Latviassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hae hotelleja kohteesta Latvia

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

De mest populære turistbyene i ${location.nam

Taskuopas: Latvia

Hotellit Latvia:Latvia on täynnä löytöjä, ja tämän maailman vihreimpien maiden joukossa paistatteleva valtio paljastaa parhaimmat puolensa, kun tutustut siihen ajan kanssa. Hotellit Latviassa kannattaa siis valita tarkoin, jotta varmistat juuri sinulle sopivimmat ja mukavimmat yösijat – saatat huomata haluavasi jäädä tähän hurmaavaan maahan pidemmäksikin aikaa. Koskematon luonto on myös latvialaista sydäntä lähellä, ja maan hiekkarannat, kaupungit, historia ja kulttuuriperinteet hurmaavat matkalaiset konstailemattomalla kauneudellaan.

Majoitusvaihtoehdot ovat Latviassa monipuoliset ja korkeatasoiset, vaihdellen kaupunkihotelleista edullisiin hostelleihin sekä maataloista vieras- ja majataloihin. Yöpyminen Latviassa on parhaimmillaan yleensä juuri näissä maalaismajoituksissa, sillä ne tarjoavat usein hostelleja laadukkaammat puitteet hotelleja edullisempaan hintaan. Majataloja löytyy täydellä palvelulla ja jopa tähtiluokituksilla ja niissä pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin paremmin.

Hotellit Latviassa tarjoavat historiaa ja mahtavia rantalomia

Latvia on jaettu neljään historialliseen alueeseen, Kuurinmaahan (Kurzeme), Etelä-Latviaan (Zemgale), Pohjois-Latviaan (Vidzeme) ja Itä-Latviaan (Latgale), joilla on kaikilla omat luonteenpiirteensä. Latvian länsipäädyssä sijaitseva Kuurinmaa on näistä kenties historiallisin: se on saanut nimensäkin kuurien muinaisen kansan mukaan. Yöpymällä Kuurinmaalla olet lähellä muun muassa Euroopan leveintä vesiputousta, Ventas rumbaa, sekä Unescon kulttuuriperintöluetteloon kuuluvaa suitien kulttuurialuetta.

Jos kaipaat rantalomaa kesälle, varaa hotelli Latviasta esimerkiksi Kuurinmaan suurimmasta kaupungista Liepājasta, joka hurmaa kulttuurielämällään ja upealla, kahdeksan kilometriä pitkällä hiekkarannallaan. Vidzemen ja Kuurinmaan välimaastossa Vidzemen puolella sijaitseva Jūrmala tunnetaan Latvian Rivierana. Tästä komeasta satamakaupungista löytyvätkin maan parhaimman kylpylähotellit, joista monet ovat myös lapsiystävällisiä. Jūrmalassa sijaitsee myös Pohjois-Euroopan suurin vesipuisto, Liivin vesipuisto, joka tarjoaa viihdettä koko perheelle.

Kiehtovia kivirantoja ja ostosmahdollisuuksia

Vidzemen alue tarjoaa kivikkoisia rantoja, kumpuilevaa maastoa ja Gaujan kansallispuiston rauhallista tunnelmaa, joihin tutustuu parhaiten vene- ja polkupyöräretkillä. Hotellit Latviasta kannattaa varata Vidzemestä, jos kaipaat pääkaupungin loistoa, kulttuuria, taidetta, äärielämyksiä, luonnonrauhaa tai elämänmenoa – tai kaikkia niitä. Tarjolla on myös lomamökkejä ja vierastaloja vuokrattavaksi, jos haluat yöpyä kaupunkien ulkopuolella.

Vidzemessä sijaitsee myös Latvian pääkaupunki Riika, joka on aina vierailemisen arvoinen kaupunkilomakohde. Hienoimmat hotellit Riiassa sijaitsevat keskustan tuntumassa, mikä onkin paras paikka majoittua, sillä kulkuyhteydet maan eri osiin ovat Riiassa parhaimmillaan. Halvat hotellit Latvia tarjoaa yleensä kaupungeissa, ja Riiastakin löytyy erinomaisia nuorisomajoituksia viiden tähden kylpyläkohteiden lisäksi.

Lumoavaa luonnonrauhaa

Latvian eteläosasta Zemgalesta löydät Latvialla tyypillisten tasankojen lisäksi myös ylänköjä ja syviä jokilaaksoja, sekä mahtavia linnavuoria ja komeita kartanoita, joilla on kiehtovaa kierrellä. Hotelli Latviasta kannattaa varata siis Zemgalen alueelta, jos rauhallisen rentouttavat matkat Latviaan houkuttelevat.

Zemgale on Latvian historiallisista alueista pienin, eikä sieltä löydy suuria kaupunkeja tai sitä myötä hotelliketjujen laatuhotellejakaan. Hurmaavia maatiloja on tarjolla kuitenkin senkin edestä, tarjoten täydellistä irtautumista arjen kiireistä mukavasti ja rennosti.

Sininen maa

Järvien täplittämän Latgalen asukkailla on vahvat perinteet, jotka liittyvät erottamattomasti uskontoon, käsitöihin ja luontoon. Jos haluat päästä Latvian vanhanaikaisten perinteiden tunnelmaan, kannattaa hotelli Latviasta varata juuri tältä alueelta.

Latgalessa sijaitsee myös Rāznan kansallispuisto ja paljon muita mahdollisuuksia aidolle aktiivilomalle luonnonhelmassa. Pääset rentoutumaan täysin siemauksin, kun varaat hotellihuoneen Latviasta esimerkiksi Daugvapilsin kaupungin erinomaisesta hotellivalikoimasta ja suuntaan luontoon ratsastamaan, pyöräilemään tai patikoimaan.

Suin päin suunnittelemaan

Halvat lennot Latviaan hoituvat Suomesta käsin yleensä Riikaan, sillä tarjolla on suoria lentoja, jotka kestävät vain vähän päälle tunnin. Myös autonvuokraus Latviassa kannattaa. Junalla pääsee helposti Riiasta suurimpiin kaupunkeihin, mutta jos olet varannut majapaikan Latviasta hieman etäämpää, pääset helpoiten kulkemaan omalla autolla.