Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vyšehradin linna

Böömin kuninkaiden entisestä asumuksesta on säilynyt melko vähän, mutta linnakukkula on kiehtova paikka kuljeskella ja vaikkapa syödä piknikeväitä.

Vyšehradin linna, joka sijaitsee yhdellä Prahan monista kukkuloista, toimi Böömin kuninkaiden asumuksena vuoteen 1140 saakka. Linnasta on jäljellä vain rauniot, mutta voit yhä nähdä linnan kirkon, hautausmaan ja linnan jykevät vallit. Puutarhojen rauha on ainutlaatuinen aivan Prahan kuhinan vieressä sijaitsevalla kukkulalla.

Varaa muutama tunti alueeseen tutustumista varten, sillä nähtävää on paljon. Linnan aluetta pidetään kulttuurimonumenttina, ja sen yhteydessä toimivat myös museo ja taidegalleria. Osta infopisteestä opaskirja, jos haluat perehtyä historiaan ja tärkeimpiin nähtävyyksiin tarkemmin.

Vyšehradin linna on rakennettu usean vuosisadan kuluessa. Kuningas Kaarle IV lisäsi 1300-luvulla linnan vallit, joista on jäljellä vain jäänteet.

Nauti piknikeväitä linnan puutarhassa tai tšekkiläinen ateria tai juoma jossakin alueen useista ravintoloista ja kahviloista. Kulje linnan muurin raunioiden viertä puutarhojen toiselle puolelle ja katso kauas joen toiselle puolelle, missä näkyy Prahan linna.

Vyšehradin linnan alueella olevalle kansalliselle hautausmaalle on haudattu useita Prahan tunnettuja kulttuuri- ja tiedepiirien edustajia. Käy hautausmaalla ja näe noin 600 hautaa, jotka ovat useita vuosisatoja vanhoja. Hautausmaa on samalla myös veistospuisto kunnianosoituksena niille monille taiteilijoille, joiden viimeinen leposija tämä hautausmaa on.

Käy myös Pyhän Pietarin ja Paavalin kirkossa, jonka tornit näkyvät pitkälle kaupungin toiselle puolelle. Kirkon sisäosat ovat erityisen upeat, ja ne on täysin restauroitu.

Aivan Nové Měston (”uusi kaupunki”) kaupunginosan eteläpuolella sijaitseva Vyšehradin linna katselee kukkulalta alas Vltava-joelle. Linnalle on hyvät yhteydet raitiovaunulla ja metrolla. Linnan alueelle on pieni pääsymaksu, ja joihinkin nähtävyyksiin on erilliset pääsymaksunsa.


Alueen Vyšehradin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 773 majoitusliikettä kohteen Vyšehradin linna lähellä
Corinthia Hotel Prague 76 €
Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Prahan kongressikeskus on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Vyšehradin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Svatoplukovan raitiovaunuasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Vienna House Andel's Prague 65 €
  Vienna House Andel's Prague

  Vienna House Andel's Prague

  Stroupeznickeho 21, Praha
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Nový Smíchovin ostoskeskus, Kaarlensilta ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan linna ja Prahan astronominen kello ovat myös 3 kilometrin päässä. Andělin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Smíchovské nádražín metroasema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandium Prague 73 €
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grandior Hotel Prague 81 €
    Grandior Hotel Prague

    Grandior Hotel Prague

    Na Porici 42, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Majestic Plaza 47 €
     Hotel Majestic Plaza

     Hotel Majestic Plaza

     Stepanska 33, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja I. P. Pavlovan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Inn Hotel Prague 69 €
      Park Inn Hotel Prague

      Park Inn Hotel Prague

      Svobodova 1961/1, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vyšehradin linna ja Tanssiva talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Prahan kongressikeskus ja Lucerna ovat myös 2 kilometrin päässä. Svatoplukovan raitiovaunuasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlovo náměstín metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       K+K Hotel Central Prague 76 €
       K+K Hotel Central Prague

       K+K Hotel Central Prague

       Hybernska 10, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        K+K Hotel Fenix 63 €
        K+K Hotel Fenix

        K+K Hotel Fenix

        Ve Smeckach 30, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Palác Lucerna, Venceslauksen aukio ja Tšekin kansallismuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lucerna ja Prahan valtionooppera ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.