Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Magu troverissa

Hotellit - Vihti

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vihti – hotellit

Takkula Talo, Nukkuu 10
Majalammenpolku 97, Vihti, Uusimaa
Hinta on 703 € per yö
13.42 km kaupungin keskustasta
Takkula Talo, Nukkuu 10
Vacation Home Majala in Vihti - 10 Persons, 2 Bedrooms
Hinta on 601 € per yö
13.42 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Majala in Vihti - 10 Persons, 2 Bedrooms
Clarion Hotel Helsinki
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 119 € per yö
39.99 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (1,553 arvostelua)

"Saunatilat todella epäsiistit. Pukutilat todella huonot."…"

Arvosteltu 1.4.2020

Clarion Hotel Helsinki

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Clarion Hotel Helsinki Airport
4 out of 5
Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 109 € per yö
32.98 km kaupungin keskustasta
4.7/5Exceptional! (1,115 arvostelua)

"Siisti hotelli, ja varhainen aamupala oli hyvä verrattuna moneen muuhun."…"

Arvosteltu 8.3.2020

Clarion Hotel Helsinki Airport
GLO Hotel Helsinki Kluuvi
4 out of 5
Kluuvikatu 4, Helsinki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 113 € per yö
40.4 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (988 arvostelua)

"Hotelli oli tyylikäs mutta kotoisia. Huone oli aavistuksen ahdas mutta erittäin soma."…"

Arvosteltu 12.3.2020

GLO Hotel Helsinki Kluuvi
Scandic Helsinki Airport
3.5 out of 5
Lentäjäntie 1, Vantaa
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 104 € per yö
32.98 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (935 arvostelua)

"Lähellä kenttää, hyvä aamiainen ja ystävällinen henkilökunta"…"

Arvosteltu 20.4.2020

Scandic Helsinki Airport
Hotel F6
4 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 151 € per yö
40.66 km kaupungin keskustasta
4.8/5Exceptional! (575 arvostelua)

"Pidin erityisesti miljööstä, hiljaisuudesta, hotellihuoneen sängystä, pesuhuoneesta ja aamupalasta. Yksi parhaista hotelleista, jossa olen yöpynyt!"…"

Arvosteltu 15.3.2020

Hotel F6
Marski by Scandic
4 out of 5
Mannerheimintie 10, Helsinki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 70 € per yö
40.19 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (455 arvostelua)

"Hotellin henkilökunta oli aivan mahtava, huolehti asiakkaistaan. Ainoastaan miinuksena että huonesiivoukseen voisivat panoistaa"…"

Arvosteltu 23.3.2020

Marski by Scandic
Scandic Park Helsinki
4 out of 5
Mannerheimintie 46-48, Helsinki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 86 € per yö
38.81 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (1,197 arvostelua)

"Toimii, sijainti loistava, helppo tulla ja lähteä omalla autolla. Kaupungille lyhyt matka kävellä ja julkisilla pääsee hyvin."…"

Arvosteltu 6.7.2020

Scandic Park Helsinki
Scandic Grand Marina
4 out of 5
Katajanokanlaituri 7, Helsinki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 97 € per yö
41.3 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (998 arvostelua)
Hyvällä sijainnilla

"Kiva paikka"…"

Arvosteltu 19.3.2020

Scandic Grand Marina
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Vihti
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Vihti, Helsinki

Hotellit Vihdissä: Länsi-Uudellamaalla sijaitseva Vihti on hieman alle 30 000 asukkaan eloisa kunta, jonne moni saapuu lomailemaan ja viettämään aikaa seudun kauniissa luonnonmaisemissa. Reippailu luonnossa ja muiden aktiviteettien parissa väsyttää silti kovakuntoisenkin matkailijan. Rauhaisa hotellihuone Vihdissä palauttaa pitkän päivän jälkeen ja antaa uusia voimia seuraavan päivän koitoksia varten.

Hotelli Vihdissä

Luontomatkailun merkittävyys Vihdissä heijastuu myös kunnan hotellitarjontaan. Yöpyminen Vihdissä luonnon helmassa onnistuu esimerkiksi mökki- tai huvilamajoituksessa, ja näin luonnonrauhasta voi nauttia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Vihdissä voi yöpyä myös aivan perinteisessä hotellissa. Erikoisempaa majoitusta kaipaava voi sen sijaan viettää yönsä entisen poliisiaseman tiloissa toimivassa majoituskohteessa. Tavallisesta putkayöstä poiketen tunnelma on huomattavasti vapaampi ja yöpymisestä joutuu lisäksi jopa maksamaan.

Hotellit Vihdissä sijaitsevat aika laajalla alueella, mutta majoituspaikan löytää kuitenkin niin Vihdin keskustasta kuin luontokohteiden ääreltä. Tämä seikka kannattaa matkaa suunnitellessa ottaa huomioon ja valita matkasi tarkoitusta parhaiten palveleva vaihtoehto. Hotelli- ja muiden majoituskohteiden vertailussa ja etsinnässä apuna toimii Expedian hakukone, josta näet esimerkiksi hotellien varaustilanteen haluamanasi ajankohtana. Hotellien määrä Vihdissä ei ole suuren suuri, joten hotellivaraus Vihtiin kannattanee tehdä varhaisessa vaiheessa. Majoitustarjontaa löytyy kuitenkin tarvittaessa myös naapurikaupunkien puolelta.

