Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Viron-loma – keskiaikaista historiaa ja upeita kansallispuistoja

Itämeren rannalla sijaitseva kaunis Viro on ihanteellinen kesälomakohde, jossa voit nauttia kauniista rannoista, kansallispuistojen sankoista metsistä, viehättävistä saarista ja pitkistä aurinkoisista päivistä.

Pohjoisimmassa Baltian maassa Virossa on tarjolla viehättäviä rannikkoalueita, hiljaisia metsiä ja kauniisti säilyneitä keskiaikaisia rakennuksia. Tutustu Viron-lomalla koskemattomiin rantoihin, viehättäviin merenrantakaupunkeihin, idyllisiin järviin ja kauniiseen maaseutuun. Etelä-Virossa on lumihuippuisia kukkuloita ja sankkoja metsiä. Pohjoisrannikolla on puolestaan upeita rantakyliä. Viron läntisillä saarilla voit nauttia keskiyön auringosta ja upeista näkymistä Suomenlahdelle ja Itämerelle.

Aloita Viron-matkasi Tallinnasta, maan pääkaupungista. Tutustu kaupungin kerrassaan upeasti suojeltuun keskiaikaiseen vanhaankaupunkiin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Kävele Toompean mukulakivikaduilla ja ihaile 1400-luvulta peräisin olevia vahtitorneja ja värikkäitä puutaloja. Käy Aleksanteri Nevskin katedraalissa, joka on upea 1800-luvulla rakennettu Venäjän ortodoksinen kirkko. Muita kiehtovia arkkitehtonisia nähtävyyksiä ovat Riigikogu ja Tallinnan tuomiokirkko.

Kiipeä Toompean kukkulalle, jolta voit ihailla panoraamanäkymiä kaupunkiin ja aaltoilevalle Itämerelle. Tutustu Piritan kauniiseen merenranta-alueeseen, jolta löydät puistoja, kasvitieteellisen puutarhan ja kalastajakylän.

Länsi-Virossa ja sen edustan saarilla voit nauttia hauskasta rantalomasta. Rentoudu Viron-lomalla Haapsalun ja Pärnun rantalomakaupungeissa. Tutustu upeisiin saariin, joilla Viron perinteinen kulttuuri on säilynyt koskemattomana ja joilla on runsaasti kauniita kansallispuistoja, niemiä ja maalaiskyliä. Suurimpia saaria ovat Saarenmaa ja Hiidenmaa.

Kesä on hyvä aika halvalle Viron-matkalle, jolla voit käydä lukuisissa kansallispuistoissa, vaeltaa vehreissä metsissä, ihailla meteoriittien kraattereita ja bongata muuttolintuja. Talvella kannattaa suunnata Etelä-Viroon kelkkailemaan tai hiihtämään puhtaan valkoisiin lumimaisemiin ja ihailemaan jäätyneitä vesiputouksia ja ylväitä hirviä. Lämmittele nauttimalla paikallista omenoista ja marjoista valmistettua hedelmäviiniä.

Viroon pääset lentämällä Tallinnan lentoasemalle tai matkustamalla perille junalla tai bussilla naapurimaista. Tallinnasta on lauttayhteys Suomeen, Latviaan, Saksaan ja Ruotsiin. Vuokraa auto ja tutustu Viroon omaan tahtiisi tai hyödynnä maan kattavaa julkisen liikenteen järjestelmää. Matkusta Viroon viiden vuoden välein järjestettäville vaikuttaville Tallinnan laulujuhlille tai vuosittaisille Viljandin kansanmusiikkifestivaaleille. Kesällä toukokuusta heinäkuuhun voit nauttia Viron kiehtovista valkoisista öistä, jolloin taivas pysyy läpi yön valoisana aivan kuin iltahämärän aikaan.


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.