Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vincom Center -ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vincom Center -ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vincom Center -ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vincom Center -ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vincom Center -ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vincom Center -ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vincom Center -ostoskeskus lähellä kohdetta Vincom Center -ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vincom Center -ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 085 majoitusliikettä kohteen Vincom Center -ostoskeskus lähellä
Silverland Jolie Hotel 40 €
Silverland Jolie Hotel

Silverland Jolie Hotel

4D Thi Sach St, Ben Nghe Ward, Dist 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Đồng Khởin ostoskatu ja Saigonjoki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Saigonin oopperatalo ja Vincom Center -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Norfolk Mansion Luxury Serviced Apartment 73 €
  Norfolk Mansion Luxury Serviced Apartment

  Norfolk Mansion Luxury Serviced Apartment

  17-19-21 Ly Tu Trong, Ben Nghe Ward, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Đồng Khởin ostoskatu ja Saigonjoki ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Vincom Center -ostoskeskus ja Saigonin postitoimisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection 115 €
   Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection

   Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection

   76 78 Nguyen Thi Minh Khai St, District 3, Hồ Chí Minhin kaupunki
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Consulate Area (konsulaattialue), Saigonin postitoimisto ja Itsenäisyyspalatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Saigonjoki ja Sotajäänteiden museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Hyatt Saigon 228 €
    Park Hyatt Saigon

    Park Hyatt Saigon

    2 Lam Son Square, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saigonin oopperatalo ja Saigonin postitoimisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Saigon Square -ostoskeskus ja Itsenäisyyspalatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sofitel Saigon Plaza 92 €
     Sofitel Saigon Plaza

     Sofitel Saigon Plaza

     17 Le Duan Boulevard, Hồ Chí Minhin kaupunki
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Consulate Area (konsulaattialue), Saigonjoki ja Bảo tàng Lịch sử Việt Nam sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Saigonin postitoimisto ja Saigonin eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Rex Hotel 107 €
      Rex Hotel

      Rex Hotel

      141 Nguyen Hue Blvd, Hồ Chí Minhin kaupunki
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Đồng Khởin ostoskatu, Hồ Chí Minhin kaupungintalo ja Saigonjoki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Vincom Center -ostoskeskus ja Saigonin oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Liberty Central Saigon Citypoint 52 €
       Liberty Central Saigon Citypoint

       Liberty Central Saigon Citypoint

       59 - 61 Pasteur Street, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nguyễn Huện kävelykatu ja Saigon Square -ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bến Thànhin markkinat ja Bitexco Financial Tower ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Caravelle Saigon 128 €
        Caravelle Saigon

        Caravelle Saigon

        19 - 23 Lam Son Square, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Đồng Khởin ostoskatu, Saigonin oopperatalo ja Hồ Chí Minhin kaupungintalon aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Parkson Plaza ja Itsenäisyyspalatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.