Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wangfujing-katu

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Wangfujing-katu. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Wangfujing-katu, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Wangfujing-katu paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Wangfujing-katu upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wangfujing-katu? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wangfujing-katu lähellä kohdetta Wangfujing-katu. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Wangfujing-katu, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 203 majoitusliikettä kohteen Wangfujing-katu lähellä
Hilton Beijing Wangfujing 141 €
Hilton Beijing Wangfujing

Hilton Beijing Wangfujing

8 Wangfujing East Street, Dongcheng, Peking, Beijing
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Peninsula Beijingin ostoskeskus, Wangfujing-katu ja Kielletty kaupunki sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tiananmenin aukio ja Taivaallisen rauhan aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Dengshikoun asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wangfujingin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hyatt Beijing 145 €
  Grand Hyatt Beijing

  Grand Hyatt Beijing

  1 East Chang An Avenue, Peking, Beijing
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Wangfujing-katu, Kiinan kansallismuseo ja Tiananmenin aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Oriental Plazan ostoskeskus ja Kielletty kaupunki ovat myös 3 kilometrin päässä. Wangfujingin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dengshikoun asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Legendale Hotel Beijing 151 €
   Legendale Hotel Beijing

   Legendale Hotel Beijing

   90-92 Jinbao Street, Dongcheng District, Peking, Beijing
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Peninsula Beijingin ostoskeskus ja Wangfujing-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kielletty kaupunki ja Taivaallisen rauhan aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Renaissance Beijing Wangfujing Hotel 137 €
    Renaissance Beijing Wangfujing Hotel

    Renaissance Beijing Wangfujing Hotel

    57 Wangfujing Street, Dongcheng District, Peking, Beijing
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kiinan kansallinen taidemuseo ja Wangfujing-katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kielletty kaupunki ja Taivaallisen rauhan aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Dongsin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dengshikoun asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel Beijing Peace 72 €
     Novotel Beijing Peace

     Novotel Beijing Peace

     No 3 Jinyu Hutong, Peking, Beijing
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wangfujing-katu, Kielletty kaupunki ja Taivaallisen rauhan aukio sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Tiananmenin aukio ja Beihai-puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dongsin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza Beijing Wangfujing 94 €
      Park Plaza Beijing Wangfujing

      Park Plaza Beijing Wangfujing

      97 Jinbao St., Dongcheng District, Peking, Beijing
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Peninsula Beijingin ostoskeskus ja Wangfujing-katu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kielletty kaupunki ja Sanlitun ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dongdanin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing 85 €
       Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing

       Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing

       50 Wangfujing Avenue, Peking, Beijing
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Peninsula Beijingin ostoskeskus, Wangfujing-katu ja Kielletty kaupunki sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taivaallisen rauhan aukio ja Tiananmenin aukio ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novotel Beijing Xin Qiao 63 €
        Novotel Beijing Xin Qiao

        Novotel Beijing Xin Qiao

        1 Chong Wen Men Xi Da Jie, Peking, Beijing
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Wangfujing-katu, Kiinan kansallismuseo ja Qianmenin katu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tiananmenin aukio ja Beijing Financial Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Chongwenmenin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ciqikoun asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.