Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Visbyn kehämuuri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Visbyn kehämuuri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Visbyn kehämuuri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Visbyn kehämuuri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Visbyn kehämuuri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Visbyn kehämuuri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Visbyn kehämuuri lähellä kohdetta Visbyn kehämuuri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Visbyn kehämuuri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 63 majoitusliikettä kohteen Visbyn kehämuuri lähellä
First Hotel Kokoloko
First Hotel Kokoloko

First Hotel Kokoloko

Söderväg 56, Visby
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Visbyn lauttaterminaali ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee 2,4 kilometrin päässä.

  Clarion Hotel Wisby 95 €
  Clarion Hotel Wisby

  Clarion Hotel Wisby

  Strandgatan 6, Visby
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Almedalen ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

   Novi Resort 130 €
   Novi Resort

   Novi Resort

   S:t Göransgatan 31, Visby
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Visbyn katedraali, Kasvitieteellinen puutarha ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Stora Torget (aukio) ja Saint Karinsin rauniot ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Best Western Strand Hotel 98 €
    Best Western Strand Hotel

    Best Western Strand Hotel

    Strandgatan 34, Visby
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Almedalen ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee 0,4 kilometrin päässä.

     Hotell Gute 75 €
     Hotell Gute

     Hotell Gute

     Mellangatan 29, Visby
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stora Torget (aukio), Almedalen ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Visbyn katedraali ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotell St Clemens 93 €
      Hotell St Clemens

      Hotell St Clemens

      Smedjegatan 3, Visby
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kasvitieteellinen puutarha ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Visbyn katedraali ja Stora Torget (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Visby
       Scandic Visby

       Scandic Visby

       Färjeleden 3, Visby
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Visbyn lauttaterminaali ja Gotlannin taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

        Hotell Villa Borgen 65 €
        Hotell Villa Borgen

        Hotell Villa Borgen

        Adelsgatan 11, Visby
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gotlannin taidemuseo ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Almedalen ja Stora Torget (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.