Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Venceslauksen aukio (Václavské náměstí)

Prahan vilkkain bulevardi on erinomainen ostoskatu ja suosittu yöelämän keskus, ja sen alueella on aina järjestetty myös mielenosoituksia ja monenlaisia juhlallisuuksia.

Venceslauksen aukio (Václavské náměstí) on Prahan Nové Měston (”uusi kaupunki”) kaupunginosan sydämessä sijaitseva 750 metriä pitkä puistokatu. Käy tällä aukiolla, jolle kokoontuu paljon paikallisia ja jonka varrella on useita moderneja ravintoloita ja myymälöitä. Aukiolta alkaa Prahan merkittävin ostosalue, ja iltaisin se on yksi kaupungin vilkkaimmista yöelämän keskuksista.

Venceslauksen aukiolla on useita 1900-luvulla rakennettuja rakennuksia, joten sillä on huomattavasti modernimpi eurooppalainen tunnelma kuin sen lähellä sijaitsevassa vanhassakaupungissa.

Katsele kadun art nouveau -arkkitehtuuria ja poikkea Prahan parhaimpiin kauppoihin tekemään ostoksia
.
Aukion päässä sijaitsevassa kansallismuseossa voit tutustua Tšekin historiaan. Sen edessä seisoo Pyhän Venceslauksen patsas, joka kuvaa pyhimystä, joka mainitaan muun muassa suositussa englantilaisessa joululaulussa.

Juo ja tanssi yhdessä paikallisten kanssa illalla, kun kadun useat baarit, klubit ja ravintolat alkavat täyttyä. Huomaa, että tämän aukion ravintoloissa hinnat ovat usein korkeammat kuin vastaavissa lähialueilla.

Aukio on suosittu protestien ja mielenosoitusten sekä erilaisten juhlien järjestämispaikka, sillä leveälle puistokadulle mahtuu jopa 400 000 ihmistä. Aukiolla järjestettiin esimerkiksi kommunisminvastaisia mielenosoituksia, ennen kuin kommunistinen hallinto kaatui vuonna 1989. Yritä etsiä mukulakivikatuun upotettu puinen risti. Risti on muistomerkki, joka on tehty Neuvostoliiton miehitystä protestoineen polttoitsemurhan tehneen Jan Palachin muistoksi.

Venceslauksen aukio sijaitsee Nové Měston kaupunginosassa, ja sinne pääsee raitiovaunulla ja metrolla. Sen varrella on kaksi Prahan vilkkainta metroasemaa. Aukio on erinomainen paikka aloittaa Prahaan tutustuminen, sillä se sijaitsee keskellä kaupunkia ja sen lähellä on useita tärkeitä nähtävyyksiä.


Alueen Venceslauksen aukio opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 349 majoitusliikettä kohteen Venceslauksen aukio lähellä
Grandium Hotel Prague 99 €
Grandium Hotel Prague

Grandium Hotel Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Majestic Plaza Hotel Prague 50 €
  Majestic Plaza Hotel Prague

  Majestic Plaza Hotel Prague

  Stepanska 33, Praha
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. I. P. Pavlovan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlovo náměstín metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandior Hotel Prague 55 €
   Grandior Hotel Prague

   Grandior Hotel Prague

   Na Porici 42, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kings Court 475 €
    Hotel Kings Court

    Hotel Kings Court

    U Obecniho Domu 3, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Palladium ja Kunnantalo. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Praha Masarykovon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Majestic Hotel Prague 50 €
     Grand Majestic Hotel Prague

     Grand Majestic Hotel Prague

     Truhlarska 16, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Prague 175 €
      Hilton Prague

      Hilton Prague

      Pobrezni 1, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Prahan kaupunginmuseo ja Kunnantalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Křižíkovan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       K+K Hotel Central Prague 80 €
       K+K Hotel Central Prague

       K+K Hotel Central Prague

       Hybernska 10, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Hybernian teatteri, Ruutitorni ja Kunnantalo. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novotel Praha Wenceslas Square 111 €
        Novotel Praha Wenceslas Square

        Novotel Praha Wenceslas Square

        Katerinska 38, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tšekin kansallismuseo ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tanssiva talo ja Prahan astronominen kello ovat myös 2 kilometrin päässä. I. P. Pavlovan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Muzeumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.