Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Apollo Victoria Theatre

Käy katsomassa ylistettyjä ja maailmankuuluja musikaaliesityksiä tässä upeassa art deco -tyylisessä teatterissa, joka sijaitsee Lontoon vilkkaimman teatterialueen sydämessä.

Todista Lontoon arvostetun West Endin teatterialueen tunnelmaa Apollo Victoria Theatressa. Varaudu värien, jännityksen ja yllätysten kirjoon, kun alan lahjakkaimmat näyttelijät esittävät ilta- ja iltapäiväesityksiä, jotka sopivat kaiken ikäisille. Ihastele teatterin upeaa julkisivua ja meriteemaista sisustusta. Rentoudu cocktailien ja teemajuomien äärellä ennen esitystä teatterin baarissa.

Apollo Victoria Theatre avattiin vuonna 1930 ja se oli alun perin elokuvateatteri. Se avattiin uudelleen musikaaliteatterina vuonna 1981, jolloin sen ensimmäiset esitykset olivat Shirley Basseyn konsertti ja The Sound of Musicin teatteridramatisointi, jonka pääosaa näytteli englantilainen laulaja Petula Clark. Vuonna 1984 Andrew Lloyd Webberin pitkäaikainen musikaalisuosikki Starlight Express sai ensi-iltansa Apollo Victoria Theatressa. Sittemmin teatterin lavalla on nähty lukuisia tunnettuja musikaaleja, mukaan lukien Viulunsoittaja katolla ja the Bee Gee’sien Saturday Night Fever.

Vuodesta 2006 lähtien Apollo Victoria Theatressa on pyörinyt palkittu musikaali Wicked: Ozin noitien kertomaton tarina.Istahda yli 2200-paikkaiseen katsomoon ja lennähdä Elphaban ja Glindan, Ozin ihmemaan noitien, maailmaan. Ihastele näyttelijöiden laulutaitoa, tanssiesityksiä ja maan vetovoimaa uhmaavia temppuja.

Pysähdy hetkeksi katselemaan teatterin sisätilojen kaunista arkkitehtuuria, jossa toistuu sen julkisivujen art deco -tyyli. Kiinnitä huomiota teatterin sisätilojen koristeellisiin yksityiskohtiin, jotka muistuttavat simpukankuoria ja suihkulähteitä. Gaumont British Newsin sanomalehtijulkaisu kuvaili sisätiloja aikanaan vedenalaiseksi keijuluolaksi ja merenneidon taivaaksi.

Kruunaa teatteri-iltasi piipahtamalla esityksen jälkeen teatterin baarissa. Nauti pikkupurtavaa, virvoitusjuomia ja viinejä. Siemaile samppanjadrinkkejä ja musikaalin hahmojen mukaan nimettyjä erikoisjuomia.

Apollo Victoria Theatre sijaitsee kävelyetäisyydellä Victorian asemalta, jonne pääsee helposti niin junalla kuin metrollakin. Paikalliset bussit pysähtyvät teatterin sisäänkäynnin lähellä ja Victoria Coach Stationin linja-autoasemakin on vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä. Buckinghamin palatsi ja Westminsterin katedraali sekä monet muut Lontoon nähtävyydet sijaitsevat lähistöllä.

Teatterin esityksiä esitetään maanantaista lauantaihin. Iltapäiväesityksiä on saatavilla keskiviikkoisin ja lauantaisin. Voit ostaa lippuja teatterin lipunmyyntitoimistosta tai viralliselta verkkosivustolta.


Alueen Apollo Victoria Theatre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 942 majoitusliikettä kohteen Apollo Victoria Theatre lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 201 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Amba Hotel Grosvenor
  Amba Hotel Grosvenor

  Amba Hotel Grosvenor

  101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Victorian asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 143 €
   DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

   DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

   30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Zedwell Piccadilly
    Zedwell Piccadilly

    Zedwell Piccadilly

    Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     St. James' Court, A Taj Hotel, London 224 €
     St. James' Court, A Taj Hotel, London

     St. James' Court, A Taj Hotel, London

     54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Rubens At The Palace 206 €
      The Rubens At The Palace

      The Rubens At The Palace

      39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Strand Palace Hotel 172 €
       The Strand Palace Hotel

       The Strand Palace Hotel

       372 The Strand, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        DoubleTree by Hilton London Victoria 144 €
        DoubleTree by Hilton London Victoria

        DoubleTree by Hilton London Victoria

        2 Bridge Place, Victoria, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.