Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Heathrow

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 68 € yhdensuuntaisille lennoille ja 128 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa reitistä Helsinki – Lontoo

Lähtölentokenttä Helsinki-Vantaa
Kohdelentokenttä Heathrow
Liikennöivät lentoyhtiöt Air France, Austrian Airlines, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, SAS
Lennon hinta 127 €
Välimatka 1 836 km

Lentoja Helsinki (HEL) – Lontoo (LHR)

Ison-Britannian pääkaupunki Lontoo on yksi maailman kosmopoliittisimmista kaupungeista ja samalla suomalaisten suosituimpia matkakohteita. Lontoon päälentoasema on Heathrow’n kansainvälinen lentoasema, joka on Euroopan vilkkain ja yksi maailman vilkkaimmista lentoasemista. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on useampi suora lentoyhteys päivässä Lontoon Heathrow’n lentoasemalle vuoden jokaisena päivänä, ja Expedia.fi-sivustolla on helppo vertailla halpoja lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Lontoo.

Ainakin Finnair ja British Airways ovat tarjonneet suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontoon Heathrow’n kansainväliselle lentoasemalle. Lentoaika on suunnilleen kolme tuntia, joten lentäen Helsingistä pääsee pikavauhtia Lontoon kansainväliseen vilinään. Lentojen hinnat ovat monesti korkeampia kesäkuukausina ja matalampia talvella, mutta edullisia lentoja Helsingistä Lontooseen löytyy runsaasti ympäri vuoden, kunhan on ajoissa liikkeellä ja varaa lennot muutamaa kuukautta ennen matkaa.

Ison-Britannian pääkaupunki Lontoo on täynnä nähtävyyksiä eri aikakausilta, aina Buckinghamin palatsista ja Big Benistä jättimäiseen maailmanpyörään. Kansainvälisyytensä vuoksi Lontoossa on myös paljon erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat makuelämyksiä maailman joka kolkasta. Lontoo ei kuitenkaan ole pelkkää sykkivää kaupunkielämää, sillä kaupungin ympäristössä on myös paljon viheralueita. Kaupungin ympäristöön pääsee tutustumaan helposti vuokraamalla auton Lontoossa, mutta muista, että Englannissa on vasemmanpuoleinen liikenne!

Lentojen varaaminen Helsingistä Lontooseen

Expedian kautta on helppo varata itselle sopiva lento Helsinki-Vantaalta Heathrow’n lentoasemalle. Tuloksia voi suodattaa monin eri tavoin, muun muassa halutun lentoyhtiön ja lähtöajan mukaan. Mikäli sopivan hintaista ja sopivaan aikaan menevää suoraa lentoa ei löydy, tarjolla on myös monia välilaskullisia vaihtoehtoja muun muassa SAS:ltä ja Lufthansalta Ruotsin tai Saksan kautta. Lennot Helsingistä Lontooseen on siis todella helppo varata suuresta valikoimasta.

Lentoja Lontooseen Helsingistä

Heathrow’n lentoasema on paitsi Lontoon myös koko Ison-Britannian ja jopa Euroopan suurin ja vilkkain lentoasema, joten ei ole mikään ihme, että sinne on paljon lentoja myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Heathrow’n läpi kulkee vuodessa useita kymmeniä miljoonia matkustajia. Helsingin ja muun Euroopan lisäksi Heathrow’n lentoasemalta on yhteyksiä myös lukuisiin kaukokohteisiin muilla mantereilla. EU-maa Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten passi tai henkilökortti on näytettävä erillisessä passitarkastuspisteessä niin Helsingissä kuin myös Lontoossa. Expedian kautta itselle sopivimmat lennot Helsingistä Lontooseen löytyvät helposti.

Heathrow’n kansainvälinen lentoasema sijaitsee reilun 20 kilometrin päässä Lontoon keskustasta. Liikenneyhteydet lentoasemalta keskustaan ovat erittäin hyvät. Lontoon metron Piccadilly-linja kulkee Heathrow’n kaikkien viiden terminaalin kautta ja tarjoaa suoran ja nopean yhteyden Lontoon keskustaan. Vieläkin nopeampi ja helpompi tapa siirtyä keskustaan on 15 minuutin välein kulkeva Heathrow Express juna, joka vie matkustajat suoraan Heathrow’n keskusasemalta Lontoon keskustaan Paddingtonin asemalle vartissa. Nopea junayhteys on kuitenkin metroa kalliimpi vaihtoehto. Tarjolla on myös muita junayhteyksiä ja kattava valikoima linja-autoyhteyksiä, mukaan lukien hotellibusseja Heathrow’n alueen hotelleihin. Useammalla asemalla pysähtyvä junayhteys Paddingtonin asemalle kestää noin puoli tuntia. Lentoasemalta voi myös ottaa taksin, ja perinteinen englantilainen musta taksi onkin elämys jo itsessään. Taksit ovat suhteellisen kalliita, mutta etenkin suuremmalla ryhmällä hinta henkeä kohden ei nouse turhan korkeaksi. Heathrow’n lentoasemalla on lisäksi mahdollisuus vuokrata auto. Tarjolla on lukuisten eri autonvuokrausyritysten toimipisteet, joten itselle sopivan menopelin löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että Lontoossa on usein erittäin ruuhkaista, joten automatka hotellille ei välttämättä etene kovinkaan nopeasti.

Huolimatta siitä, miten siirryt lentoasemalta omalle hotellillesi, Lontooseen pääsee aina erittäin nopeasti, sillä Expedia.fi-sivustolla on suuri valikoima halpoja lentoja Helsingistä Lontooseen. Varaa siis lennot ja lähde matkalle!