COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Vecsés
Matkaopas

Pidätkö ulkona syömisestä ja kylpylöistä? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi rentouttava Vecsés!

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Suuri kauppahalli ja Gellértin kylpylä, jotka ovat vain pari tämän ruokailumahdollisuuksista tunnetun kohteen monista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Vecsés

Airport Hotel Budapest
Airport Hotel Budapest
4.5 out of 5
Hinta on 89 € per yö ajalle 24. maalisk. viiva 25. maalisk.

Népliget, Hungexpo Budapest ja Gellértin kylpylä ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Váci utca ja Unkarin ...

4.1/5Very Good! (993 arvostelua)

"Slept well, friendly staff, very good shuttle service."…"

Arvosteltu 25.11.2019

Airport Hotel Budapest
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference
4.5 out of 5
Hinta on 119 € per yö ajalle 4. maalisk. viiva 5. maalisk.

Népliget, Hungexpo Budapest ja Unkarin luonnonhistoriallinen museo ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. ...

4.3/5Excellent! (542 arvostelua)
Short stay before flight

"Very short stop near of Airport. Hotel look very nice but unfortunately we didn't have time for any activities instead of dinner. Food in restaurant was good anyway. We have some other difficulties but staff was very helpful!"…"

Arvosteltu 2.5.2018

Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference
Sarokház Panzió
Sarokház Panzió
3 out of 5
Hinta on 48 € per yö ajalle 4. maalisk. viiva 5. maalisk.

Népliget, Hungexpo Budapest ja Unkarin luonnonhistoriallinen museo ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Taidehalli ...

4/5Very Good! (249 arvostelua)
Lyhyt matka lentokentälle

"Viehättävä majatalo aivan lentokentän lähellä. Sopii hyvin yhden yön majoittumiseen, vastaanotto auki ympäri vuorokauden joten kätevä yö-tai aamulennoille. Huone oli siisti ja piha-alue kiva. Aamiaisella sai munakkaan jos vain pyysi. Ravintolaa emme käyttäneet, mutta vastaanotossa oli täysinvarustettu ..."…"

Arvosteltu 20.10.2019

Sarokház Panzió
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot – Vecsés

Microstore Airport Panzio
Microstore Airport Panzio
3.5 out of 5
Hinta on 35 € per yö ajalle 13. maalisk. viiva 14. maalisk.

Pirate Cave -pakopeli, Suuri kauppahalli ja Hungexpo Budapest ovat 20 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Unkarin kansallismuseo ja Elisabetin silta ...

4.3/5Excellent! (78 arvostelua)
Yhden yön majoitus lähellä lentoasemaa.

"30 eurolle erinomainen vastine. Lähellä lentoasemaa. Halpa leipomo nurkan takana, kahvi on aivan loistava 150 HUF, myös suussa sulavat leivonnaiset. Taksin sain samassa rakennuksessa sijaitsevan kaupan työntekijän avulla. Huoneen kunto on erittäin hyvä. Ainostaan viemäristä kauhea haju eikä kylppärissä ..."…"

Arvosteltu 4.6.2019

Microstore Airport Panzio
Vagabond Broadway
Vagabond Broadway
4 out of 5
Csanyi Utca 9, Budapest, Budapest
Hinta on 36 € per yö ajalle 4. maalisk. viiva 5. maalisk.

Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Tapanin ...

4.5/5Wonderful! (204 arvostelua)

"Sijainti oli keskeinen. Lähellä paljon ravintoloita, kahviloita ym. Nähtävyyksille pääsee kätevästi julkisilla tai viitseliäs kävelee. Huoneisto oli siisti ja henkilökunta ystävällistä. Olisin toivonut huoneeseen esim. pientä esitettä tms. siitä miten eri laitteet toimivat. Olisimme arvostaneet myös ..."…"

Arvosteltu 8.7.2019

Vagabond Broadway
Modern Bauhaus
Modern Bauhaus
4 out of 5
Hevesi Sándor tér 1., Budapest

Király utca -katu ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Sankareiden aukio ovat ...

4.5/5Wonderful! (14 arvostelua)

"This apartment was very large and seemed clean. We loved the historical features such as tall doors and windows. There was a kitchen with refrigerator, espresso machine and hot pot. The bed was comfortable, there is plenty of hot water, soap & towels are provided, the heat works well, and we appreciated ..."…"

Arvosteltu 15.2.2020

Modern Bauhaus
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Vecsés

Kohteen Vecsés lähellä sijaitsevat kaupungit