Helsinki-Vantaa (HEL) – Sky Harborin kansainvälinen lentoasema (PHX) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Sky Harborin kansainvälinen lentoasema

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 491 € yhdensuuntaisille lennoille ja 800 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines
TAP Portugal
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
United
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air Canada
Lufthansa
Delta
Icelandair
Qatar Airways
Tietoa reitistä Helsinki – Arizona
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäSky Harborin kansainvälinen lentoasema
Liikennöivät lentoyhtiötAir Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, United
Lennon hinta800 €
Välimatka8824 km

Lennot Helsinki (HEL) ‒ Phoenix (PHX)

Kun haluat löytää halvat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Phoenix (PHX), mikään ei vedä vertoja Expedian verkkosivujen helppoudelle ja käytännöllisyydelle. Expedia tarjoaa tuhansittain lähtölentokenttiä ja lentovaihtoehtoja parhaimmilta lentoyhtiöiltä sekä suurimman valikoiman halpoja lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Phoenix. Etsi lennot Helsinki ‒ Phoenix, ja ole varma siitä, että sinulla on suurimman verkkomatkatoimiston tuki.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Phoenix, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Phoenix (PHX)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Phoenix (PHX). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Helsinki ‒ Phoenix lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Helsinki (HEL) - Phoenix (PHX) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Helsinki-Vantaa ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema välillä?
Halvin mainostettu hinta meno-paluulipuille kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Arizona, AZ (PHX-Sky Harborin kansainvälinen lentoasema) välillä on 800 €. Mutta kannattaa pitää kiirettä. Tämä summa perustuu viimeisten 7 päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Helsinki-Vantaa ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema välillä?
Joskus suunnitelmiin tulee muutoksia, joten olemme tehneet matkan peruuttamisesta mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista verkossa. Vieraile vain asiakaspalvelumme sivuilla ja seuraa siellä olevia ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema (PHX) välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden HEL ja PHX välillä?
Lentomatka kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema (PHX) välillä kestää noin 13 tuntia ja 20 minuuttia. Jos olet jo pitkään odottanut voivasi katsoa aloittamasi sarjan loppuun, tällä matkalla sinulla riittää aikaa siihen.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema (PHX) välillä on?
Etäisyyys on suurin piirtein 8 900 km, joten kannattaa pakata mukaan ainakin matkatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet. Näin voit taata, että olosi on mukava tämän kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema (PHX) välisen kaukolennon aikana.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema (PHX) välillä?
Tällä reitillä ei ole tarjolla suoria lentoja, joten matkallasi kohteiden Helsinki-Vantaa ja Sky Harborin kansainvälinen lentoasema välillä on vähintään yksi välilasku. Hyödynnä välilasku venyttelemällä jalkojasi ja nappaamalla mukaan jotain syötävää.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden HEL ja PHX välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Lentolippujen hinnat kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Arizona, AZ (PHX-Sky Harborin kansainvälinen lentoasema) välille ovat usein saatavilla Expedian sivustolla jopa vuoden ennen matkapäivää. Ja vaikka voitkin löytää loistavan viime hetken tarjouksen, tämä ei ole varmaa. Lisäksi jos varaat lippusi hyvissä ajoin etukäteen, tarjolla on paljon enemmän vaihtoehtoja – ja voit välttää joutuvasi inhotulle keskipaikalle! Päivitämme lippujen hinnat jatkuvasti, joten ne kannattaa tarkistaa usein nähdäksesi viimeisimmät tarjoukset.
Voinko lentää kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) kentälle Arizona, AZ (PHX-Sky Harborin kansainvälinen lentoasema) nyt heti?
Sinun kannattaa tutkia COVID-19-matkaneuvomme. Niiden avulla voit saada selville, onko kentällä Arizona, AZ (PHX-Sky Harborin kansainvälinen lentoasema) juuri nyt voimassa olevia matkustusohjeita tai karanteenivaatimuksia, jotka koskevat kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) saapuvia matkustajia.