Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tšekin kansallismuseo

Tutustu tšekkiläiseen kansanperinteeseen ja musiikin historiaan, taidenäyttelyihin sekä afrikkalaiseen ja aasialaiseen kulttuuriin Prahan keskustassa sijaitsevissa useissa museoissa.

Tšekin kansallismuseo (Národní Muzeum) on joukko museoita, jotka esittelevät tšekkiläisen ja kansainvälisen kulttuurin eri osa-alueita. Voit tutustua taidenäyttelyihin ja saada tietoa maan arvostetuista säveltäjistä. Tutustu tšekkiläisten perinneyhteisöjen tapoihin sekä maailman eri alkuperäiskansoihin. Voit ihailla Tšekin kansallismuseon rakennusten arkkitehtuuria, sillä monet rakennuksista ovat nähtävyyksiä itsessään.

Tšekin kansallismuseon päärakennus sijaitsee Prahan uudenkaupungin Václavské náměstí -aukion reunalla. Se on suljettu remontin vuoksi vuoteen 2018 asti, mutta rakennusta kannattaa käydä vilkuilemassa ulkoa. Uusrenessanssityylisen rakennuksen on suunnitellut Josef Schulz 1800-luvun lopulla. Sen vieressä on kansallismuseon uusi rakennus, jossa on esillä täytettyjä eläimiä Nooan arkki -teemalla sekä muita tilapäisiä näyttelyitä.

Läheisessä Antonín Dvořákin museossa voit tutustua yhteen Tšekin tasavallan tunnetuimmista säveltäjistä. Museossa on esillä hänen henkilökohtaisia tavaroitaan, kuten huonekaluja, piano ja alttoviulu.

Náprstek-museossa voit tutustua muinaisten aasialaisten, afrikkalaisten, indonesialaisten ja oseanialaisten kulttuurien kansantaruihin ja elämään. Bedřicha Smetanyn museossa voit tutustua toisen kuuluisan säveltäjän Bedřicha Smetanyn elämään ja teoksiin. Museo sijaitsee vanhassakaupungissa joen tuntumassa, joten sieltä on upeat näkymät Kaarlensillalle ja Vltava-joelle.

Joen toisella puolella sijaitsee Malá Stranan -alue, josta löytyy 1600-luvulla rakennetussa luostarissa oleva musiikkimuseo. Museossa on kattava kokoelma kitaroita, kosketinsoittimia, luuttuja ja viuluja sekä monia muita soittimia. Lisäksi museossa voi tutustua uusklassisiin maalauksiin ja 1900-luvun populaarimusiikkiin. Etnografisessa museossa esitellään Tšekin maalaiselämää sekä Böömin, Määrin ja Sleesian kansanperinnettä.

Kaikkiin Tšekin kansallismuseon rakennuksiin on helppo kulkea bussilla, raitiovaunulla tai metrolla. Suunnittele matkasi vierailemalla saman alueen museoissa saman päivän aikana. Jos koet olosi virkeäksi, voit myös kävellä eri museoiden välillä.

Lisätietoa aukioloajoista ja pääsymaksuista löytyy Tšekin kansallismuseon verkkosivustolta. Sieltä löydät tietoa myös Prahan keskustan ulkopuolella sijaitsevista kohteista.


Alueen Tšekin kansallismuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 656 majoitusliikettä kohteen Tšekin kansallismuseo lähellä
Grandium Prague 85 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 91 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    MH Suites Palace 71 €
    MH Suites Palace

    MH Suites Palace

    Hálkova 7, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tšekin kansallismuseo, Venceslauksen aukio ja Prahan valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lucerna ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. I. P. Pavlovan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Muzeumin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Majestic Plaza 74 €
     Hotel Majestic Plaza

     Hotel Majestic Plaza

     Stepanska 33, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      K+K Hotel Central Prague 104 €
      K+K Hotel Central Prague

      K+K Hotel Central Prague

      Hybernska 10, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Cosmopolitan Hotel Prague 120 €
       Cosmopolitan Hotel Prague

       Cosmopolitan Hotel Prague

       Zlatnicka 3, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Palladium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kunnantalo ja Hybernian teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        K+K Hotel Fenix 89 €
        K+K Hotel Fenix

        K+K Hotel Fenix

        Ve Smeckach 30, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Palác Lucerna, Venceslauksen aukio ja Tšekin kansallismuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lucerna ja Prahan valtionooppera ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.