Helsinki-Vantaa (HEL) – John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 259 € yhdensuuntaisille lennoille ja 324 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Delta
Delta
Delta
Delta
Turkish Airlines
Air France
KLM
TAP Portugal
Icelandair
Turkish Airlines
Vueling Airlines
Icelandair
American Airlines
Qatar Airways
Air France
Tietoa reitistä Helsinki – New York
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäJohn F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Liikennöivät lentoyhtiötAir France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Delta, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, Lufthansa, Singapore Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, United
Lennon hinta324 €
Välimatka6568 km

Lennot Helsinki (HEL) ‒ New York (JFK)

New York on yksi maailman tunnetuimmista ja suurimmista kaupungeista, minkä vuoksi se houkuttelee myös paljon vierailijoita. Liike- ja lomamatkailijoita palvelee useampi lentoasema, joista suurin on John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema – itse asiassa se on koko Yhdysvaltojen vilkkain lentoasema. Queensin alueella sijaitsevalle lentoasemalle on suoria lentoyhteyksiä myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joten suomalaisten on helppo löytää sopivat lennot Helsingistä New Yorkiin. Expedian kautta myös hotelli New Yorkissa on helppo varata.

Finnair liikennöi suoria lentoja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle. Jotkin Oneworld-lentoyhtiöallianssin muista lehtoyhtiöistä, kuten esimerkiksi British Airways ja American Airways, tarjoavat samaa reittiä Finnairin liikennöimänä. Lisäksi JFK:n lentoasemalle on myös monia yhden vaihdon vaihtoehtoja Helsinki-Vantaalta, joten lentoliput Helsingistä New Yorkiin on helppo varata. Expedia tarjoaa myös pakettimatkoja New Yorkiin, jotka yhdistävät lennot JFK:n lentoasemalle sekä hotellihuoneen New Yorkissa.

New Yorkissa on luultavasti enemmän maailmanluokan museoita, gallerioita, ravintoloita ja klubeja kuin missään muussa kaupungissa koko maailmassa. Kaupungissa on lisäksi erittäin hyvät ostosmahdollisuudet sekä hotellihuoneita kaikkiin makuihin. Kun tähän lisätään vielä maailmanluokan nähtävyydet, kuten Vapaudenpatsas ja Empire State Building, voidaan todellakin sanoa, että New Yorkissa on nähtävää ja koettavaa yllin kyllin. Myös kaupungin ympäristö on tutustumisen arvoinen, ja siinä auttaa auton vuokraaminen New Yorkissa – tietenkin Expedian kautta!

Lennot kohteesta Helsinki kohteeseen New York

Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on helppo lentää John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle, sillä Finnair lentää väliä kerran päivässä. Lentoaika on hieman alle yhdeksän tuntia. Välilaskulliset vaihtoehdot voivat olla edullisempia, mutta matka-aika nousee silloin välilaskusta johtuen yleensä vähintäänkin kahteentoista tuntiin. Yhdysvaltain tiukemmista rajamääräyksistä johtuen lähtöselvitykseen kannattaa saapua hyvissä ajoin.

Lennot Helsingistä John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle

Expedian kautta on helppo varata lennot Helsingistä New Yorkiin. John F. Kennedyn lentoasema sijaitsee Queensin kaupunginosassa parinkymmenen kilometrin päässä Manhattanilta. Lentoasemalla on useampi terminaali, ja Finnairin lennot laskeutuvat terminaaliin 8. AirTrain JFK -juna pysähtyy jokaisessa käytössä olevassa terminaalissa ja toimii ympärivuotisesti sekä ympärivuorokautisesti. AirTrain-junalla matkustajat voivat siirtyä muun muassa Jamaican asemalle, joka tarjoaa yhteyden niin Long Island Rail Road -paikallisjuniin, New Yorkin metroon kuin New Yorkin paikallisbussiverkostoonkin. AirTrain-juna pysähtyy myös muun muassa autonvuokrausalueilla. Jamaican aseman lisäksi AirTrain tarjoaa yhteyden Howard Beachin asemalle, joka tarjoaa myös suoran yhteyden New Yorkin metroon. Tulevaisuudessa AirTrainia saatetaan laajentaa siten, että se tarjoaa suoran yhteyden Manhattanille.

