Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Tšekin kansallismuseo

Tutustu tšekkiläiseen kansanperinteeseen ja musiikin historiaan, taidenäyttelyihin sekä afrikkalaiseen ja aasialaiseen kulttuuriin Prahan keskustassa sijaitsevissa useissa museoissa.

Tšekin kansallismuseo (Národní Muzeum) on joukko museoita, jotka esittelevät tšekkiläisen ja kansainvälisen kulttuurin eri osa-alueita. Voit tutustua taidenäyttelyihin ja saada tietoa maan arvostetuista säveltäjistä. Tutustu tšekkiläisten perinneyhteisöjen tapoihin sekä maailman eri alkuperäiskansoihin. Voit ihailla Tšekin kansallismuseon rakennusten arkkitehtuuria, sillä monet rakennuksista ovat nähtävyyksiä itsessään.

Tšekin kansallismuseon päärakennus sijaitsee Prahan uudenkaupungin Václavské náměstí -aukion reunalla. Se on suljettu remontin vuoksi vuoteen 2018 asti, mutta rakennusta kannattaa käydä vilkuilemassa ulkoa. Uusrenessanssityylisen rakennuksen on suunnitellut Josef Schulz 1800-luvun lopulla. Sen vieressä on kansallismuseon uusi rakennus, jossa on esillä täytettyjä eläimiä Nooan arkki -teemalla sekä muita tilapäisiä näyttelyitä.

Läheisessä Antonín Dvořákin museossa voit tutustua yhteen Tšekin tasavallan tunnetuimmista säveltäjistä. Museossa on esillä hänen henkilökohtaisia tavaroitaan, kuten huonekaluja, piano ja alttoviulu.

Náprstek-museossa voit tutustua muinaisten aasialaisten, afrikkalaisten, indonesialaisten ja oseanialaisten kulttuurien kansantaruihin ja elämään. Bedřicha Smetanyn museossa voit tutustua toisen kuuluisan säveltäjän Bedřicha Smetanyn elämään ja teoksiin. Museo sijaitsee vanhassakaupungissa joen tuntumassa, joten sieltä on upeat näkymät Kaarlensillalle ja Vltava-joelle.

Joen toisella puolella sijaitsee Malá Stranan -alue, josta löytyy 1600-luvulla rakennetussa luostarissa oleva musiikkimuseo. Museossa on kattava kokoelma kitaroita, kosketinsoittimia, luuttuja ja viuluja sekä monia muita soittimia. Lisäksi museossa voi tutustua uusklassisiin maalauksiin ja 1900-luvun populaarimusiikkiin. Etnografisessa museossa esitellään Tšekin maalaiselämää sekä Böömin, Määrin ja Sleesian kansanperinnettä.

Kaikkiin Tšekin kansallismuseon rakennuksiin on helppo kulkea bussilla, raitiovaunulla tai metrolla. Suunnittele matkasi vierailemalla saman alueen museoissa saman päivän aikana. Jos koet olosi virkeäksi, voit myös kävellä eri museoiden välillä.

Lisätietoa aukioloajoista ja pääsymaksuista löytyy Tšekin kansallismuseon verkkosivustolta. Sieltä löydät tietoa myös Prahan keskustan ulkopuolella sijaitsevista kohteista.


Alueen Tšekin kansallismuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 358 majoitusliikettä kohteen Tšekin kansallismuseo lähellä
Iron Gate Hotel and Suites 63 €
Iron Gate Hotel and Suites

Iron Gate Hotel and Suites

Michalska 19, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuninkaantie ja Prahan astronominen kello sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Stavovské-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Muzeumin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Art Nouveau Palace Hotel 69 €
  Art Nouveau Palace Hotel

  Art Nouveau Palace Hotel

  Panska 12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo ja Stavovské-teatteri ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Praha Masarykovon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Praha Wenceslas Square 100 €
   Novotel Praha Wenceslas Square

   Novotel Praha Wenceslas Square

   Katerinska 38, Praha
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tšekin kansallismuseo ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tanssiva talo ja Prahan astronominen kello ovat myös 2 kilometrin päässä. I. P. Pavlovan metroasema ja I. P. Pavlova Stop sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    BoHo Prague Hotel 107 €
    BoHo Prague Hotel

    BoHo Prague Hotel

    Senovážná 4, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Na příkopě ostoskatu ja Ruutitorni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hlavnin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Old Town Square Hotel
     Old Town Square Hotel

     Old Town Square Hotel

     Staromestske Namesti 20, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kuninkaantie, Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Stavovské-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Salvator Boutique Hotel 35 €
      Salvator Boutique Hotel

      Salvator Boutique Hotel

      Žitná 45, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tšekin kansallismuseo ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tanssiva talo ja Prahan astronominen kello ovat myös 2 kilometrin päässä. I. P. Pavlovan metroasema ja Muzeumin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Adria Hotel Prague 53 €
       Adria Hotel Prague

       Adria Hotel Prague

       Vaclavske Namesti 26, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Venceslauksen aukio, Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tšekin kansallismuseo ja Stavovské-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pytloun Boutique Hotel Prague 53 €
        Pytloun Boutique Hotel Prague

        Pytloun Boutique Hotel Prague

        Vaclavske namesti 779/16, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Na příkopě ostoskatu, Venceslauksen aukio ja Stavovské-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.