Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vesimuseo

Vanhassa punatiilisessä vesitornissa sijaitseva museo on paras paikka perehtyä veden ihmeisiin.

Vesimuseo tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden saada oman käden tuntumaa putkimiesten ja insinöörien töihin ja oppia Pietarin omista historiallisista kanavista. Kiertele näyttelyissä, kapua vesitornin huipulle katselemaan Pietarin upeita maisemia tai rentoudu sen pihamaalla, josta on myös kaunis näkymä kaupungin ylle.

Vesitornin historia alkaa 1860-luvulta, ja se onkin vanhin laatuaan Pietarissa Se oli osana Pietari Suuren suunnitelmaa rakentaa Pietarista "pohjoisen Venetsia" ja yhdistää kaupunki Eurooppaan. Ivan Mertsin ja Ernest Šuberskin suunnittelema torni oli alun perin Vodokanalin jakeluyhtiön omistuksessa, mutta se lahjoitti vesitornin kaupungille Pietarin 300-vuotispäivien kunniaksi vuonna 2003.

Perehdy Pietarin ja veden kiehtovaan suhteeseen syvemmin Water World of St. Peterburg -näyttelyssä. Opi kuinka Pietarin asukkaat ovat hallinneet vesivarastojaan aina antiikin ajoista nykypäivään saakka. Kurkista puiseen vesikaivoon saadaksesi käsityksen siitä, miten entisaikaan toimittiin, ja tutustu vessojen kehityksen historiaan ennen kuin menet katsomaan installaatiota siitä, kuinka kaupunki puhdistaa vetensä tänä päivänä.

Lähde kaupungin “maanalaiselle” kierrokselle ja vieraile Underground World of St. Peterburg - näyttelyn alueella. Täällä voit nähdä kaupungin yksityiskohtaisen pienoismallin, joka valaistaan aivan kuten oikea Pietarin kaupunki. Toisaalla voit myös käydä katsomassa Pietarin vesiverkostoa yksityiskohtaisesti käsittelevän elokuvan, kulkea Pietarin viemäreiden halki ja vierailla Belin saarella, jossa sijaitsee kaupungin ensimmäinen suuri vesilaitos.

Koe kaikki vuodenajat saman päivän aikana Universe of Water -näyttelyssä. Täällä sateenkaaret, sateet ja lumi luodaan kaikki keinotekoisesti. Voit katsella useita opettavaisia videoita veden kiertokulusta ja käsittelystä sekä Pietarin kaupungin historian merkittävimpiä siltoja ja aluksia kuvaavia pienoismalleja. Pääset myös kokeilemaan putkimiehen hommia ja vanhanaikaisia vedenkeruumenetelmiä museossa vieraillessasi.

Vesimuseo on auki keskiviikosta sunnuntaihin. Museoon on sisäänpääsymaksu, ja sinne pääsee helposti jalan Chernishevskajan metroasemalta.


Alueen Vesimuseo opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 091 majoitusliikettä kohteen Vesimuseo lähellä
Hotel Vera 43 €
Hotel Vera

Hotel Vera

Suvorovsky Prospekt 25/16, Pietari
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ligovski prospekt on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Ploštšad Vosstanijan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pietarin Moskovan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Belmond Grand Hotel Europe 222 €
  Belmond Grand Hotel Europe

  Belmond Grand Hotel Europe

  1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema ja Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Nevsky Forum Hotel 84 €
   Nevsky Forum Hotel

   Nevsky Forum Hotel

   69 Nevsky Pr, Pietari
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Nevski Prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg 62 €
    Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

    Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

    5/19, Liteyny pr., Pietari
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kesäpuutarha, Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Leninan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hostel Smolny
     Hostel Smolny

     Hostel Smolny

     Tavricheskaya Ulitsa 45, Pietari
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Taurian palatsi on 0,3 kilometrin päässä tästä hostellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Venäläisen taiteen museo ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      4 Parts of the World
      4 Parts of the World

      4 Parts of the World

      Russia, 49, Kirochnaya Street, Pietari
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Taurian palatsi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Venäläisen taiteen museo ja Palatsiaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Vosstanijan metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       My Favorite Garden Hotel 69 €
       My Favorite Garden Hotel

       My Favorite Garden Hotel

       Shpalernaya 44B, Pietari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Taurian palatsi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Venäläisen taiteen museo ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pietarin Suomen asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

        Mate Centr
        Mate Centr

        Mate Centr

        Kavalergardskaya st., 16, Pietari
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Taurian palatsi on 0,8 kilometrin päässä tästä majatalosta. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Venäläisen taiteen museo ja Palatsiaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Vosstanijan metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.