Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

The Gherkin

Ihastele tätä keskellä Lontoon finanssikeskusta sijaitsevaa modernia rakennusta, jonka spiraalimainen rakenne saa sen muistuttamaan cocktailkurkkua.

The Gherkin on kaupunkikuvassa erottuva Lontoon finanssikeskuksessa sijaitseva pilvenpiirtäjä, jonka innovatiivinen muoto näyttää cocktailkurkulta. Rakennus erottuu Lontoon kaupunkikuvasta selvästi omaperäisen muotonsa vuoksi. Se on myös talouselämän kannalta tärkeä rakennus. Tämän 180 metriä korkean rakennuksen muoto mahdollistaa sen, että rakennus kuluttaa noin puolet vähemmän energiaa kuin useimmat samankokoiset rakennukset. Rakennuksessa on suurimmaksi osaksi toimistoja ja asuntoja.

Ota valokuva The Gherkinistä Thames-joen puolelta. Rakennuksesta on nopeasti tullut tärkeä ja erottuva Lontoon maamerkki. Koska suurin osa tiloista on toimistoina ja asuntoina, rakennus ei ole aina avoinna yleisölle. Asukkaiden vieraat pääsevät rakennuksessa ylhäällä sijaitsevaan ravintolaan ja baariin, joista on upeat maisemat kaikkiin ilmansuuntiin.

Muut voivat käydä rakennuksessa vuotuisen Open House Weekend London -tapahtuman aikana. Varaa Open House Weekend -lippu etukäteen, jos haluat päästä näkemään rakennuksen sisältä.

Voit kulkea rakennuksen vieressä olevalla aukiolla milloin tahansa ja ihastella rakennusta ulkoapäin. Pyöreästä ulkonäöstään huolimatta ainoa kaareva lasin kappale on rakennuksen yläosan kaari. Aterioi jossakin aukion ravintoloista tai käy kahvilla kahvilassa ja katsele toimistotyöntekijöitä, jotka kulkevat ohitse.

Rakennuksen virallinen nimi on 30 St. Mary Axe, mutta siitä käytetään muotonsa vuoksi yleisesti nimitystä The Gherkin, joka on brittiläinen cocktailkurkkua tarkoittava sana. Rakennuksen paikalla sijaitsi aiemmin Baltic Exchange -rakennus, joka tuhoutui vuonna 1992 IRA:n tekemässä pommi-iskussa. The Gherkin valmistui vuonna 2003 ja avattiin vuonna 2004.

The Gherkin sijaitsee Lontoon finanssikeskuksen alueella. Alueelle pääsee monilla Lontoon metron linjoilla ja busseilla.


Alueen The Gherkin opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 387 majoitusliikettä kohteen The Gherkin lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Tower Hotel 98 €
  The Tower Hotel

  The Tower Hotel

  St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Apex City of London Hotel 118 €
   Apex City of London Hotel

   Apex City of London Hotel

   1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Liverpool Street ja Tower Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shangri La Hotel At The Shard London 452 €
    Shangri La Hotel At The Shard London

    Shangri La Hotel At The Shard London

    31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 111 €
     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      citizenM Tower of London 118 €
      citizenM Tower of London

      citizenM Tower of London

      40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Point A Hotel London Shoreditch 69 €
       Point A Hotel London Shoreditch

       Point A Hotel London Shoreditch

       8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Brick Lane ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Leonardo Royal London St Paul’s 141 €
        Leonardo Royal London St Paul’s

        Leonardo Royal London St Paul’s

        10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.