Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

AquaDom

AquaDom on täysin omaa luokkaansa oleva sisätiloissa sijaitseva vesinähtävyys, jonka valtava sylinterin muotoinen akvaario tuo valtamerten merenelävät Berliinin keskustaan.

Paras tapa tutustua AquaDomiin on matkustaa sen lasiseinäisellä hissillä suoraan ylös sylinterin keskiön läpi. Sylinterin sisällä sinua ympäröi yli miljoona litraa vettä, ja voit tarkastella yli 1 500 merenelävää kuin kalojen silmin. Akvaariossa on yli 80 erilaista, erimuotoista ja ‑väristä lajia pitkän kuononsa vuoksi pinokkiokaloina tunnetuista lapasammista oranssivalkoisiin vuokkokaloihin, jotka lapset tuntevat paremmin nimellä Nemo.

Samalla kun nouset hitaasti pitkin 25 metrin korkuista sylinteriä, osaava opas tuo ympäröivän ympäristön entistä lähemmäksi kertomalla kiehtovia tietoja ja tarinoita. AquaDom valaistaan öisin, minkä ansiosta siellä on erityisen taianomaista vierailla talvi-iltaisin.   

AquaDom on osa SEA LIFE Berlin ‑akvaariokeskusta. Voit vierailla molemmissa nähtävyyksissä yhden lipun hinnalla.
SEA LIFEn 35 tankissa on mereneläviä, kuten kotkarauskuja, monnikaloja, haita ja mustekaloja. Lähemmäksi toimintaa pääset interaktiivisella kivialtaalla. Sinne on luotu kallioisen rannan luontainen elinympäristö. Voit leikkiä rapujen, merivuokkojen ja meritähtien kanssa ja jopa koskettaa niitä. Tarkista eri näyttelyalueiden ruokinta-ajat etukäteen verkosta.

Tutustu naamioitumisen mestareihin merihevosparatiisissa. Nämä herkät eliöt vaihtavat väriään ja kuvioitaan ympäristön mukaan. Opi, miten SEA LIFE auttaa suojelemaan tätä uhanalaista lajia.

AquaDom ja SEA LIFE Berlin tarjoavat opettavaista viihdettä erityisesti lapsiperheille. Ne ovat myös hyviä sadepäivän vierailukohteita.

AquaDom ja SEA LIFE Berlin ovat avoinna joka päivä. Ne sijaitsevat Alexanderplatzin vieressä Mitten alueella. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet, sillä sinne kulkevat maanalainen U-Bahn-juna, S-Bahn-juna, bussit ja raitiovaunut.


Alueen AquaDom-akvaario opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 111 majoitusliikettä kohteen AquaDom-akvaario lähellä
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 76 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 61 €
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 100 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Berlin 110 €
    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Berlin, Berlin 88 €
     Hotel Berlin, Berlin

     Hotel Berlin, Berlin

     Lützowplatz 17, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 97 €
      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 87 €
       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

       Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 72 €
        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Stralauer Strasse 45, Berliini
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nikolaikirche ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Alexanderplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.