Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tivoli-huvipuisto

Tämä Kööpenhaminan ydinkeskustassa sijaitseva vauhdikas huvipuisto on täydellinen kohde perheille. Se on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista.

Tanskassa on kaksi maailman vanhinta huvipuistoa, joista toinen sijaitsee aivan pääkaupungin keskustassa. Vuonna 1843 avattuun Tivoli-huvipuistoon ovat ihastuneet niin paikalliset ja kuin Kööpenhaminan vierailijatkin. Tivoli on enemmän kuin pelkkä huvipuisto: sen monilla eri lavoilla esitetään päivittäin livemusiikkia, ja Tivolissa on kaupungin parhaimpiin kuuluvia ravintoloita.

Tivoli-huvipuistossa vierailee vuosittain yli neljä miljoonaa ihmistä. Se on loistava perhekohde, sillä huvipuistossa on laitteita kaikenikäisille. Monille Kööpenhaminaan junalla saapuville vierailijoille Tivoli-huvipuisto on ensimmäinen heidän näkemänsä nähtävyys, sillä vuoristoradat näkyvät keskusrautatieaseman yllä.

Koe Tivoli-huvipuiston vuoristoratojen jännitys. Tivolin laitteet vaihtelevat perinteisistä puisista vuoristoradoista karuselleihin ja klassikkolaitteiden moderneihin versioihin. Demonin huippuvauhti on yli 70 kilometriä tunnissa. Nauti vertaansa vailla olevista näkymistä Himmelskibetissä (StarFlyer), joka on yksi maailman korkeimmista karuselleista.

Kuljeskele kauniissa 8,5 hehtaarin suuruisissa puutarhoissa, jotka liittävät puiston eri osat toisiinsa. Öisin yli 100 000 tarkasti suunniteltua lamppua valaisee polut ja puut. Nauti lohikäärmeveneristeilystä puiston keskellä sijaitsevalla lammella tai vietä aikaa jossakin ranta-alueen monista baareista ja ravintoloista. Parhaiten tunnettu fine dining ‑ravintola on kansainvälisesti ylistetty Noma, joka on tunnettu perinteiseen pohjoismaalaiseen keittiöön perustuvista innovatiivisista ruoistaan.

Tivoli-huvipuisto sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, ja perille pääsee pyöräillen tai kävellen monista keskustan hotelleista. Keskusrautatieasema sijaitsee vieressä, ja alueella on jonkin verran kadunvarsipysäköintipaikkoja. Tivoli-huvipuisto on avoinna joka päivä huhtikuusta syyskuuhun, mutta vain rajoitetusti muina vuodenaikoina. Tivoli-huvipuistoon on sisäänpääsymaksu.


Alueen Tivoli-huvipuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 163 hotellia lähellä kohdetta Tivoli-huvipuisto
115 €
First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Copenhagen
4,0
/ 5 (891 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

201 €
Amagertorv 33

Amagertorv 33

Amagertorv 33, 2 Sal, Copenhagen
3.5 kautta 5.0

Storkespringvandetin suihkulähde ja Strøget sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Rundetårn ja Christiansborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

58 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
4,2
/ 5 (626 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

117 €
The Square

The Square

Rådhuspladsen 14, Copenhagen
4,0
/ 5 (967 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Rådhuspladsen ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

125 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
4,0
/ 5 (719 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Dansk Design Center, Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

164 €
Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen

Hammerichsgade 1, Copenhagen
4,0
/ 5 (427 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

97 €
Copenhagen Mercur Hotel

Copenhagen Mercur Hotel

Vester Farimagsgade 17, Copenhagen
3,8
/ 5 (140 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Tyko Brahen planetaario, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

104 €
Copenhagen Plaza

Copenhagen Plaza

Bernstorffsgade 4, Copenhagen
3,8
/ 5 (547 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.