Vihti on luontomatkailijan aarreaitta

Nuuksion kansallispuisto sijaitsee kolmen kunnan alueella, joista suurin osuus jää Vihdin puolelle. Nuuksion luonto koostuu metsistä, järvistä, soista, kallioista ja lammista, ja on näin ollen hyvin vaihtelevaa. Kansallispuistossa on merkittyjä reittejä ja luontopolkuja, joiden pituudet vaihtelevat suuresti. Joukkoon mahtuu helppokulkuisia reittejä, mutta myös hyvin haastavia, sillä korkeuserotkin vaihtelevat. Nuuksiossa voi liikkua kävellen, mutta osa reiteistä soveltuu lisäksi pyöräilijöille, pyörätuolilla liikkuville sekä ratsastajille. Nuuksiossa voi harrastaa monenmoista aktiviteettia uinnista melomiseen, hiihtoon, kalastukseen, kiipeilyyn tai vaikkapa marjastukseen. Kansallispuisto sopii päivän retkikohteeksi, ja alueelta löytyy tulentekopaikkoja ja keittokatoksia evästaukoja varten. Pitempää vaellusta varten kansallispuistossa on laavuja sekä telttailualueita, joissa voi yöpyä.

Vihdin historiallisesti merkittäviin nähtävyyksiin lukeutuu jo 1500-luvun alussa rakennetun Pyhän Birgitan kirkon rauniot. Rakennustyyliltään kirkko edusti goottilaista arkkitehtuuria. Nykyinen toiminnassa oleva Vihdin kirkko rakennettiin 1772. Kurkistusikkunan menneisiin aikoihin tarjoavat Vihdin paikallismuseo sekä Salmelan Rusthollimuseo, joiden näyttelyihin voi tutustua itsenäisesti tai oppaan avustuksella. Vihdin kesän huipentaa elokuussa järjestettävät Wuosisatamarkkinat. Myyntikojuja on runsain mitoin, ja myyjät noudattelevat pukeutumisessaan vanhojen aikojen teemaa. Tapahtuma kestää yhden päivän, ja kerää vuosittain yli 10 000 kävijää.

Matka Vihtiin tulee olemaan urheiluntäyteinen, tekipä sen kesällä tai talvella. Vihdissä on kaksi golfkeskusta, Vihti Golf Center, jossa voi pelata 18- ja 9-reikäisillä kentillä, sekä Hill Side Golf & Country Club, jossa voi pelata 18- ja 5-reikäisillä kentillä. Molemmissa golfkeskuksissa järjestetään alkeiskursseja, joten jos et vielä ole mestarigolfaaja, on aika oppia golfin perusteet ja hankkia Green Card Vihdin upeilla viheriöillä. Golfia vauhdikkaampaa ajanvietettä on tarjolla Vihdin kartingradalla. Talven tullen kartingauto vaihdetaan lumilautaan tai suksiin ja golfmailat sauvoihin. Vihti Ski Centerissä on useampi laskettelurinne sekä lumetettu hiihtolatu, jolla kelpaa hiihdellä Suomen ajoittain vähälumisista talvisäistä riippumatta.

Saapuminen Vihtiin

Vihtiin on helppo saapua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta autolla sekä julkisella liikenteellä. Vihdissä ei ole kuitenkaan juna-asemaa, ja lento Vihtiin laskeutuu lähimmälle lentoasemalle Helsinki-Vantaalle. Etäisyys Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta on sen verran lyhyt, että loppumatka jatkuu kätevästi taksilla tai linja-autolla. Oma auto tai linja-auto kuljettavat perille suoraan Vihtiin muualtakin Suomesta. Autovuokraamot Vihdissä palvelevat sinua, mikäli auto jäikin kotiin ja autontarvetta ilmaantuu lomasi aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Vihti?
Asiakastietoihimme perustuen Hopeaniemi Resort on yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä 3 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamiainen ja ravintola. Hiisi Hotel Nummela on toinen hyvä vaihtoehto vierailullesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Vihti, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat huonevaraukset ovat täysin hyvitettävä, mikäli ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli useimmiten 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat silti voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varauksen teosta. Anna valitsemasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimen avulla, jotta löydät kohteen Vihti huipputarjoukset.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Vihti?
Hiisi Homes Nummela on lemmikkien kanssa matkustavien suosima huoneisto. jossa asiakkaiden käytössä on pyykinpesutilat ja ilmainen langaton internetyhteys.
Mikä on paras yöpymispaikka golfin pelaamiseen kohteessa Vihti?
Air Hotel Nummela on golfinpelaajien suosima hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamiainen ja taulutelevisiot. Vihti Golf Center on hyvä paikka harjoitella golftaitojasi matkasi aikana.

Hotellit Vihti - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle