Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

AquaDom

AquaDom on täysin omaa luokkaansa oleva sisätiloissa sijaitseva vesinähtävyys, jonka valtava sylinterin muotoinen akvaario tuo valtamerten merenelävät Berliinin keskustaan.

Paras tapa tutustua AquaDomiin on matkustaa sen lasiseinäisellä hissillä suoraan ylös sylinterin keskiön läpi. Sylinterin sisällä sinua ympäröi yli miljoona litraa vettä, ja voit tarkastella yli 1 500 merenelävää kuin kalojen silmin. Akvaariossa on yli 80 erilaista, erimuotoista ja ‑väristä lajia pitkän kuononsa vuoksi pinokkiokaloina tunnetuista lapasammista oranssivalkoisiin vuokkokaloihin, jotka lapset tuntevat paremmin nimellä Nemo.

Samalla kun nouset hitaasti pitkin 25 metrin korkuista sylinteriä, osaava opas tuo ympäröivän ympäristön entistä lähemmäksi kertomalla kiehtovia tietoja ja tarinoita. AquaDom valaistaan öisin, minkä ansiosta siellä on erityisen taianomaista vierailla talvi-iltaisin.   

AquaDom on osa SEA LIFE Berlin ‑akvaariokeskusta. Voit vierailla molemmissa nähtävyyksissä yhden lipun hinnalla.
SEA LIFEn 35 tankissa on mereneläviä, kuten kotkarauskuja, monnikaloja, haita ja mustekaloja. Lähemmäksi toimintaa pääset interaktiivisella kivialtaalla. Sinne on luotu kallioisen rannan luontainen elinympäristö. Voit leikkiä rapujen, merivuokkojen ja meritähtien kanssa ja jopa koskettaa niitä. Tarkista eri näyttelyalueiden ruokinta-ajat etukäteen verkosta.

Tutustu naamioitumisen mestareihin merihevosparatiisissa. Nämä herkät eliöt vaihtavat väriään ja kuvioitaan ympäristön mukaan. Opi, miten SEA LIFE auttaa suojelemaan tätä uhanalaista lajia.

AquaDom ja SEA LIFE Berlin tarjoavat opettavaista viihdettä erityisesti lapsiperheille. Ne ovat myös hyviä sadepäivän vierailukohteita.

AquaDom ja SEA LIFE Berlin ovat avoinna joka päivä. Ne sijaitsevat Alexanderplatzin vieressä Mitten alueella. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet, sillä sinne kulkevat maanalainen U-Bahn-juna, S-Bahn-juna, bussit ja raitiovaunut.


Alueen AquaDom-akvaario opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 324 majoitusliikettä kohteen AquaDom-akvaario lähellä
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 64 €
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Berlin 114 €
  Hilton Berlin

  Hilton Berlin

  Mohrenstr. 30, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Staatsoper Unter den Linden -oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Berlin 89 €
    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 79 €
     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Alexanderplatz 7, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt 79 €
      Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

      Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

      An der Spandauer Bruecke 11, Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hackescher Markt, Museosaari (Museumsinsel) ja DDR-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse 90 €
       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

       Friedrichstraße 96, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Museosaari (Museumsinsel), Gendarmenmarkt ja Brandenburgin portti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Berlin Friedrichstraßen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel AMANO Grand Central 57 €
        Hotel AMANO Grand Central

        Hotel AMANO Grand Central

        Heidestraße 62, Berliini, BE
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Nykytaiteen museo (Hamburger Bahnhof), Friedrichstraße ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstadt-Palast ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.