Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

The Gherkin

Ihastele tätä keskellä Lontoon finanssikeskusta sijaitsevaa modernia rakennusta, jonka spiraalimainen rakenne saa sen muistuttamaan cocktailkurkkua.

The Gherkin on kaupunkikuvassa erottuva Lontoon finanssikeskuksessa sijaitseva pilvenpiirtäjä, jonka innovatiivinen muoto näyttää cocktailkurkulta. Rakennus erottuu Lontoon kaupunkikuvasta selvästi omaperäisen muotonsa vuoksi. Se on myös talouselämän kannalta tärkeä rakennus. Tämän 180 metriä korkean rakennuksen muoto mahdollistaa sen, että rakennus kuluttaa noin puolet vähemmän energiaa kuin useimmat samankokoiset rakennukset. Rakennuksessa on suurimmaksi osaksi toimistoja ja asuntoja.

Ota valokuva The Gherkinistä Thames-joen puolelta. Rakennuksesta on nopeasti tullut tärkeä ja erottuva Lontoon maamerkki. Koska suurin osa tiloista on toimistoina ja asuntoina, rakennus ei ole aina avoinna yleisölle. Asukkaiden vieraat pääsevät rakennuksessa ylhäällä sijaitsevaan ravintolaan ja baariin, joista on upeat maisemat kaikkiin ilmansuuntiin.

Muut voivat käydä rakennuksessa vuotuisen Open House Weekend London -tapahtuman aikana. Varaa Open House Weekend -lippu etukäteen, jos haluat päästä näkemään rakennuksen sisältä.

Voit kulkea rakennuksen vieressä olevalla aukiolla milloin tahansa ja ihastella rakennusta ulkoapäin. Pyöreästä ulkonäöstään huolimatta ainoa kaareva lasin kappale on rakennuksen yläosan kaari. Aterioi jossakin aukion ravintoloista tai käy kahvilla kahvilassa ja katsele toimistotyöntekijöitä, jotka kulkevat ohitse.

Rakennuksen virallinen nimi on 30 St. Mary Axe, mutta siitä käytetään muotonsa vuoksi yleisesti nimitystä The Gherkin, joka on brittiläinen cocktailkurkkua tarkoittava sana. Rakennuksen paikalla sijaitsi aiemmin Baltic Exchange -rakennus, joka tuhoutui vuonna 1992 IRA:n tekemässä pommi-iskussa. The Gherkin valmistui vuonna 2003 ja avattiin vuonna 2004.

The Gherkin sijaitsee Lontoon finanssikeskuksen alueella. Alueelle pääsee monilla Lontoon metron linjoilla ja busseilla.


Alueen The Gherkin opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 185 majoitusliikettä kohteen The Gherkin lähellä
The Tower Hotel 127 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Club Quarters Hotel, St. Paul's 117 €
  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Apex City of London Hotel 157 €
   Apex City of London Hotel

   Apex City of London Hotel

   1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza Westminster Bridge London 202 €
    Park Plaza Westminster Bridge London

    Park Plaza Westminster Bridge London

    200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Club Quarters Hotel, Gracechurch 117 €
     Club Quarters Hotel, Gracechurch

     Club Quarters Hotel, Gracechurch

     7 Gracechurch Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Royal Exchange (ostoskeskus) ja The Gherkin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. London Bridge ja Liverpool Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Monumentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal London City 122 €
      Leonardo Royal London City

      Leonardo Royal London City

      8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Strand Palace Hotel 175 €
       The Strand Palace Hotel

       The Strand Palace Hotel

       372 The Strand, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        citizenM Tower of London 133 €
        citizenM Tower of London

        citizenM Tower of London

        40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.