Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> STO-Kaikki lentokentät

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 54 € yhdensuuntaisille lennoille ja 99 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa reitistä Helsinki – Tukholma

Lähtölentokenttä Helsinki-Vantaa
Kohdelentokenttä Arlanda
Lennon hinta 99 €
Välimatka 395 km

Lennot Helsinki (HEL) ‒ Tukholman lääni (STO)

Ruotsin pääkaupunki Tukholma on yksi suomalaisten suosikkimatkakohteista, sillä se sijaitsee lähellä ja tarjoaa huikaisevan määrän nähtävää. Helsingistä on suoria lentoja molemmille Tukholman lentoasemille, Arlandaan ja Brommaan. Arlandan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 40 kilometriä Tukholman keskustasta pohjoiseen Sigtunan kunnassa, ja sieltä voi siirtyä sekä junalla että bussilla helposti kaupunkiin. Pienempi Bromman lentoasema sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Expedian kautta on helppo löytää sopiva lento Helsingistä Tukholman kummallekin lentoasemalle, ja samalla voi varata myös hotellin Tukholmasta.

Olipa määräasema Tukholmassa Arlanda tai Bromma, Helsingistä sinne on erittäin nopea lentää. Helsingin ja Tukholman välillä suoria lentoja liikennöivät monet eri lentoyhtiöt, kuten Norwegian Air Shuttle, SAS ja Finnair. Lisäksi tarjolla on monia välilaskullisia vaihtoehtoja. Expedian kautta on mahdollista varata myös pakettimatka Tukholmaan. Pakettimatka sisältää lennot joko Arlandan kansainväliselle lentoasemalle tai Bromman lentoasemalle sekä hotellin Tukholman kaupungissa.

Tukholmassa on paljon erilaista nähtävää aina vanhankaupungin kapeista kujista ja mielenkiintoisista putiikeista Djurgårdenin vehreyteen ja Södermalmin vähän boheemimpaan tunnelmaan. Myös Tukholman lähialueilla on paljon nähtävää, ja sieltä on helppo tehdä päiväretkiä niin autolla, junalla, bussilla kuin veneelläkin. Expedian kautta on helppo varata edullinen vuokra-auto Tukholmassa.

Lennä kohteesta Helsinki kohteeseen Tukholma

Expedia tarjoaa lukuisia eri lentovaihtoehtoja Helsingistä Tukholmaan. Niin Finnair, Norwegian kuin SAS lentävät useaan kertaan päivässä Helsingistä Tukholmaan, ja lentojen hinnat ovat yleensä edullisia. Lentoaika on suunnilleen tunti, nopeimmillaan Helsingistä pääsee Tukholmaan noin 55 minuutissa. Rajamuodollisuuksia ei käytännössä ole ollenkaan, joten lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa lähes välittömästi kohti Tukholman keskustaa. Lennot kannattaa yleensä varata pari kuukautta ennen matkaa, jolloin hinnat ovat edullisemmat.

Lennot Helsingistä Arlandan kansainväliselle lentoasemalle

Suurin osa Helsingistä Tukholmaan suuntautuvista lennoista laskeutuu Arlandan kansainväliselle lentoasemalle. Sekä Norwegian, Finnair että SAS lentävät Helsingistä Arlandaan. Se on paitsi Tukholman alueen päälentoasema myös Ruotsin ylivoimaisesti vilkkain lentoasema, joten halpoja lentoja Helsingistä Tukholmaan on runsaasti tarjolla. Etäisyys Tukholman keskustaan on noin 40 kilometriä, mutta lentoasemalta pääsee joka tapauksessa nopeasti keskustaan. Arlandan lentoasemalla on kolme juna-asemaa. Tukholmaan suuntaavat paikallisjunat pysähtyvät Arlanda Central asemalla ja vievät matkustajat perille vajaassa 40 minuutissa. Paikallisjunat eivät kuitenkaan ole nopein junavaihtoehto, sillä kahdella Arlandan juna-asemalla pysähtyvä Arlanda Express vie matkustajat Tukholman keskustaan vain 20 minuutissa. Arlanda Express on kuitenkin paikallisjunia kalliimpi. Junan lisäksi Arlandan lentoasemalta pääsee keskustaan myös bussilla. Lentokenttäbussilla matka-aika Tukholman keskustaan on noin 35 minuuttia, ja bussipysäkkejä on monessa eri paikassa. Suhteellisen suuren etäisyyden vuoksi taksimatka Arlandan kansainväliseltä lentoasemalta Tukholmaan tulee melko kalliiksi, joten taksilla matkustaminen ei yleensä kannata.

Lennot Helsingistä Bromman kansainväliselle lentoasemalle

Bromman lentoasema on pienempi ja vanhempi Tukholman alueen lentoasemista. Sinne on kuitenkin suoria lentoja Helsingistä, sillä Finnair sekä Finnairin kumppanilentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoyhteyksiä Brommaan. Bromman lentoasemalta ei ole junayhteyttä Tukholmaan, mutta busseja kulkee tasaisin väliajoin. Bussimatka kestää noin 20 minuuttia ja vie matkustajat Cityterminaleniin Tukholman keskustassa. Bussien lähtöajat on sovitettu lentoaikatauluihin. Koska Bromman lentoasema sijaitsee lähempänä Tukholman keskustaa kuin Arlanda, myös taksin ottaminen on varteenotettava vaihtoehto, etenkin jos matkustaa suuremmassa ryhmässä.

Helsingistä voi matkustaa Tukholmaan myös laivalla, mutta lentokoneella perille pääsee paljon nopeammin. Lennot Helsingistä Tukholmaan kestävät vain noin tunnin, ja lentoja on useita joka päivä. Jos siis haluat viettää suuremman osan lomastasi Tukholmassa ja vähemmän aikaa matkalla, varaa lennot Expedia.fi-sivustolta.