Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vanhankaupungin raatihuoneen torni

Nauti upeista näkymistä Prahan vanhankaupungin ylle ja ihaile kaupungin kuuluisaa astronomista kelloa 1300-luvulta peräisin olevassa goottilaistornissa.

Vanhankaupungin raatihuoneen torni on arkkitehtuuriltaan upea monumentti, joka sijaitsee Prahan vanhankaupungin aukion (Staroměstské námesti) lounaisnurkassa. Tornin näköalatasanteelta voi ihailla kaupungin kattoja. Vanhankaupungin raatihuoneen tornissa on myös upea astronominen kello, joka on yksi Prahan suosituimpia nähtävyyksiä.

70-metrinen goottilaistorni on rakennettu 1300-luvun puolivälissä, ja se lisättiin Vanhankaupungin raatihuoneeseen myöhemmin samalla vuosisadalla. Näköalatasanteen maisemat ovat tornin ehdoton kohokohta. Torniin voi kiivetä kierreportaita tai nousta hissillä. Voit ihailla kaupungin lukuisia torneja ja värikkäitä porvaristaloja, jotka reunustavat vanhankaupungin aukiota. Voit nähdä myös useita nähtävyyksiä, kuten Prahan linnan.

Tornin ulko-osa on todellinen arkkitehtuurin helmi, jonka näyttävin osa on 1400-luvulta peräisin oleva astronominen kello. Tasatunnein kellosta kulkee ulos kaksitoista apostolia. Kellosta näkee päivämäärän ja kellonajan lisäksi auringon ja kuun tarkan sijainnin. Huomaa myös medaljonki, joka kuvastaa horoskooppimerkkejä, sekä koristeelliset vaakunat ja uskonnolliset veistokset.

Jos sinulla on aikaa, kannattaa osallistua Vanhankaupungin raatihuoneen opastettuun kierrokseen. Kurkista ylellisiin saleihin, kokoushuoneisiin ja 1300-luvulta peräisin olevaan kappeliin. Voit nähdä myös astronomisen kellon koneiston ja vaihtuvia taidenäyttelyitä. Vieraile 1100-luvun lopun romaanistyylisessä salissa, tornin perustuksissa ja entisessä vankityrmässä rakennuksen kellarissa.

Vanhankaupungin aukion reunalla sijaitsevalle Vanhankaupungin raatihuoneelle on helppo saapua jalan monista muista kaupungin nähtävyyksistä. Lähin metroasema on Staroměstská, josta on viiden minuutin kävelymatka. Vanhankaupungin aukion ympäristön kahvilat ovat loistava pysähdyspaikka, josta voit ihailla tornia ja kelloa.

Vanhankaupungin raatihuoneen torni ja Vanhankaupungin raatihuone ovat avoinna päivittäin. Kumpaankin on erillinen pääsymaksu. Astronomista kelloa voi ihailla ilmaiseksi. Katso lisätietoja Vanhankaupungin raatihuoneen viralliselta verkkosivustolta.


Alueen Vanhankaupungin raatihuoneen torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 756 majoitusliikettä kohteen Vanhankaupungin raatihuoneen torni lähellä
Grandior Hotel Prague 81 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 106 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   K+K Hotel Central Prague 90 €
   K+K Hotel Central Prague

   K+K Hotel Central Prague

   Hybernska 10, Praha
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Majestic Plaza 98 €
    Grand Majestic Plaza

    Grand Majestic Plaza

    Truhlarska 16, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Kings Court 126 €
     Hotel Kings Court

     Hotel Kings Court

     U Obecniho Domu 3, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Kunnantalo. Ruutitorni ja Hybernian teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Praha Masarykovon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Michelangelo Grand Hotel Prague 116 €
      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       InterContinental Prague 178 €
       InterContinental Prague

       InterContinental Prague

       Parizska 30, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Pařížská-katu, Vanhauusi synagoga ja Vanha juutalainen hautausmaa. Kaarlen yliopisto ja Rudolfinum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Emblem Hotel 260 €
        The Emblem Hotel

        The Emblem Hotel

        Platnérská 19, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kansallinen marionettimuseo, Prahan kaupungintalo ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlen yliopisto ja Vanhauusi synagoga ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.