Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Vanhakaupunki

Tänä iltana 20.1. - 21.1.
Tänä viikonloppuna 25.1. - 27.1.
Ensi viikonloppuna 1.2. - 3.2.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Vanhakaupunki, Tallinna

Näytä kaikki 126 majoitusliikettä kohteessa Vanhakaupunki
Hotel Palace by TallinnHotels
Hotel Palace by TallinnHotels
4.5 kautta 5.0 Vabaduse Valjak 3, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
4,7/5 (1 017 arvostelua)
91 € per yö2 hengelle

Loistava aamupala ja ystävällinen henkilökunta. Sky view -huoneesta ei tosin nähnyt suoraan ulos (!), muuten huone tilava ja käytännöllinen. Oudot vesihanat siistissä kylpyhuoneessa.

Arvosteltu 6.1.2019
Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels
Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels
5.0 kautta 5.0 Suur-Karja 17, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
4,6/5 (633 arvostelua)
116 € per yö2 hengelle

Hieno kokemus! Siisti, tyylikästä hotelli hyvällä sijainnilla. Sviitti oli juuri sitä, mitä luvattiin ja aamiainen maistui hyvin. Taitavaa asiakaspalvelua ja ystävällinen, lämmin tunnelma.

Arvosteltu 8.10.2018
Hotel Bern by TallinnHotels
Hotel Bern by TallinnHotels
3.0 kautta 5.0 Aia 10, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (1 090 arvostelua)
51 € per yö2 hengelle

Pieni, siisti hotelli. Ok aamupala. Loistava sijainti. Hinta- laatusuhde kerrassaan mainio.

Arvosteltu 30.9.2018
Schlössle Hotel - The Leading Hotels of the World
Schlössle Hotel - The Leading Hotels of the World
5.0 kautta 5.0 Pühavaimu 13/15, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
4,8/5 (403 arvostelua)
137 € per yö2 hengelle

Mukavat huoneet, ehkä pikkuisen kalliit. Erittäin viihtyisä hotelli, kodikas.

Arvosteltu 31.12.2018
Meriton Old Town Garden Hotel
Meriton Old Town Garden Hotel
3.5 kautta 5.0 Lai 24/Pikk 29, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
3,9/5 (1 142 arvostelua)
32 € per yö2 hengelle

Hyvä, monipuolinen aamiainen. Vegaanille köyhä. -Patjat pehmeät; selkävaivaiset varokoot!

Arvosteltu 11.11.2018
5 Makuuhuoneen Huoneisto, Vanha Kaupunki - 18 Vieras
5 Makuuhuoneen Huoneisto, Vanha Kaupunki - 18 Vieras
, Kesklinn
190 € per yö2 hengelle
Hotel St. Petersbourg - Small Luxury Hotels of the World
Hotel St. Petersbourg - Small Luxury Hotels of the World
5.0 kautta 5.0 Rataskaevu Str 7, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
4,7/5 (675 arvostelua)
118 € per yö2 hengelle

Loistava hotelli mahtava palvelu. Tulemme varmasti uudelleen.

Arvosteltu 27.9.2018
My City Hotel
My City Hotel
4.0 kautta 5.0 Vana Posti 11/13, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (436 arvostelua)
65 € per yö2 hengelle

Kiva hotelli hyvien yhteyksien päässä..............

Arvosteltu 12.12.2018
Merchants House Hotel
Merchants House Hotel
4.0 kautta 5.0 Dunkri 4/6, Tallinn
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (934 arvostelua)
78 € per yö2 hengelle

Keskustassa siis sijainti loistava. Rauhallinen näin talviaikaan viehättävän uniikki.

Arvosteltu 4.1.2019

Tarkenna hakua

Hotellit lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia: Kaunis Tallinna on nykyisin pullollaan toinen toistaan upeampia hotelleja. Pelkästään Tallinnan vanhassakaupungissa ja sen liepeillä on lähemmäs sata hotellia, joista löytyy koko skaala vaatimattomasta ylettömään luksukseen. Aivan polkuhintaisia hotelleja alueelta ei löydy, mutta halvimmillaan yövyt täällä silti huomattavasti Suomea edullisemmin. Kovaa tasoa vaativille kaupungista löytyy puolestaan todella upeita hotelleja, joista ei tunnelmaa ja mukavuuksia puutu.

Hotelleja lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia – vietä upea loma hansakaupungin sydämessä!

