COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Historialliset hotellit - Andrejsala, Riika

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Majoitusliikkeen taso
Budjettisi
Asiakasarvosana
Maksutapa
Majoitusliikkeen tyyppi
Alue
Suositut kohteet
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Matkan tyyppi
Rija Port Hotel Riga
3 out of 5
27 Katrinas Dambis, Riika
Hae hinnat
4.1/5Very Good! (179 arvostelua)
Ok hotelli

"Pysäköintipaikkoja on pihassa, aamupala oli ok, huone oli ihan siisti. Ainoa puute oli ettei huonetta siivottu kahden päivän vierailun aikana, olisivat saaneet käydä edes tyhjentämässä roskakorin."…"

Arvosteltu 3.8.2020

Rija Port Hotel Riga
Etkö löydä etsimääsi?
Historialliset hotellit – meillä on lisää vaihtoehtoja. Löydä itsellesi sopivin!
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea kohteessa Andrejsala yöpyvä, historiaan hurahtanut matkailija voi lomaltaan odottaa?
Haluat takuuvarmasti käydä merkittävissä historiallisissa paikoissa, kun yövyt kohteessa Andrejsala. Voit myös käydä tutustumassa alueen moniin nähtävyyksiin, kuten satamaan ja ravintoloihin.
Mikä on paras majoituspaikka kohteessa Andrejsala, jos haluaa yöpyä lähellä historiallisia kohteita?
Matkustusasiantuntemuksemme perusteella Rija Port Hotel Riga on loistava 3 tähden hotelli, joka on historiasta kiinnostuneiden varattavissa Expedian sivustolla ja josta löytyy ravintola ja ilmainen Wi-Fi. Mustapäiden talo sijaitsee vain 6 minuutin ajomatkan päässä.
Kuinka monta historiallisesti merkittävää hotellia kohteesta Andrejsala oikein löytyy?
Kohteesta Andrejsala löytyy 6 hotellia, jotka ovat varattavissa Expedian kautta. Siellä ei kuitenkaan ole monta historialliseksi määritettyä hotellia.
Mitkä ovat kohteen Andrejsala tärkeimmät historialliset paikat ja muut nähtävyydet?
Riikan laivaterminaali on yksi alueen suosituista kohteista. Alueella sijaitsevat myös Riian keskustori ja Jūrmalan ranta.
Millaisia historialliset hotellit ovat kohteessa Andrejsala?
Historiallisen hotellin valitsevat matkailijat saavat mahdollisyyden viettää yönsä rakennuksessa, joka on määritetty kansalliseksi historialliseksi kohteeksi. Historialliset hotellit ympäri maailman saattavat olla linnoja, palatseja, kartanoita tai jopa vanhoja poliisiasemia, pubeja, lomamajoja tai pilvenpiirtäjiä – millaisia rakennuksia tahansa, kunhan niitä pidetään erityisen tärkeinä kohteina. Tälläisten kohteessa Andrejsala sijaitsevien hotellien huoneissa tai yleisissä tiloissa on tavallisesti säilytetty autenttisia elementtejä, kuten rakennusajan aikakaudelle tyypillisiä ominaisuuksia tai perinteistä arkkitehtuuria.
Mitä eroa on historiallisella hotellilla ja perinnehotellilla?
Nämä kaksi hotellityyppiä ovat hyvin samankaltaisia. Termiä “historiallinen hotelli” käytetään monesti Yhdysvalloissa, kun taas Euroopassa ja Aasiassa puhutaan “perinnehotelleista”. Historialliset hotellit tapaavat korostaa itse rakennuksen ja arkkitehtuurin merkitystä. Perinnehotellissa kaikkein merkityksellisintä on sen kulttuuriarvo ja se, miten paikka aikoinaan muokkasi paikallista yhteisöä.
Onko kohteen Andrejsala historiallisissa hotelleissa modernit tilat?
Kyllä. Rakennuksen arvokkaat perinteet ja historiallinen ulkomuoto on pyritty säilyttämään mahdollisimman pitkälle, mutta hotellin sisätiloista löytyy modernit turvallisuusominaisuudet sekä nykyaikaiset palvelut ja mukavuudet. Vierailijoilla on käytössään kaikki hotellien tavalliset mukavuudet, kuten Wi-Fi, lämmitys ja ilmastointi sekä modernit kylpyhuoneet. Kun varaat historiallisen hotellin kohteesta Andrejsala, se ei tarkoita sitä, että olet valikoimassa itsellesi ränsistynyttä tai epämukavaa majapaikkaa.

Hotellit Andrejsala - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle