Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vanhankaupungin raatihuoneen torni

Nauti upeista näkymistä Prahan vanhankaupungin ylle ja ihaile kaupungin kuuluisaa astronomista kelloa 1300-luvulta peräisin olevassa goottilaistornissa.

Vanhankaupungin raatihuoneen torni on arkkitehtuuriltaan upea monumentti, joka sijaitsee Prahan vanhankaupungin aukion (Staroměstské námesti) lounaisnurkassa. Tornin näköalatasanteelta voi ihailla kaupungin kattoja. Vanhankaupungin raatihuoneen tornissa on myös upea astronominen kello, joka on yksi Prahan suosituimpia nähtävyyksiä.

70-metrinen goottilaistorni on rakennettu 1300-luvun puolivälissä, ja se lisättiin Vanhankaupungin raatihuoneeseen myöhemmin samalla vuosisadalla. Näköalatasanteen maisemat ovat tornin ehdoton kohokohta. Torniin voi kiivetä kierreportaita tai nousta hissillä. Voit ihailla kaupungin lukuisia torneja ja värikkäitä porvaristaloja, jotka reunustavat vanhankaupungin aukiota. Voit nähdä myös useita nähtävyyksiä, kuten Prahan linnan.

Tornin ulko-osa on todellinen arkkitehtuurin helmi, jonka näyttävin osa on 1400-luvulta peräisin oleva astronominen kello. Tasatunnein kellosta kulkee ulos kaksitoista apostolia. Kellosta näkee päivämäärän ja kellonajan lisäksi auringon ja kuun tarkan sijainnin. Huomaa myös medaljonki, joka kuvastaa horoskooppimerkkejä, sekä koristeelliset vaakunat ja uskonnolliset veistokset.

Jos sinulla on aikaa, kannattaa osallistua Vanhankaupungin raatihuoneen opastettuun kierrokseen. Kurkista ylellisiin saleihin, kokoushuoneisiin ja 1300-luvulta peräisin olevaan kappeliin. Voit nähdä myös astronomisen kellon koneiston ja vaihtuvia taidenäyttelyitä. Vieraile 1100-luvun lopun romaanistyylisessä salissa, tornin perustuksissa ja entisessä vankityrmässä rakennuksen kellarissa.

Vanhankaupungin aukion reunalla sijaitsevalle Vanhankaupungin raatihuoneelle on helppo saapua jalan monista muista kaupungin nähtävyyksistä. Lähin metroasema on Staroměstská, josta on viiden minuutin kävelymatka. Vanhankaupungin aukion ympäristön kahvilat ovat loistava pysähdyspaikka, josta voit ihailla tornia ja kelloa.

Vanhankaupungin raatihuoneen torni ja Vanhankaupungin raatihuone ovat avoinna päivittäin. Kumpaankin on erillinen pääsymaksu. Astronomista kelloa voi ihailla ilmaiseksi. Katso lisätietoja Vanhankaupungin raatihuoneen viralliselta verkkosivustolta.


Alueen Vanhankaupungin raatihuoneen torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 658 majoitusliikettä kohteen Vanhankaupungin raatihuoneen torni lähellä
Grandium Prague 86 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 91 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 112 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    K+K Hotel Central Prague 90 €
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Golden Prague Rooms 70 €
     Golden Prague Rooms

     Golden Prague Rooms

     Elisky Krasnohorske 4, Praha, Czech Republic
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Espanjalainen synagoga ja Vanhauusi synagoga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Vanha juutalainen hautausmaa ja Kinskýn palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Kings Court 156 €
      Hotel Kings Court

      Hotel Kings Court

      U Obecniho Domu 3, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Palladium ja Tasavallan aukio. Ruutitorni ja Kunnantalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Praha Masarykovon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Cosmopolitan Hotel Prague 130 €
       Cosmopolitan Hotel Prague

       Cosmopolitan Hotel Prague

       Zlatnicka 3, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Palladium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kunnantalo ja Hybernian teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        MH Suites Palace 67 €
        MH Suites Palace

        MH Suites Palace

        Hálkova 7, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tšekin kansallismuseo, Venceslauksen aukio ja Prahan valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lucerna ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. I. P. Pavlovan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Muzeumin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.