Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tšekin kansallismuseo

Tutustu tšekkiläiseen kansanperinteeseen ja musiikin historiaan, taidenäyttelyihin sekä afrikkalaiseen ja aasialaiseen kulttuuriin Prahan keskustassa sijaitsevissa useissa museoissa.

Tšekin kansallismuseo (Národní Muzeum) on joukko museoita, jotka esittelevät tšekkiläisen ja kansainvälisen kulttuurin eri osa-alueita. Voit tutustua taidenäyttelyihin ja saada tietoa maan arvostetuista säveltäjistä. Tutustu tšekkiläisten perinneyhteisöjen tapoihin sekä maailman eri alkuperäiskansoihin. Voit ihailla Tšekin kansallismuseon rakennusten arkkitehtuuria, sillä monet rakennuksista ovat nähtävyyksiä itsessään.

Tšekin kansallismuseon päärakennus sijaitsee Prahan uudenkaupungin Václavské náměstí -aukion reunalla. Se on suljettu remontin vuoksi vuoteen 2018 asti, mutta rakennusta kannattaa käydä vilkuilemassa ulkoa. Uusrenessanssityylisen rakennuksen on suunnitellut Josef Schulz 1800-luvun lopulla. Sen vieressä on kansallismuseon uusi rakennus, jossa on esillä täytettyjä eläimiä Nooan arkki -teemalla sekä muita tilapäisiä näyttelyitä.

Läheisessä Antonín Dvořákin museossa voit tutustua yhteen Tšekin tasavallan tunnetuimmista säveltäjistä. Museossa on esillä hänen henkilökohtaisia tavaroitaan, kuten huonekaluja, piano ja alttoviulu.

Náprstek-museossa voit tutustua muinaisten aasialaisten, afrikkalaisten, indonesialaisten ja oseanialaisten kulttuurien kansantaruihin ja elämään. Bedřicha Smetanyn museossa voit tutustua toisen kuuluisan säveltäjän Bedřicha Smetanyn elämään ja teoksiin. Museo sijaitsee vanhassakaupungissa joen tuntumassa, joten sieltä on upeat näkymät Kaarlensillalle ja Vltava-joelle.

Joen toisella puolella sijaitsee Malá Stranan -alue, josta löytyy 1600-luvulla rakennetussa luostarissa oleva musiikkimuseo. Museossa on kattava kokoelma kitaroita, kosketinsoittimia, luuttuja ja viuluja sekä monia muita soittimia. Lisäksi museossa voi tutustua uusklassisiin maalauksiin ja 1900-luvun populaarimusiikkiin. Etnografisessa museossa esitellään Tšekin maalaiselämää sekä Böömin, Määrin ja Sleesian kansanperinnettä.

Kaikkiin Tšekin kansallismuseon rakennuksiin on helppo kulkea bussilla, raitiovaunulla tai metrolla. Suunnittele matkasi vierailemalla saman alueen museoissa saman päivän aikana. Jos koet olosi virkeäksi, voit myös kävellä eri museoiden välillä.

Lisätietoa aukioloajoista ja pääsymaksuista löytyy Tšekin kansallismuseon verkkosivustolta. Sieltä löydät tietoa myös Prahan keskustan ulkopuolella sijaitsevista kohteista.


Alueen Tšekin kansallismuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 771 majoitusliikettä kohteen Tšekin kansallismuseo lähellä
Grandium Prague 72 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 88 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Majestic Plaza 47 €
   Hotel Majestic Plaza

   Hotel Majestic Plaza

   Stepanska 33, Praha
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja I. P. Pavlovan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    K+K Hotel Central Prague 76 €
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Corinthia Hotel Prague 76 €
     Corinthia Hotel Prague

     Corinthia Hotel Prague

     Kongresova 1, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Prahan kongressikeskus on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Vyšehradin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Svatoplukovan raitiovaunuasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Majestic Plaza 52 €
      Grand Majestic Plaza

      Grand Majestic Plaza

      Truhlarska 16, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       K+K Hotel Fenix 63 €
       K+K Hotel Fenix

       K+K Hotel Fenix

       Ve Smeckach 30, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palác Lucerna, Venceslauksen aukio ja Tšekin kansallismuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lucerna ja Prahan valtionooppera ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Kings Court 116 €
        Hotel Kings Court

        Hotel Kings Court

        U Obecniho Domu 3, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Kunnantalo. Ruutitorni ja Hybernian teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Praha Masarykovon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.