Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

AquaDom

AquaDom on täysin omaa luokkaansa oleva sisätiloissa sijaitseva vesinähtävyys, jonka valtava sylinterin muotoinen akvaario tuo valtamerten merenelävät Berliinin keskustaan.

Paras tapa tutustua AquaDomiin on matkustaa sen lasiseinäisellä hissillä suoraan ylös sylinterin keskiön läpi. Sylinterin sisällä sinua ympäröi yli miljoona litraa vettä, ja voit tarkastella yli 1 500 merenelävää kuin kalojen silmin. Akvaariossa on yli 80 erilaista, erimuotoista ja ‑väristä lajia pitkän kuononsa vuoksi pinokkiokaloina tunnetuista lapasammista oranssivalkoisiin vuokkokaloihin, jotka lapset tuntevat paremmin nimellä Nemo.

Samalla kun nouset hitaasti pitkin 25 metrin korkuista sylinteriä, osaava opas tuo ympäröivän ympäristön entistä lähemmäksi kertomalla kiehtovia tietoja ja tarinoita. AquaDom valaistaan öisin, minkä ansiosta siellä on erityisen taianomaista vierailla talvi-iltaisin.   

AquaDom on osa SEA LIFE Berlin ‑akvaariokeskusta. Voit vierailla molemmissa nähtävyyksissä yhden lipun hinnalla.
SEA LIFEn 35 tankissa on mereneläviä, kuten kotkarauskuja, monnikaloja, haita ja mustekaloja. Lähemmäksi toimintaa pääset interaktiivisella kivialtaalla. Sinne on luotu kallioisen rannan luontainen elinympäristö. Voit leikkiä rapujen, merivuokkojen ja meritähtien kanssa ja jopa koskettaa niitä. Tarkista eri näyttelyalueiden ruokinta-ajat etukäteen verkosta.

Tutustu naamioitumisen mestareihin merihevosparatiisissa. Nämä herkät eliöt vaihtavat väriään ja kuvioitaan ympäristön mukaan. Opi, miten SEA LIFE auttaa suojelemaan tätä uhanalaista lajia.

AquaDom ja SEA LIFE Berlin tarjoavat opettavaista viihdettä erityisesti lapsiperheille. Ne ovat myös hyviä sadepäivän vierailukohteita.

AquaDom ja SEA LIFE Berlin ovat avoinna joka päivä. Ne sijaitsevat Alexanderplatzin vieressä Mitten alueella. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet, sillä sinne kulkevat maanalainen U-Bahn-juna, S-Bahn-juna, bussit ja raitiovaunut.


Alueen AquaDom-akvaario opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 192 majoitusliikettä kohteen AquaDom-akvaario lähellä
Radisson Blu Hotel, Berlin 118 €
Radisson Blu Hotel, Berlin

Radisson Blu Hotel, Berlin

Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Berlin, Berlin 72 €
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 80 €
   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Alexanderplatz 7, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 85 €
    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Westin Grand, Berlin 144 €
     The Westin Grand, Berlin

     The Westin Grand, Berlin

     Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 84 €
      Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

      Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

      Stralauer Strasse 45, Berliini
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nikolaikirche ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Alexanderplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Cityhostel Berlin Mitte 45 €
       Cityhostel Berlin Mitte

       Cityhostel Berlin Mitte

       Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Alexander Plaza Berlin Mitte 92 €
        Hotel Alexander Plaza Berlin Mitte

        Hotel Alexander Plaza Berlin Mitte

        Rosenstr. 1, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berlin Dungeonin museo ja Hackescher Markt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.