Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barcelonan erotiikkamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Barcelonan erotiikkamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Barcelonan erotiikkamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Barcelonan erotiikkamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Barcelonan erotiikkamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Barcelonan erotiikkamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Barcelonan erotiikkamuseo lähellä kohdetta Barcelonan erotiikkamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Barcelonan erotiikkamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 185 majoitusliikettä kohteen Barcelonan erotiikkamuseo lähellä
Barceló Raval 158 €
Barceló Raval

Barceló Raval

Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Colón Barcelona 195 €
  Hotel Colón Barcelona

  Hotel Colón Barcelona

  Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Arc la Rambla 135 €
   Arc la Rambla

   Arc la Rambla

   La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Barcelona Universal 139 €
    Hotel Barcelona Universal

    Hotel Barcelona Universal

    Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Regencia Colón 135 €
     Hotel Regencia Colón

     Hotel Regencia Colón

     Carrer dels Sagristans, 13-17, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      H10 Madison 207 €
      H10 Madison

      H10 Madison

      C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Barcelonan katedraali ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema ja Urquinaonan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel SERHS Rivoli Rambla 99 €
       Hotel SERHS Rivoli Rambla

       Hotel SERHS Rivoli Rambla

       La Rambla 128, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Teatre Poliorama, La Rambla ja Plaça de Catalunya sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Passeig de Gracia ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Andante Hotel 132 €
        Andante Hotel

        Andante Hotel

        Avinguda de les Drassanes, 23-25, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Merihistoriallinen museo, Güellin palatsi ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Liceu-oopperatalo ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Parc de Montjuïcin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.