Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Barcelonan erotiikkamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Barcelonan erotiikkamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Barcelonan erotiikkamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Barcelonan erotiikkamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Barcelonan erotiikkamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Barcelonan erotiikkamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Barcelonan erotiikkamuseo lähellä kohdetta Barcelonan erotiikkamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Barcelonan erotiikkamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 850 majoitusliikettä kohteen Barcelonan erotiikkamuseo lähellä
Arc la Rambla
Arc la Rambla

Arc la Rambla

La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Arts Barcelona
  Hotel Arts Barcelona

  Hotel Arts Barcelona

  Marina 19–21, Barcelona, Barcelona
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Casino Barcelona ja Port Olímpic (olympiasatama) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Barcelonetan ranta ja Barcelonan eläintarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Ciutadella-Vila Olímpican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barcelonetan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only 78 €
   Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

   Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

   Aribau 33, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Barcelonan yliopisto, Casa Batlló ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Passeig de Gracia ja Hospital Clínic ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Universitatin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Urgellin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Catalonia Catedral Hotel 140 €
    Catalonia Catedral Hotel

    Catalonia Catedral Hotel

    Calle dels Arcs 10, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Barcelonan katedraali, La Rambla ja Plaça de Catalunya sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jaume I:n asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Suizo 76 €
     Hotel Suizo

     Hotel Suizo

     Plaça de l'Àngel, 12, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Placa del Rei (aukio), Barcelonan katedraali ja Picasso-museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Rambla ja Palau de la Música Catalana ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Eco Boutique Hostal Grau 72 €
      Eco Boutique Hostal Grau

      Eco Boutique Hostal Grau

      Calle Ramelleres, 27, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       La Rambla, Plaça de Catalunya ja Barcelonan nykytaiteen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema ja Universitatin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Catalonia Ramblas 130 €
       Catalonia Ramblas

       Catalonia Ramblas

       Pelai, 28, Ciutat Vella, Barcelona, Barcelona
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        La Rambla, Plaça de Catalunya ja Barcelonan yliopisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Rambla de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Universitatin asema ja Plaça Catalunyan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Catalonia Port 110 €
        Catalonia Port

        Catalonia Port

        C/ Ample, 1, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         La Rambla, Vellin satama ja Merihistoriallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Güellin palatsi ja Placa Reial (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.