Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Vanhakaupunki

Tänä iltana 19.7. - 20.7.
Tänä viikonloppuna 19.7. - 21.7.
Ensi viikonloppuna 26.7. - 28.7.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Vanhakaupunki, Tallinna

Näytä kaikki 161 majoitusliikettä kohteessa Vanhakaupunki

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Hotel Telegraaf, Autograph Collection
Hotel Telegraaf, Autograph Collection
5.0 kautta 5.0 Vene 9, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,7/5 (1076 arvostelua)
180 € per yö 2 hengelle

Beleeza

Arvosteltu 12.4.2019
Merchants House Hotel
Merchants House Hotel
4.0 kautta 5.0 Dunkri 4/6, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (1007 arvostelua)
108 € per yö 2 hengelle

Great atmosphere of the historical buildings made the stay special.

Arvosteltu 29.4.2019
Meriton Old Town Garden Hotel
Meriton Old Town Garden Hotel
3.5 kautta 5.0 Lai 24/Pikk 29, Tallinna
3,9/5 (1229 arvostelua)
64 € per yö 2 hengelle

Viihtyisä pieni hotelli vanhassa kaupungissa. Aamupala oli monipuolinen. Huoneeni oli pieni, mutta siisti.

Arvosteltu 8.7.2019
Baltic Hotel Vana Wiru
Baltic Hotel Vana Wiru
4.0 kautta 5.0 11 Viru Street, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
3,9/5 (984 arvostelua)
91 € per yö 2 hengelle

Todella siisti hotelli aivan keskeisellä sijainnilla.

Arvosteltu 3.6.2019
Angleterre Apartments
Angleterre Apartments
3.5 kautta 5.0 Mere Puiestee 8, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (274 arvostelua)
62 € per yö 2 hengelle

Huone oli kuvissa huomattavasti tilavamman Ilonen, mutta pienuudesta huolimatta se oli todella symppis. Ja siellä oli kaikki mitä tarvitsin. Miljöö on todella mahtava.

Arvosteltu 15.3.2019
St. Olav Hotel
St. Olav Hotel
4.0 kautta 5.0 Lai 5, Tallinna
3,5/5 (1403 arvostelua)
60 € per yö 2 hengelle

Tunnelma ja miljoo vastasi odotuksia. Eksyminen käytävillä mahdollista.

Arvosteltu 14.7.2019
Oldhouse Apartments
Oldhouse Apartments
4.0 kautta 5.0 Rataskaevu 16, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (440 arvostelua)
94 € per yö 2 hengelle

Erinoimainen sijainti, tilavat ja siistit huoneet. TV ei toiminut, myös netin kanssa oli ongelmia.

Arvosteltu 16.4.2019
Gotthard Residence
Gotthard Residence
3.0 kautta 5.0 Pikk 66, Tallinna
3,7/5 (308 arvostelua)
61 € per yö 2 hengelle

Hintaansa nähden tosi hyvä hotelli! Hyvällä sijainnilla

Arvosteltu 15.7.2019
Hestia Hotel Barons
Hestia Hotel Barons
4.0 kautta 5.0 Suur Karja 7 / Väike Karja 2, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (1052 arvostelua)
98 € per yö 2 hengelle

Rakennus oli vanha tyylikäs ja arvokas. Yleiset tilat olivat todella hienot. Huone ehkä hieman pieni ja vanhahtava, mutta kuitenkin siisti. Palvelu varsin hyvää.

Arvosteltu 21.3.2019

Tarkenna hakua

Hotellit lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia: Kaunis Tallinna on nykyisin pullollaan toinen toistaan upeampia hotelleja. Pelkästään Tallinnan vanhassakaupungissa ja sen liepeillä on lähemmäs sata hotellia, joista löytyy koko skaala vaatimattomasta ylettömään luksukseen. Aivan polkuhintaisia hotelleja alueelta ei löydy, mutta halvimmillaan yövyt täällä silti huomattavasti Suomea edullisemmin. Kovaa tasoa vaativille kaupungista löytyy puolestaan todella upeita hotelleja, joista ei tunnelmaa ja mukavuuksia puutu.

Hotelleja lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia – vietä upea loma hansakaupungin sydämessä!

