Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Vanhakaupunki

Tänä iltana 25.3. - 26.3.
Tänä viikonloppuna 29.3. - 31.3.
Ensi viikonloppuna 5.4. - 7.4.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Vanhakaupunki, Tallinna

Näytä kaikki 139 majoitusliikettä kohteessa Vanhakaupunki
Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels
Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels
5.0 kautta 5.0 Suur-Karja 17, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,6/5 (656 arvostelua)
126 € per yö 2 hengelle

Erittäin hyvä

Arvosteltu 12.12.2018
Merchants House Hotel
Merchants House Hotel
4.0 kautta 5.0 Dunkri 4/6, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (959 arvostelua)
74 € per yö 2 hengelle

Kiva hotelli Raatihuoneen torin vieressä, ainoastaan portaat oli hiukan vaaralliset

Arvosteltu 4.3.2019
My City Hotel
My City Hotel
4.0 kautta 5.0 Vana Posti 11/13, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (455 arvostelua)
80 € per yö 2 hengelle

Viikonloppuna yökerhon ulkopuolinen meteli saattaa häiritä joitain ihmisiä. Hieno hotelli ja puitteet, huoneet kaipaavat ehkä pientä päivitystä.

Arvosteltu 3.3.2019
CRU Hotel
CRU Hotel
4.0 kautta 5.0 Viru tn 8, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (342 arvostelua)
83 € per yö 2 hengelle

Perfect location in the middle of Viru center and Raekoja plats. Nice hotel but the single room was very small and not so comfortable. There is not enough space in the shower. The room wall looked a bit ugly even the idea was for sure to make it look like old days. The staff was very friendly and ...

Arvosteltu 9.12.2018
Meriton Old Town Garden Hotel
Meriton Old Town Garden Hotel
3.5 kautta 5.0 Lai 24/Pikk 29, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
3,9/5 (1 163 arvostelua)
33 € per yö 2 hengelle

Loistava sijainti ja aamupala. Hintataso vierailun ajanjaksolle oli todella hyvä. Vahva suositus perheille, koska saimme vierekkäiset huoneet oli helppoa koordinoida liikkumiset.

Arvosteltu 22.12.2018
The Three Sisters Hotel
The Three Sisters Hotel
5.0 kautta 5.0 Pikk 71/Tolli 2, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,6/5 (458 arvostelua)
140 € per yö 2 hengelle

Erittäin mukava 5 tähden majoitus. Huone oli yksilöllinen ja huikea. Aamupala laadukas. Henkilökunta Virolaisen mitta-asteikon mukaan ystävällistä.

Arvosteltu 23.11.2018
Hotel Telegraaf, Autograph Collection
Hotel Telegraaf, Autograph Collection
5.0 kautta 5.0 Vene 9, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,7/5 (1 034 arvostelua)
121 € per yö 2 hengelle

My new favourite hotel in Tallinn, and I've been to a few. Lovely boutique feel and comfortable rooms. Breakfast was good, and there is a lovely spa area for re-fueling. However, any treatments should be booked in advance as there is very limited availability.

Arvosteltu 12.12.2018
Oldhouse Apartments
Oldhouse Apartments
4.0 kautta 5.0 Rataskaevu 16, Tallinna
4,2/5 (410 arvostelua)
58 € per yö 2 hengelle

Hyvällä paikalla. Hienot huoneet. En pitänyt portaikosta. Huonojalkaiselle haastetta.

Arvosteltu 3.3.2019
Hotel Bern by TallinnHotels
Hotel Bern by TallinnHotels
3.0 kautta 5.0 Aia 10, Tallinna
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (1 100 arvostelua)
57 € per yö 2 hengelle

kätevästi vanhan kaupungin kupeessa lähellä Estoniaa ja Viru-keskusta. Miellyttävä pieni hotelli, sisäpihalla. Naapurissa yökerho, jonka äänet eivät kuuluneet kadunpuolen ullakkohuoneeseen.

Arvosteltu 26.11.2018

Tarkenna hakua

Hotellit lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia: Kaunis Tallinna on nykyisin pullollaan toinen toistaan upeampia hotelleja. Pelkästään Tallinnan vanhassakaupungissa ja sen liepeillä on lähemmäs sata hotellia, joista löytyy koko skaala vaatimattomasta ylettömään luksukseen. Aivan polkuhintaisia hotelleja alueelta ei löydy, mutta halvimmillaan yövyt täällä silti huomattavasti Suomea edullisemmin. Kovaa tasoa vaativille kaupungista löytyy puolestaan todella upeita hotelleja, joista ei tunnelmaa ja mukavuuksia puutu.

Hotelleja lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia – vietä upea loma hansakaupungin sydämessä!

