Maakunnan pääkaupunki on myös nimeltään Terni, ja se on yli kaksituhatta vuotta sitten perustettu teollisuuskaupunki. Se tunnetaan myös rakastavaisten kaupunkina, koska Pyhä Valentinus syntyi kaupungissa ja toimi myöhemmin sen piispana.

Suuri osa Ternin kaupungista on rakennettu uudelleen toisen maailmansodan pommitustuhojen jälkeen. Monet muinaiset kohteet ovat silti yhä pystyssä. Vieraile Pyhän Valentinuksen basilikassa, jossa säilytetään itse pyhimyksen jäänteitä. Tutustu myös 1600-luvulla rakennettuun Ternin katedraaliin, joka tunnetaan myös Santa Maria Assuntan katedraalina. Muita historiallisia paikkoja ovat roomalainen amfiteatteri ja 1500-luvulla rakennettu Palazzo Spada.

Matka Terniin ei ole täydellinen ilman poikkeamista noin kahdeksan kilometriä Ternistä itään roomalaisten rakentamille Marmoren vesiputouksille suureen puistoon, jossa on lisäksi luolia, metsäalueita ja leirintäalue. Korkean vesiputouksen ympärillä kulkee useita kävelyreittejä.

Loma Ternissä on hyvä tilaisuus tutustua myös ympäröivään alueeseen. Kukkulalle rakennetussa Orvieton kaupungissa voit vierailla 1300-luvulla rakennetussa katedraalissa, joka tunnetaan upeasta goottilaisesta fasadistaan. Tee päiväretki Ferentillon kaupunkiin, jossa on muumiomuseo ja jonka lähellä sijaitsevat etruskiasutuksen rauniot. Osallistu opastetulle kierrokselle kaupungin alla kiemurteleviin tunneleihin ja luolastoihin. Aivan Narnin muinaisen kaupungin ulkopuolelta löydät kiven, joka osoittaa Italian maantieteellisen keskuksen sijainnin.

Terni on toinen kahdesta maakunnasta, jotka kuuluvat Keski-Italian Umbrian alueeseen. Voit kokea sen historian ja maisemat itse, kun lennät Roomaan, jonne on 101 kilometrin matka. Koska Terni on teollisuuskaupunki, sinne on hyvät maantie- ja rautatieyhteydet. Voit liikkua maakunnassa julkisilla liikennevälineillä, vuokra-autolla, taksilla tai junalla.

Suositut kaupungit kohteessa Terni

Moro Tower featuring vanha arkkitehtuuri ja kaupunki
Orvieto
Historiallinen, Katedraalit ja Kierrokset
Nouse köysiradalla vulkaanisen kukkulan huipulle ja näe Orvieton kirkot, perinteiset piazzat ja kellotorni.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Duomo di Orvieto
  • Pyhän Patrikin kaivo
  • Orvieto Undergroundin maanalainen kaupunki
Cascata delle Marmore joka esittää putous
Terni
Historiallinen, Monumentit ja Katedraalit
Terni kutsuu! Koe sen muistomerkit, historialliset kohteet, kirkot ja monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Marmoren vesiputous
Otricoli
Otricoli
Kaikki hinnat on ilmoitettu valuutassa: Historiallinen
Ota seuraavaksi lomakohteeksesi Otricoli ja koe sen historialliset kohteet sekä monet muut nähtävyydet!
San Venanzo
San Venanzo
Monumentit ja Museot
Ota suunnaksi San Venanzo ja koe sen muistomerkit sekä museot.
Narni
Narni
Kirkot, Katedraalit ja Historiallinen
Rentouttava Narni odottaa: koe sen kirkot, historialliset kohteet, taidegalleriat ja monet muut nähtävyydet!
Montegabbione
Montegabbione
Kulttuuriaktiviteetit ja Historiallinen
Pidätkö kulttuurista ja historiasta valtavasti? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi Montegabbione!