Mikäli et ole vieraillut Tallinnassa vähään aikaan, kaupungin hotellitarjonta yllättää varmasti. Esimerkiksi 10 vuoden takaiseen verrattuna tarjonta on monipuolistunut hurjasti. Samalla myös yöpyminen lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia on helpottunut, sillä sen alueella majapaikkoja on nykyisin melkeinpä joka korttelissa. Koska kilpailu asiakkaista on kovaa, etenkin kalliimmat hotellit tarjoavat asiakkailleen huoneen ohella usein myös runsaan valikoiman lisämukavuuksia ja -palveluita. Niihin kannattaa perehtyä tarkkaan ennen huonevarauksen tekemistä.

Halvat hotellit lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Jos haluat yöpyä Tallinnassa mahdollisimman huokeaan hintaan, sinun kannattaa valita majapaikaksesi jokin kaupungin tyylikkäistä hostelleista. Parhaat niistä sijaitsevat aivan vanhankaupungin ytimessä. Halvimmillaan sänkypaikan voi saada vain reilulla kympillä. Erityisen hyvin hostellit sopivat yksin matkaileville ja suuremmille porukoille. Etenkin kovimman lomasesongin aikaan niissä voi tavata väkeä melkeinpä mistä päin maailmaa tahansa.

Edullista majoitusta etsivien pariskuntien kannattaa tutustua hostellien ohella myös vanhankaupungin länsipuolella sijaitseviin kahden tähden hotelleihin. Lisäksi Tallinnan vanhastakaupungista ja sen liepeiltä löytyy jonkin verran myös edullisia asuntoja. Jälkimmäisiä voi suositella etenkin omaa rauhaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia arvostaville. Se kannattaa kuitenkin huomata, että kaikkein edullisimmissa asunnoissa ei välttämättä ole täysin varusteltua keittiötä.

Luksushotelleja lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhassakaupungissa voi nykyisin majoittua myös todella hulppeasti. Kaikkein upeinta majoitusta tarjoavat historiallisissa rakennuksissa sijaitsevat boutique-hotellit, joista moni tarjoaa upeiden huoneiden ohella myös täydet kylpyläpalvelut. Niiden lisäksi vanhassakaupungissa ja sen liepeillä on useita luksusluokan ketjuhotelleja ja asuntoja.

Kaikille edellä mainituille vaihtoehdoille on varmasti ottajansa. Pienet hotellit ovat usein kaikkein tunnelmallisimpia, mikä tekee niistä erityisen sopivia pientä irtiottoa hakeville pariskunnille. Ketjuhotellien etuna on puolestaan huippuunsa viritetyt mukavuudet ja palvelut, joiden ansiosta ne sopivat erityisen hyvin esimerkiksi lapsiperheille ja liikematkustajille. Monissa on esimerkiksi suuri uima-allas, pelihalli sekä täysin varusteltu kuntosali. Kylpyläpalveluita löytyy sekä pienistä- että ketjuhotelleista, joskin niiden kattavuudessa voi olla eroja. Etenkin hemmotteluhoitoja kaipaavien kannattaa varmistaa niiden saatavuus jo ennen huonevarauksen tekemistä. Sekin kannattaa huomata, että kylpyläpalveluita löytyy melko kattavasti myös hotellien ulkopuolelta. Etenkin omatoimisten matkailijoiden kannattaakin usein majoittua kylpylähotellin sijaan täysin mukavuuksin varustettuun asuntoon ja suunnata sitten sieltä haluamiensa palveluiden pariin. Näin toimimalla varmistat, että pääset varmasti juuri niihin hoitoihin, joihin haluat. Kaikkein upeimmista luksusasunnoista löytyy tavanomaisten mukavuuksien ja tilojen ohella myös parveke, takka ja sauna. Asuntoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös sisustukseen. Moni majoitusliike tarjoaa nimittäin hyvinkin eri tyyliin sisustettuja kokonaisuuksia.

Hotelli lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia – miten pääsen perille?

Suurin osa suomalaisista suuntaa Tallinnaan laivalla. Eniten laivoja liikennöi Helsingin Etelä- ja Länsisatamista, joista väli taittuu alle kahdessa tunnissa. Laivan ohella matkan voi taittaa kätevästi myös lentokoneella. Lentomatka kestää vain puolisen tuntia, joskin päälle tulee lisäksi lentokenttämuodollisuuksiin kuluva aika. Perillä Tallinnassa pääset paikasta toiseen helpoiten jalan, polkupyörällä tai bussilla. Muualle Viroon matkailevien kannattaa vuokrata auto Tallinnan vanhastakaupungista. Etenkin kovimman lomasesongin aikana se on loistava valinta, sillä oman auton kuljettaminen lautalla on hankalaa ja usein myös koko lailla kallista.