Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barcelonan erotiikkamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Barcelonan erotiikkamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Barcelonan erotiikkamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Barcelonan erotiikkamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Barcelonan erotiikkamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Barcelonan erotiikkamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Barcelonan erotiikkamuseo lähellä kohdetta Barcelonan erotiikkamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Barcelonan erotiikkamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 635 majoitusliikettä kohteen Barcelonan erotiikkamuseo lähellä
Hotel Colon Barcelona 220 €
Hotel Colon Barcelona

Hotel Colon Barcelona

Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Barceló Raval 149 €
  Barceló Raval

  Barceló Raval

  Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eurostars Grand Marina 163 €
   Eurostars Grand Marina

   Eurostars Grand Marina

   Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    World Trade Center Barcelonan yritystilat ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arc la Rambla 113 €
    Arc la Rambla

    Arc la Rambla

    La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Regencia Colon 104 €
     Hotel Regencia Colon

     Hotel Regencia Colon

     Carrer dels Sagristans, 13-17, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas 112 €
      Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

      Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

      8 10 12 Calle Junta De Comerc, Barcelona, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sant Josep de la Boquerian markkinat ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Güellin palatsi ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Drassanesin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel 1898 196 €
       Hotel 1898

       Hotel 1898

       La Rambla, 109; (entrance on the street, Pintor Fortuny), Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Teatre Poliorama ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Plaça de Catalunya ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema ja Liceun asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel SERHS Rivoli Rambla 117 €
        Hotel SERHS Rivoli Rambla

        Hotel SERHS Rivoli Rambla

        La Rambla 128, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teatre Poliorama, La Rambla ja Plaça de Catalunya sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Passeig de Gracia ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.