Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Wangfujing-katu

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Wangfujing-katu. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Wangfujing-katu, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Wangfujing-katu paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Wangfujing-katu upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wangfujing-katu? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wangfujing-katu lähellä kohdetta Wangfujing-katu. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Wangfujing-katu, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 330 majoitusliikettä kohteen Wangfujing-katu lähellä
Grand Hyatt Beijing 117 €
Grand Hyatt Beijing

Grand Hyatt Beijing

1 East Chang An Avenue, Peking, Beijing
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oriental Plazan ostoskeskus ja Wangfujing-katu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kiinan kansallismuseo ja Tiananmenin aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Wangfujingin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dengshikoun asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Waldorf Astoria Beijing 178 €
  Waldorf Astoria Beijing

  Waldorf Astoria Beijing

  5-15 Jinyu Hutong, Wangfujing, Dongcheng District, Peking, Beijing
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Wangfujing-katu, Kielletty kaupunki ja Palatsimuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taivaallisen rauhan aukio ja Tiananmenin aukio ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sheke Boyuan Hotel
   Sheke Boyuan Hotel

   Sheke Boyuan Hotel

   No.27 Wangfujing Street, Peking, Beijing
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dong Hua Menin iltatori, Wangfujing-katu ja Kielletty kaupunki sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tiananmenin aukio ja Palatsimuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ywca Garden
    Ywca Garden

    Ywca Garden

    Wangfujing Street ,, Peking, PEK
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dong Hua Menin iltatori, Wangfujing-katu ja Kielletty kaupunki sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tiananmenin aukio ja Palatsimuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Peninsula Beijing 226 €
     The Peninsula Beijing

     The Peninsula Beijing

     8 Jinyu Hutong, DongDan, Dongcheng Qu, Peking, Beijing
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dong Hua Menin iltatori, Wangfujing-katu ja Kielletty kaupunki sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tiananmenin aukio ja Palatsimuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Beijing Peace 76 €
      Novotel Beijing Peace

      Novotel Beijing Peace

      No 3 Jinyu Hutong, Peking, Beijing
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wangfujing-katu, Kielletty kaupunki ja Taivaallisen rauhan aukio sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Tiananmenin aukio ja Beihai-puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Wangfujingin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Regent Beijing 123 €
       Regent Beijing

       Regent Beijing

       99 Jinbao St Dongcheng Dstrct, Peking, Beijing
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dong Hua Menin iltatori, Wangfujing-katu ja Kielletty kaupunki sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tiananmenin aukio ja Palatsimuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Crystal Orange Hotel Wangfujing Street
        Crystal Orange Hotel Wangfujing Street

        Crystal Orange Hotel Wangfujing Street

        No.18 Dong An Men, Dong Cheng Qu, Peking
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Wangfujing-katu, Kielletty kaupunki ja Palatsimuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Taivaallisen rauhan aukio ja Tiananmenin aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Dengshikoun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Dongsin asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.