VisbyRuotsi

Image for Visby joka esittää katunäkymät

Matkaa lomalle Visbyhyn Gotlannin saarelle ja nauti historiallisesta tunnelmasta ja upeista tapahtumista ympäri vuoden.

Visby on Gotlannin saaren suurin kaupunki, ja sen romanttinen ja historiallinen tunnelma on vetänyt matkailijoita puoleensa jo vuosisadan ajan. Idyllisessä pikkukaupungissa on noin 25 000 asukasta, ja elämä kaupungissa on aina vilkasta.

Voit kuljeskella vanhassakaupungissa ja nauttia upeasta ruusujen tuoksusta kaupungin puistoissa ja puutarhoissa. Visbytä kutsutaankin ruusujen ja raunioiden kaupungiksi. Jos haluat tutustua saaren kasvillisuuteen lähemmin, kasvitieteellisessä puutarhassa voit ihailla ainutlaatuisen saaren maisemia.

Historia on läsnä joka puolella Visbyssä. Kaupungin muuri ja monet kirkonrauniot muistuttavat menneestä ajasta, ja keskiaikaviikolla, joka järjestetään elokuussa, kaupunkiin saapuu historiasta kiinnostuneita matkailijoita kaikkialta maailmasta. Fornsalen-museossa voit tutustua lähemmin Gotlannin historiaan.

Visbyn-lomalla voit myös viettää aikaasi shoppailemalla tai maistelemalla perinteisiä ruokia, kuten lammasta, kalaa tai mereneläviä, kaupungin laadukkaissa ravintoloissa. Keskustasta löytyy niin design-liikkeitä kuin käsityöputiikkejakin, joista löydät matkamuistoja ja paikallisia herkkuja.

Monet ruotsalaiset matkaavat Visbyhyn kesäaikaan nauttimaan alueen upeista rannoista. Kallbadhuset Almedalenin puiston reunalla on loistava paikka, jos haluat käydä uimassa poistumatta kaupungin keskustasta. Jos lähdet perhelomalle Visbyhyn, perheystävälliset rannat löytyvät Norderstrandista ja Snäckistä, jotka sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä.

Visby on Gotlannin pääkaupunki, ja se on täynnä elämää ympäri vuoden. Nauti teatteriesityksistä, konserteista, luennoista ja näyttelyistä tai seuraa ruotsalaisten poliitikkojen väittelyitä Almedal-viikolla alkukesästä.

Lomalle Visbyhyn voi lähteä lautalla Oskarshamnista tai Nynashamnista Ruotsin rannikolta tai lentämällä Tukholmasta, Göteborgista tai Malmöstä. Lauttaterminaali sijaitsee kävelymatkan päässä Visbyn keskustasta, ja kesäaikaan lentoasemalta on bussikuljetus keskustaan.

Huippuhotellit kohteessa Visby

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Clarion Hotel Wisby
Clarion Hotel Wisby
4 out of 5
Strandgatan 6, Visby
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
68 €
per night
Mar 14 - Mar 15

Almedalen, Gotland-yliopisto ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Wisby Strandin kongressi- ...

4.3/5Excellent! (651 arvostelua)
Viihtyisä hotelli kaupungin sykkeessä

"Hotelli oli hieno, mutta mainittua ilmastointia ei kyllä huoneessa ollut. Se oli kuin sauna."…"

Arvosteltu 22.7.2019

Clarion Hotel Wisby
Best Western Strand Hotel
Best Western Strand Hotel
4 out of 5
Strandgatan 34, Visby
81 €
per night
Mar 17 - Mar 18

Almedalen, Saint Karinsin rauniot ja Stora Torget (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gotlannin taidemuseo ja Wisby Strandin ...

4.2/5Very Good! (598 arvostelua)

"Sijainti ja aamiainen olivat erinomaisia. Siivouksessa oli pieniä hankaluuksia."…"

Arvosteltu 1.6.2019

Best Western Strand Hotel
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western
4 out of 5
Donnersplats 6, Visby
61 €
per night
Mar 10 - Mar 11

Almedalen, Gotland-yliopisto ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Wisby Strandin kongressi- ja tapahtumakeskus ja Saint ...

4.2/5Very Good! (890 arvostelua)

"Aamupala on aivan hyvä. Huoneemme oli varjoisalla puolella, joten sekään ei lämmennyt liikaa, ilmastointia ei ollut. Autolle parkkipaikat ovat vain maksullisilla yleisillä alueilla, vapaa-aika pysäköinnissä klo 18 -09. Palvelu oli aivan ok ja Visbyn nähtävuudet ja palvelupaikat ..."…"

Arvosteltu 22.7.2019

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Arvostelut: Visby

4.8

Huippukohde

5 - Loistava
10
5 - Loistava 83.33333333333333%
4 - Hyvä
1
4 - Hyvä 8.333333333333334%
3 - OK
1
3 - OK 8.333333333333334%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

Jun 24, 2019

Visbyn vanhakaupunki on aina loistava matkailukohde ja itse saari myös.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

May 8, 2019

Kaunis, viihtyisä ja mielenkiintoinen kaupunki ja loistava Gotlannin museo. Kannattaa käydä myös saaren etelä- ja pohjoispäissä - upeita maisemia, raukkeja, venehautoja mm.