Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ylläksen hiihtokeskus

Tule nauttimaan loistavista hiihto- ja lumilautailumahdollisuuksista Suomen Lapin mahtaviin tunturimaisemiin ja kauniisiin metsiin.

Ylläksen hiihtokeskuksessa sinua odottaa laaja hiihtorinteiden ja latujen valikoima. Laske alas kiemuraisia rinteitä ja lähde sitten pois ladulta avarille tuntureille ja koskemattomille hangille. Voit kokeilla kuntosi kestävyyttä murtomaahiihtoretkellä tai viettää tuntikausia hioen hyppyjäsi ja piruettejasi lumilaudalla snow parkissa.

Ylläksen hiihtokeskuksessa sijaitsee Lännenleveä, yksi maan leveimmistä rinteistä. Yhteensä hiihtokeskuksessa on 38 rinnettä, mukaan lukien kaksi mustalla merkittyä ja viisi vihreällä merkittyä rinnettä. Erittäin kokeneet laskettelijat haluavat ehkä suunnata rinteiden ulkopuolisille alueille niiden molemmilla puolilla. Keskitason laskettelijoille on tarjolla 13 punaista ja 16 sinistä rinnettä.

Jos haluat lähteä pidemmälle hiihtoretkelle, murtomaahiihtoon on tarjolla kilometrikaupalla latuja. Matkan varrella voit pysähtyä nauttimaan välipalaa jossakin alueen monista kahviloista.

Jos olet freestylehiihtäjä, pääset nauttimaan pienistä hyppyreistä ja muusta mukavasta joko Fun Parkissa tai Junior Parkissa. Jos taas mukanasi on lapsia, vietä aikaa perherinteissä metsän läheisyydessä.

Opettele slalomhiihtoa ja paranna taitojasi laskettelukoulussa. Kun aurinko laskee, pue monot jalkaan ja lähde laskettelemaan jollekin 20 valaistusta rinteestä.

Ylläksen suurimman tunturin toisella puolella sijaitsevasta Ylläksen urheilukeskuksesta löytyy vielä lisää rinteitä. Pääset sinne helposti sukkulabussilla, matka kestää 15 minuuttia. Ylläksen urheilukeskuksen yksi houkuttimista on saunagondoli. Voit rentoutua 20 minuutin höyrysessiossa samalla, kun nautit Ylläksen maisemista matkatessasi gondolilla 718 metrin korkeudessa merenpinnasta.

Ylläksen hiihtokeskus sijaitsee lähellä Äkäslompolon kylää, noin 1 tunnin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä. Sieltä pääsee Ylläkselle myös bussilla. Hiihtosesonki alkaa lokakuussa ja päättyy toukokuussa, ja lisähoukutuksena ovat mahtavat revontulet. Tämä loistelias luonnonilmiö on yleinen nähtävyys Ylläksen yötaivaalla tammikuusta maaliskuuhun.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 101 majoitusliikettä kohteen Ylläksen hiihtokeskus lähellä
Lapland Hotel Saaga 139 €
Lapland Hotel Saaga

Lapland Hotel Saaga

Iso-Ylläksentie 42, Ylläs
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Ylläksen hiihtokeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista, ja lähellä hiihtokoulua sekä lumikenkäkävelypaikkaa. Luontokeskus Kellokas ja Kesänkijärvi ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Lapland Hotel Akashotelli 102 €
  Lapland Hotel Akashotelli

  Lapland Hotel Akashotelli

  Äkäsentie 10, Äkäslompolo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Luontokeskus Kellokas ja Ylläksen hiihtokeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä mäenlaskupaikkaa sekä pulkkamäkeä. Kesänkijärvi sijaitsee 2,5 kilometrin päässä.

   Lapland Hotel Ylläskaltio 99 €
   Lapland Hotel Ylläskaltio

   Lapland Hotel Ylläskaltio

   Sivulantie 7, Äkäslompolo, Suomi
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Luontokeskus Kellokas, Kesänkijärvi ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevastas hotellista. Ylläksen hiihtokeskus sijaitsee 5,7 kilometrin päässä.

    Hotel Ylläsrinne 89 €
    Hotel Ylläsrinne

    Hotel Ylläsrinne

    Hotellintie 6, Ylläsjärvi
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ylläksen hiihtokeskus on 3,8 kilometrin ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on 4,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Luontokeskus Kellokas ja Kesänkijärvi ovat myös 20 kilometrin päässä.

     Ylläs Lake hotel 88 €
     Ylläs Lake hotel

     Ylläs Lake hotel

     Ylläsjärventie 160, Ylläsjärvi
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on 2,7 kilometrin ja Ylläksen hiihtokeskus on 4,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Luontokeskus Kellokas ja Kesänkijärvi ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Forenom Serviced Apartments Ylläs
      Forenom Serviced Apartments Ylläs

      Forenom Serviced Apartments Ylläs

      Patikoijantie 2, Ylläsjärvi
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on 2,1 kilometrin ja Ylläksen hiihtokeskus on 4,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista. Luontokeskus Kellokas ja Kesänkijärvi ovat myös 20 kilometrin päässä.

       Ylläs Log Cabins
       Ylläs Log Cabins

       Ylläs Log Cabins

       Tunturintie 18B, Äkäslompolo, Lappi
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Luontokeskus Kellokas, Kesänkijärvi ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevastas huoneistohotellista. Ylläksen hiihtokeskus sijaitsee 5,3 kilometrin päässä.

        Perinteinen Hiihtomökki Ihastuttavassa Metsässä Akaslompolossa, Yllasissa
        Perinteinen Hiihtomökki Ihastuttavassa Metsässä Akaslompolossa, Yllasissa

        Perinteinen Hiihtomökki Ihastuttavassa Metsässä Akaslompolossa, Yllasissa

        2 MyllylehdontieSapara C10, Äkäslompolo, Lappi
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Luontokeskus Kellokas on 3,5 kilometrin ja Kesänkijärvi on 3,9 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta romanttisesta mökistä. Ylläksen hiihtokeskus ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.