Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barcelonan kasvitieteellinen puutarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Barcelonan kasvitieteellinen puutarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Barcelonan kasvitieteellinen puutarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Barcelonan kasvitieteellinen puutarha lähellä kohdetta Barcelonan kasvitieteellinen puutarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Barcelonan kasvitieteellinen puutarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 033 majoitusliikettä kohteen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha lähellä
Hotel Barcelona Universal 81 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Barceló Raval 113 €
  Barceló Raval

  Barceló Raval

  Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   TRYP Barcelona Apolo Hotel 97 €
   TRYP Barcelona Apolo Hotel

   TRYP Barcelona Apolo Hotel

   Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Barcelona Arts on Stage -teatteri ja Sala Apolon konserttisali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Merihistoriallinen museo ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paral·lelin asema ja Parc de Montjuïcin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eurostars Grand Marina 124 €
    Eurostars Grand Marina

    Eurostars Grand Marina

    Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     World Trade Center Barcelonan yritystilat ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Arc la Rambla 76 €
     Arc la Rambla

     Arc la Rambla

     La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Crowne Plaza Barcelona - Fira Center 129 €
      Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

      Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

      Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona, Barcelona
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Montjuïcin maaginen suihkulähde, Caixaforum (taidegalleria) ja Barcelona-paviljonki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mercat de les Flors (teatteri) ja Katalonian arkeologinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Poble Secin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Espanyan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Parallel 69 €
       Parallel

       Parallel

       Poeta Cabanyes 5-7, Barcelona, Barcelona
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Victoria Theatre (teatteri), La Rambla ja Güellin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Liceu-oopperatalo ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Colón Barcelona 165 €
        Hotel Colón Barcelona

        Hotel Colón Barcelona

        Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.