Mikäli et ole vieraillut Tallinnassa vähään aikaan, kaupungin hotellitarjonta yllättää varmasti. Esimerkiksi 10 vuoden takaiseen verrattuna tarjonta on monipuolistunut hurjasti. Samalla myös yöpyminen lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia on helpottunut, sillä sen alueella majapaikkoja on nykyisin melkeinpä joka korttelissa. Koska kilpailu asiakkaista on kovaa, etenkin kalliimmat hotellit tarjoavat asiakkailleen huoneen ohella usein myös runsaan valikoiman lisämukavuuksia ja -palveluita. Niihin kannattaa perehtyä tarkkaan ennen huonevarauksen tekemistä.

Halvat hotellit lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Jos haluat yöpyä Tallinnassa mahdollisimman huokeaan hintaan, sinun kannattaa valita majapaikaksesi jokin kaupungin tyylikkäistä hostelleista. Parhaat niistä sijaitsevat aivan vanhankaupungin ytimessä. Halvimmillaan sänkypaikan voi saada vain reilulla kympillä. Erityisen hyvin hostellit sopivat yksin matkaileville ja suuremmille porukoille. Etenkin kovimman lomasesongin aikaan niissä voi tavata väkeä melkeinpä mistä päin maailmaa tahansa.

Edullista majoitusta etsivien pariskuntien kannattaa tutustua hostellien ohella myös vanhankaupungin länsipuolella sijaitseviin kahden tähden hotelleihin. Lisäksi Tallinnan vanhastakaupungista ja sen liepeiltä löytyy jonkin verran myös edullisia asuntoja. Jälkimmäisiä voi suositella etenkin omaa rauhaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia arvostaville. Se kannattaa kuitenkin huomata, että kaikkein edullisimmissa asunnoissa ei välttämättä ole täysin varusteltua keittiötä.

Luksushotelleja lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhassakaupungissa voi nykyisin majoittua myös todella hulppeasti. Kaikkein upeinta majoitusta tarjoavat historiallisissa rakennuksissa sijaitsevat boutique-hotellit, joista moni tarjoaa upeiden huoneiden ohella myös täydet kylpyläpalvelut. Niiden lisäksi vanhassakaupungissa ja sen liepeillä on useita luksusluokan ketjuhotelleja ja asuntoja.

Kaikille edellä mainituille vaihtoehdoille on varmasti ottajansa. Pienet hotellit ovat usein kaikkein tunnelmallisimpia, mikä tekee niistä erityisen sopivia pientä irtiottoa hakeville pariskunnille. Ketjuhotellien etuna on puolestaan huippuunsa viritetyt mukavuudet ja palvelut, joiden ansiosta ne sopivat erityisen hyvin esimerkiksi lapsiperheille ja liikematkustajille. Monissa on esimerkiksi suuri uima-allas, pelihalli sekä täysin varusteltu kuntosali. Kylpyläpalveluita löytyy sekä pienistä- että ketjuhotelleista, joskin niiden kattavuudessa voi olla eroja. Etenkin hemmotteluhoitoja kaipaavien kannattaa varmistaa niiden saatavuus jo ennen huonevarauksen tekemistä. Sekin kannattaa huomata, että kylpyläpalveluita löytyy melko kattavasti myös hotellien ulkopuolelta. Etenkin omatoimisten matkailijoiden kannattaakin usein majoittua kylpylähotellin sijaan täysin mukavuuksin varustettuun asuntoon ja suunnata sitten sieltä haluamiensa palveluiden pariin. Näin toimimalla varmistat, että pääset varmasti juuri niihin hoitoihin, joihin haluat. Kaikkein upeimmista luksusasunnoista löytyy tavanomaisten mukavuuksien ja tilojen ohella myös parveke, takka ja sauna. Asuntoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös sisustukseen. Moni majoitusliike tarjoaa nimittäin hyvinkin eri tyyliin sisustettuja kokonaisuuksia.

Hotelli lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia – miten pääsen perille?

Suurin osa suomalaisista suuntaa Tallinnaan laivalla. Eniten laivoja liikennöi Helsingin Etelä- ja Länsisatamista, joista väli taittuu alle kahdessa tunnissa. Laivan ohella matkan voi taittaa kätevästi myös lentokoneella. Lentomatka kestää vain puolisen tuntia, joskin päälle tulee lisäksi lentokenttämuodollisuuksiin kuluva aika. Perillä Tallinnassa pääset paikasta toiseen helpoiten jalan, polkupyörällä tai bussilla. Muualle Viroon matkailevien kannattaa vuokrata auto Tallinnan vanhastakaupungista. Etenkin kovimman lomasesongin aikana se on loistava valinta, sillä oman auton kuljettaminen lautalla on hankalaa ja usein myös koko lailla kallista.