AirTrainin lisäksi myös paikallisbussit tarjoavat yhteyden metroverkostoon. Paikallisbussien lisäksi tarjolla on myös pikabusseja, jotka yhdistävät lentoaseman suoraan Manhattaniin. Manhattanin lisäksi busseja voi myös olla muualle New Yorkiin, kuten esimerkiksi Hudson Valleyn alueelle ja Long Islandiin, joten varaamalla halvat lennot Helsingistä New Yorkiin pääset tutustumaan helposti myös New Yorkin lähimaastoihin.

New Yorkin keltaiset taksit tarjoavat mielenkiintoisen ja jopa elokuvamaisen tavan siirtyä hotellille. Hinta lentoasemalta Manhattanille on kiinteä, joten ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Hinta on kilpailukykyinen etenkin suuremmassa matkaseurueessa, minkä vuoksi taksi on varteenotettava vaihtoehto erityisesti silloin, jos oma hotelli sijaitsee etäämmällä metroasemista. Matka-aika riippuu paljolti liikenteestä, sillä jos liikennettä on vähän, matkan taittaa hieman yli puolessa tunnissa, mutta ruuhka-aikaan matka saattaa kestää jopa kolme kertaa pidempään.

Myös auton vuokraaminen on mahdollista, vaikka autolla ajaminen New Yorkin keskustassa voi vaatiakin hieman kanttia. Lentoasema sijaitsee lähellä suuria valtaväyliä, kuten Van Wyck Expresswaytä (I-678), joten autolla pääsee joka tapauksessa helposti lentoasemalta eteenpäin.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Helsinki-Vantaa ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema välillä?
Meno-paluumatkat kohteiden Helsinki-Vantaa ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema välillä maksavat alkaen 324 €. Hinta perustuu viimeisen viikon aikana saatavilla olleisiin lentohintoihin – varaa jo tänään niin et tule pettymään.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden HEL ja JFK välillä?
Tämä riippuu täysin lentoyhtiöstä, koska jokaisella yhtiöllä on omat käytäntönsä. Käy asiakaspalveluosiossamme, josta saat yksinkertaiset ohjeet siihen, miten voit tehdä peruutuksen verkossa.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Helsinki-Vantaa ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) välillä?
Matka-aika kohteiden Helsinki-Vantaa ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema välillä on yleensä noin 13 tuntia ja 15 minuuttia. Koska lentoaika ei ole vähäinen, kannattaa pakata mukaan jotain tekemistä.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) välillä on?
Koska etäisyys kohteiden HEL ja JFK välillä on suurin piirtein 6 600 km, lento ei ole lyhyt. Varmista, että mukanasi on vesipullo ja että venyttelet jalkojasi aika ajoin lennon aikana.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) välillä?
Jos haluat lentää suoraan kohteiden HEL ja JFK välillä, Finnair (AY) on hyvä vaihtoehto. Se lentää 30 lentoa joka kuukausi kohteiden Vantaa ja Jamaica väliä.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Joskus on mahdollista löytää loistava viime hetken tarjous kohteiden Helsinki-Vantaa ja John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema välille, mutta joskus voi olla, että jäljellä ei ole enää yhtään lentoa! Koska useat lentoyhtiöt julkistavat hintansa jopa vuoden etukäteen, lentohintoja kannattaa pitää silmällä hyvissä ajoin ja tehdä varaus heti, kun löydät hyvän tarjouksen. Expedia vertailee lentoyhtiöiden hintoja ja päivittää lentotarjoukset usein, joten tiedät aina, että ne ovat ajan tasalla.
Voinko lentää kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) kentälle New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) nyt heti?
On aina viisasta ottaa selvää kohteessa voimassa olevista matkustusohjeista ja karanteenivaatimuksista. Muista tutkia COVID-19-matkaneuvot, joista saat ajankohtaista tietoa kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) kentälle New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) menevistä lennoista.
New York – lentokentät