Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Wäinö Aaltosen museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Wäinö Aaltosen museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Wäinö Aaltosen museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Wäinö Aaltosen museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Wäinö Aaltosen museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wäinö Aaltosen museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wäinö Aaltosen museo lähellä kohdetta Wäinö Aaltosen museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Wäinö Aaltosen museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 141 majoitusliikettä kohteen Wäinö Aaltosen museo lähellä
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku 148 €
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Linnankatu 32, Turku
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Wäinö Aaltosen museo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 2,7 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Turun kauppatori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Laivahostel S/S Bore 57 €
  Laivahostel S/S Bore

  Laivahostel S/S Bore

  Linnankatu 72, Turku
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Turun linna, Mikaelinkirkko ja Aboa Vetus ja Ars Nova sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Turun tuomiokirkko ja Turun yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Scandic Julia 123 €
   Scandic Julia

   Scandic Julia

   Eerikinkatu 4, Turku
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Turun kauppatori on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun tuomiokirkko ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Club Caribia 111 €
    Holiday Club Caribia

    Holiday Club Caribia

    Kongressikuja 1, Turku
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Sibeliusmuseo, Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun taidemuseo ovat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista.Turun yliopisto ja Turun tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Scandic Plaza Turku 119 €
     Scandic Plaza Turku

     Scandic Plaza Turku

     Yliopistonkatu 29, Turku
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Turun kauppatori on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Turun taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Omena Hotel Turku 57 €
      Omena Hotel Turku

      Omena Hotel Turku

      Humalistonkatu 7, Turku
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Turun taidemuseo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun kauppatori ja Mikaelinkirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Harriet 85 €
       Hotel Harriet

       Hotel Harriet

       Käsityöläiskatu 11, Turku
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Turun kauppatori, Turun tuomiokirkko ja Ǻbo Akademi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun yliopisto ja Turun linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Centro Hotel Turku 119 €
        Centro Hotel Turku

        Centro Hotel Turku

        Yliopistonkatu 12a, Turku
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Turun kauppatori on 0,3 kilometrin ja Turun satama on 3,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun tuomiokirkko ja Ǻbo Akademi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.