Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Westfield London

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Westfield London. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Westfield London, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Westfield London paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Westfield London upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Westfield London? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Westfield London lähellä kohdetta Westfield London. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Westfield London, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 999 majoitusliikettä kohteen Westfield London lähellä
Point A Kensington Olympia 66 €
Point A Kensington Olympia

Point A Kensington Olympia

42-48 West Cromwell Road, Lontoo, Englanti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  K West Hotel & Spa 127 €
  K West Hotel & Spa

  K West Hotel & Spa

  Richmond Way, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street ja Westfield London sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Eventim Apollo ja Kensington Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä. Shepherd's Bushin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Goldhawk Roadin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Dorsett Shepherds Bush 114 €
   Dorsett Shepherds Bush

   Dorsett Shepherds Bush

   58 Shepherds Bush Green, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Westfield London, Eventim Apollo ja Kensington High Street sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Shepherd's Bush Marketin metroasema ja Goldhawk Roadin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Queens Park Hotel 65 €
    Queens Park Hotel

    Queens Park Hotel

    48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     4 Bedroom Town House in Shepherds Bush
     4 Bedroom Town House in Shepherds Bush

     4 Bedroom Town House in Shepherds Bush

     Macfarlane Road, Lontoo, Englanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Westfield London, Kensington High Street ja Eventim Apollo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä mökistä. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Wood Lanen metroasema ja Shepherd's Bush Marketin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      1 Bedroom West London Home
      1 Bedroom West London Home

      1 Bedroom West London Home

      Macfarlane Road, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Westfield London, Kensington High Street ja Eventim Apollo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Wood Lanen metroasema ja Shepherd's Bush Marketin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       OYO Grantly Hotel 65 €
       OYO Grantly Hotel

       OYO Grantly Hotel

       50 Shepherds Bush Green, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Westfield London, Eventim Apollo ja Kensington High Street sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Goldhawk Roadin metroasema ja Shepherd's Bushin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        OYO Abbey Hotel 73 €
        OYO Abbey Hotel

        OYO Abbey Hotel

        23 Wood Lane, Shepherds Bush, Lontoo, Englanti
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Westfield London, Eventim Apollo ja Kensington High Street sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Shepherd's Bush Marketin metroasema ja Wood Lanen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.