Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tivoli-huvipuisto

Tämä Kööpenhaminan ydinkeskustassa sijaitseva vauhdikas huvipuisto on täydellinen kohde perheille. Se on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista.

Tanskassa on kaksi maailman vanhinta huvipuistoa, joista toinen sijaitsee aivan pääkaupungin keskustassa. Vuonna 1843 avattuun Tivoli-huvipuistoon ovat ihastuneet niin paikalliset ja kuin Kööpenhaminan vierailijatkin. Tivoli on enemmän kuin pelkkä huvipuisto: sen monilla eri lavoilla esitetään päivittäin livemusiikkia, ja Tivolissa on kaupungin parhaimpiin kuuluvia ravintoloita.

Tivoli-huvipuistossa vierailee vuosittain yli neljä miljoonaa ihmistä. Se on loistava perhekohde, sillä huvipuistossa on laitteita kaikenikäisille. Monille Kööpenhaminaan junalla saapuville vierailijoille Tivoli-huvipuisto on ensimmäinen heidän näkemänsä nähtävyys, sillä vuoristoradat näkyvät keskusrautatieaseman yllä.

Koe Tivoli-huvipuiston vuoristoratojen jännitys. Tivolin laitteet vaihtelevat perinteisistä puisista vuoristoradoista karuselleihin ja klassikkolaitteiden moderneihin versioihin. Demonin huippuvauhti on yli 70 kilometriä tunnissa. Nauti vertaansa vailla olevista näkymistä Himmelskibetissä (StarFlyer), joka on yksi maailman korkeimmista karuselleista.

Kuljeskele kauniissa 8,5 hehtaarin suuruisissa puutarhoissa, jotka liittävät puiston eri osat toisiinsa. Öisin yli 100 000 tarkasti suunniteltua lamppua valaisee polut ja puut. Nauti lohikäärmeveneristeilystä puiston keskellä sijaitsevalla lammella tai vietä aikaa jossakin ranta-alueen monista baareista ja ravintoloista. Parhaiten tunnettu fine dining ‑ravintola on kansainvälisesti ylistetty Noma, joka on tunnettu perinteiseen pohjoismaalaiseen keittiöön perustuvista innovatiivisista ruoistaan.

Tivoli-huvipuisto sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, ja perille pääsee pyöräillen tai kävellen monista keskustan hotelleista. Keskusrautatieasema sijaitsee vieressä, ja alueella on jonkin verran kadunvarsipysäköintipaikkoja. Tivoli-huvipuisto on avoinna joka päivä huhtikuusta syyskuuhun, mutta vain rajoitetusti muina vuodenaikoina. Tivoli-huvipuistoon on sisäänpääsymaksu.


Alueen Tivoli-huvipuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 200 hotellia lähellä kohdetta Tivoli-huvipuisto
71 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
4,1
/ 5 (2 517 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

CABINN City

CABINN City

Mitchellsgade 14, Copenhagen
3,7
/ 5 (4 253 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Christiansborgin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

105 €
Hotel SP34

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, Copenhagen
4,1
/ 5 (1 396 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

St. Petri Kirke ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Tivoli-huvipuisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, Copenhagen
4,1
/ 5 (1 312 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Hammerichsgade 1, Copenhagen
4,1
/ 5 (1 491 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

248 €
Absalon Hotel

Absalon Hotel

Helgolandsgade 15, Copenhagen
4,1
/ 5 (732 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Øksnehallen ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

144 €
The Square

The Square

Rådhuspladsen 14, Copenhagen
4,0
/ 5 (4 412 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Rådhuspladsen ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

107 €
Copenhagen Strand Hotel

Copenhagen Strand Hotel

Havnegade 37, Copenhagen
4,0
/ 5 (1 771 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Nyhavn, Amalienborgin linna ja Thorvaldsenin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Marmorkirken ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.