Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wäinö Aaltosen museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Wäinö Aaltosen museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Wäinö Aaltosen museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Wäinö Aaltosen museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Wäinö Aaltosen museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wäinö Aaltosen museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wäinö Aaltosen museo lähellä kohdetta Wäinö Aaltosen museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Wäinö Aaltosen museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 79 majoitusliikettä kohteen Wäinö Aaltosen museo lähellä
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku 111 €
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Linnankatu 32, Turku
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Wäinö Aaltosen museo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 2,7 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Turun kauppatori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Club Caribia 87 €
  Holiday Club Caribia

  Holiday Club Caribia

  Kongressikuja 1, Turku
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Sibeliusmuseo, Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun taidemuseo ovat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista.Turun yliopisto ja Turun tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Omena Hotel Turku 52 €
   Omena Hotel Turku

   Omena Hotel Turku

   Humalistonkatu 7, Turku
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Turun taidemuseo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun kauppatori ja Mikaelinkirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Atrium 87 €
    Scandic Atrium

    Scandic Atrium

    Eerikinkatu 30, Turku
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wäinö Aaltosen museo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 2,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mikaelinkirkko ja Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Original Sokos Hotel Wiklund 119 €
     Original Sokos Hotel Wiklund

     Original Sokos Hotel Wiklund

     Eerikinkatu 11, Turku
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Turun kauppatori on 0,3 kilometrin ja Turun satama on 3,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone 139 €
      Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

      Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

      Humalistonkatu 2, Turku
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Apteekkimuseo ja Qwenselin talo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun kauppatori ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Plaza Turku 109 €
       Scandic Plaza Turku

       Scandic Plaza Turku

       Yliopistonkatu 29, Turku
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Turun kauppatori on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 3,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Turun taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Julia 119 €
        Scandic Julia

        Scandic Julia

        Eerikinkatu 4, Turku
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Turun kauppatori on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun tuomiokirkko ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.