Mikäli et ole vieraillut Tallinnassa vähään aikaan, kaupungin hotellitarjonta yllättää varmasti. Esimerkiksi 10 vuoden takaiseen verrattuna tarjonta on monipuolistunut hurjasti. Samalla myös yöpyminen lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia on helpottunut, sillä sen alueella majapaikkoja on nykyisin melkeinpä joka korttelissa. Koska kilpailu asiakkaista on kovaa, etenkin kalliimmat hotellit tarjoavat asiakkailleen huoneen ohella usein myös runsaan valikoiman lisämukavuuksia ja -palveluita. Niihin kannattaa perehtyä tarkkaan ennen huonevarauksen tekemistä.

Halvat hotellit lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Jos haluat yöpyä Tallinnassa mahdollisimman huokeaan hintaan, sinun kannattaa valita majapaikaksesi jokin kaupungin tyylikkäistä hostelleista. Parhaat niistä sijaitsevat aivan vanhankaupungin ytimessä. Halvimmillaan sänkypaikan voi saada vain reilulla kympillä. Erityisen hyvin hostellit sopivat yksin matkaileville ja suuremmille porukoille. Etenkin kovimman lomasesongin aikaan niissä voi tavata väkeä melkeinpä mistä päin maailmaa tahansa.

Edullista majoitusta etsivien pariskuntien kannattaa tutustua hostellien ohella myös vanhankaupungin länsipuolella sijaitseviin kahden tähden hotelleihin. Lisäksi Tallinnan vanhastakaupungista ja sen liepeiltä löytyy jonkin verran myös edullisia asuntoja. Jälkimmäisiä voi suositella etenkin omaa rauhaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia arvostaville. Se kannattaa kuitenkin huomata, että kaikkein edullisimmissa asunnoissa ei välttämättä ole täysin varusteltua keittiötä.

Luksushotelleja lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhassakaupungissa voi nykyisin majoittua myös todella hulppeasti. Kaikkein upeinta majoitusta tarjoavat historiallisissa rakennuksissa sijaitsevat boutique-hotellit, joista moni tarjoaa upeiden huoneiden ohella myös täydet kylpyläpalvelut. Niiden lisäksi vanhassakaupungissa ja sen liepeillä on useita luksusluokan ketjuhotelleja ja asuntoja.

Kaikille edellä mainituille vaihtoehdoille on varmasti ottajansa. Pienet hotellit ovat usein kaikkein tunnelmallisimpia, mikä tekee niistä erityisen sopivia pientä irtiottoa hakeville pariskunnille. Ketjuhotellien etuna on puolestaan huippuunsa viritetyt mukavuudet ja palvelut, joiden ansiosta ne sopivat erityisen hyvin esimerkiksi lapsiperheille ja liikematkustajille. Monissa on esimerkiksi suuri uima-allas, pelihalli sekä täysin varusteltu kuntosali. Kylpyläpalveluita löytyy sekä pienistä- että ketjuhotelleista, joskin niiden kattavuudessa voi olla eroja. Etenkin hemmotteluhoitoja kaipaavien kannattaa varmistaa niiden saatavuus jo ennen huonevarauksen tekemistä. Sekin kannattaa huomata, että kylpyläpalveluita löytyy melko kattavasti myös hotellien ulkopuolelta. Etenkin omatoimisten matkailijoiden kannattaakin usein majoittua kylpylähotellin sijaan täysin mukavuuksin varustettuun asuntoon ja suunnata sitten sieltä haluamiensa palveluiden pariin. Näin toimimalla varmistat, että pääset varmasti juuri niihin hoitoihin, joihin haluat. Kaikkein upeimmista luksusasunnoista löytyy tavanomaisten mukavuuksien ja tilojen ohella myös parveke, takka ja sauna. Asuntoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös sisustukseen. Moni majoitusliike tarjoaa nimittäin hyvinkin eri tyyliin sisustettuja kokonaisuuksia.

Hotelli lähellä Tallinnan vanhaakaupunkia – miten pääsen perille?

Suurin osa suomalaisista suuntaa Tallinnaan laivalla. Eniten laivoja liikennöi Helsingin Etelä- ja Länsisatamista, joista väli taittuu alle kahdessa tunnissa. Laivan ohella matkan voi taittaa kätevästi myös lentokoneella. Lentomatka kestää vain puolisen tuntia, joskin päälle tulee lisäksi lentokenttämuodollisuuksiin kuluva aika. Perillä Tallinnassa pääset paikasta toiseen helpoiten jalan, polkupyörällä tai bussilla. Muualle Viroon matkailevien kannattaa vuokrata auto Tallinnan vanhastakaupungista. Etenkin kovimman lomasesongin aikana se on loistava valinta, sillä oman auton kuljettaminen lautalla on hankalaa ja usein myös koko lailla kallista.