Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vesimuseo

Vanhassa punatiilisessä vesitornissa sijaitseva museo on paras paikka perehtyä veden ihmeisiin.

Vesimuseo tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden saada oman käden tuntumaa putkimiesten ja insinöörien töihin ja oppia Pietarin omista historiallisista kanavista. Kiertele näyttelyissä, kapua vesitornin huipulle katselemaan Pietarin upeita maisemia tai rentoudu sen pihamaalla, josta on myös kaunis näkymä kaupungin ylle.

Vesitornin historia alkaa 1860-luvulta, ja se onkin vanhin laatuaan Pietarissa Se oli osana Pietari Suuren suunnitelmaa rakentaa Pietarista "pohjoisen Venetsia" ja yhdistää kaupunki Eurooppaan. Ivan Mertsin ja Ernest Šuberskin suunnittelema torni oli alun perin Vodokanalin jakeluyhtiön omistuksessa, mutta se lahjoitti vesitornin kaupungille Pietarin 300-vuotispäivien kunniaksi vuonna 2003.

Perehdy Pietarin ja veden kiehtovaan suhteeseen syvemmin Water World of St. Peterburg -näyttelyssä. Opi kuinka Pietarin asukkaat ovat hallinneet vesivarastojaan aina antiikin ajoista nykypäivään saakka. Kurkista puiseen vesikaivoon saadaksesi käsityksen siitä, miten entisaikaan toimittiin, ja tutustu vessojen kehityksen historiaan ennen kuin menet katsomaan installaatiota siitä, kuinka kaupunki puhdistaa vetensä tänä päivänä.

Lähde kaupungin “maanalaiselle” kierrokselle ja vieraile Underground World of St. Peterburg - näyttelyn alueella. Täällä voit nähdä kaupungin yksityiskohtaisen pienoismallin, joka valaistaan aivan kuten oikea Pietarin kaupunki. Toisaalla voit myös käydä katsomassa Pietarin vesiverkostoa yksityiskohtaisesti käsittelevän elokuvan, kulkea Pietarin viemäreiden halki ja vierailla Belin saarella, jossa sijaitsee kaupungin ensimmäinen suuri vesilaitos.

Koe kaikki vuodenajat saman päivän aikana Universe of Water -näyttelyssä. Täällä sateenkaaret, sateet ja lumi luodaan kaikki keinotekoisesti. Voit katsella useita opettavaisia videoita veden kiertokulusta ja käsittelystä sekä Pietarin kaupungin historian merkittävimpiä siltoja ja aluksia kuvaavia pienoismalleja. Pääset myös kokeilemaan putkimiehen hommia ja vanhanaikaisia vedenkeruumenetelmiä museossa vieraillessasi.

Vesimuseo on auki keskiviikosta sunnuntaihin. Museoon on sisäänpääsymaksu, ja sinne pääsee helposti jalan Chernishevskajan metroasemalta.


Alueen Vesimuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 640 majoitusliikettä kohteen Vesimuseo lähellä
Corinthia Hotel St Petersburg 105 €
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hostel Smolny
  Hostel Smolny

  Hostel Smolny

  Tavricheskaya Ulitsa 45, Pietari
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Taurian palatsi on 0,3 kilometrin päässä tästä hostellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Venäläisen taiteen museo ja Palatsiaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg 49 €
   Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

   Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

   5/19, Liteyny pr., Pietari
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kesäpuutarha, Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kazanin katedraali ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Leninan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    4 Parts of the World
    4 Parts of the World

    4 Parts of the World

    Russia, 49, Kirochnaya Street, Pietari
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Taurian palatsi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Kesäpuutarha ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kazanin katedraali ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Vosstanijan metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     My Favorite Garden Hotel 42 €
     My Favorite Garden Hotel

     My Favorite Garden Hotel

     Shpalernaya 44B, Pietari
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Taurian palatsi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Kesäpuutarha ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pietarin Suomen asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

      Austrian Yard at Furshtatskaya 45 63 €
      Austrian Yard at Furshtatskaya 45

      Austrian Yard at Furshtatskaya 45

      Furshtatskaya 45, Pietari
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kesäpuutarha, Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä majatalosta. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Vosstanijan metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mate Centr
       Mate Centr

       Mate Centr

       Kavalergardskaya st., 16, Pietari
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Taurian palatsi on 0,8 kilometrin päässä tästä majatalosta. Kesäpuutarha ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kazanin katedraali ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Vosstanijan metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        Spb2Day Chaykovskogo 77
        Spb2Day Chaykovskogo 77

        Spb2Day Chaykovskogo 77

        77 Chaykovskogo str., Pietari
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Taurian palatsi on 0,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kazanin katedraali ja Iisakinkirkko ovat myös 5 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Vosstanijan metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.