Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Venceslauksen aukio (Václavské náměstí)

Prahan vilkkain bulevardi on erinomainen ostoskatu ja suosittu yöelämän keskus, ja sen alueella on aina järjestetty myös mielenosoituksia ja monenlaisia juhlallisuuksia.

Venceslauksen aukio (Václavské náměstí) on Prahan Nové Měston (”uusi kaupunki”) kaupunginosan sydämessä sijaitseva 750 metriä pitkä puistokatu. Käy tällä aukiolla, jolle kokoontuu paljon paikallisia ja jonka varrella on useita moderneja ravintoloita ja myymälöitä. Aukiolta alkaa Prahan merkittävin ostosalue, ja iltaisin se on yksi kaupungin vilkkaimmista yöelämän keskuksista.

Venceslauksen aukiolla on useita 1900-luvulla rakennettuja rakennuksia, joten sillä on huomattavasti modernimpi eurooppalainen tunnelma kuin sen lähellä sijaitsevassa vanhassakaupungissa.

Katsele kadun art nouveau -arkkitehtuuria ja poikkea Prahan parhaimpiin kauppoihin tekemään ostoksia
.
Aukion päässä sijaitsevassa kansallismuseossa voit tutustua Tšekin historiaan. Sen edessä seisoo Pyhän Venceslauksen patsas, joka kuvaa pyhimystä, joka mainitaan muun muassa suositussa englantilaisessa joululaulussa.

Juo ja tanssi yhdessä paikallisten kanssa illalla, kun kadun useat baarit, klubit ja ravintolat alkavat täyttyä. Huomaa, että tämän aukion ravintoloissa hinnat ovat usein korkeammat kuin vastaavissa lähialueilla.

Aukio on suosittu protestien ja mielenosoitusten sekä erilaisten juhlien järjestämispaikka, sillä leveälle puistokadulle mahtuu jopa 400 000 ihmistä. Aukiolla järjestettiin esimerkiksi kommunisminvastaisia mielenosoituksia, ennen kuin kommunistinen hallinto kaatui vuonna 1989. Yritä etsiä mukulakivikatuun upotettu puinen risti. Risti on muistomerkki, joka on tehty Neuvostoliiton miehitystä protestoineen polttoitsemurhan tehneen Jan Palachin muistoksi.

Venceslauksen aukio sijaitsee Nové Měston kaupunginosassa, ja sinne pääsee raitiovaunulla ja metrolla. Sen varrella on kaksi Prahan vilkkainta metroasemaa. Aukio on erinomainen paikka aloittaa Prahaan tutustuminen, sillä se sijaitsee keskellä kaupunkia ja sen lähellä on useita tärkeitä nähtävyyksiä.


Alueen Venceslauksen aukio opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 813 majoitusliikettä kohteen Venceslauksen aukio lähellä
Grandium Prague 59 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Prague
   
  4,4
  /5 (2 487 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Juutalainen kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Muzeumin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 63 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Prague
    
   4,5
   /5 (5 547 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Palladium, Obecní dům ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Juutalainen kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Majestic Plaza 43 €
   Hotel Majestic Plaza

   Hotel Majestic Plaza

   Stepanska 33, Prague
     
    4,3
    /5 (2 325 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    K+K Hotel Fenix 51 €
    K+K Hotel Fenix

    K+K Hotel Fenix

    Ve Smeckach 30, Prague
      
     4,5
     /5 (2 073 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Palác Lucerna, Venceslauksen aukio ja Tšekin kansallismuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Astronominen kello ja Stavovské-teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     K+K Hotel Central Prague 55 €
     K+K Hotel Central Prague

     K+K Hotel Central Prague

     Hybernska 10, Prague
       
      4,5
      /5 (2 236 arvostelua)
      4.5 kautta 5.0

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Na příkopě ostoskatu, Ruutitorni ja Obecní dům. Astronominen kello ja Palladium ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema ja Praha Masarykovon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Majestic Plaza 59 €
      Grand Majestic Plaza

      Grand Majestic Plaza

      Truhlarska 16, Prague
        
       4,4
       /5 (4 628 arvostelua)
       4.5 kautta 5.0

       Palladium ja Obecní dům sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Unitas Hotel 90 €
       Unitas Hotel

       Unitas Hotel

       Bartolomejska 9, Prague
         
        4,9
        /5 (2 056 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Betlehemin kappeli, Astronominen kello ja Kaarlen sillan torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Prahan tanssiva talo ja Venceslauksen aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Carlo IV, The Dedica Anthology, Autograph Collection 94 €
        Carlo IV, The Dedica Anthology, Autograph Collection

        Carlo IV, The Dedica Anthology, Autograph Collection

        Senovazne Namesti,13, Prague
          
         4,5
         /5 (651 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Hybernian teatteri, Ruutitorni ja Obecní dům sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Venceslauksen aukio ja Astronominen kello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.