Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barcelonan kasvitieteellinen puutarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Barcelonan kasvitieteellinen puutarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Barcelonan kasvitieteellinen puutarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Barcelonan kasvitieteellinen puutarha lähellä kohdetta Barcelonan kasvitieteellinen puutarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Barcelonan kasvitieteellinen puutarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 165 majoitusliikettä kohteen Barcelonan kasvitieteellinen puutarha lähellä
Hotel Barcelona Universal 76 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel SB Plaza Europa 69 €
  Hotel SB Plaza Europa

  Hotel SB Plaza Europa

  Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Centre Comercial Gran Via 2 ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde ovat myös 3 kilometrin päässä. Ildefons Cerdàn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Europa-Firan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Parallel 54 €
   Parallel

   Parallel

   Poeta Cabanyes 5-7, Barcelona, Barcelona
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Victoria Theatre (teatteri), La Rambla ja Güellin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Liceu-oopperatalo ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    TRYP Barcelona Apolo Hotel 85 €
    TRYP Barcelona Apolo Hotel

    TRYP Barcelona Apolo Hotel

    Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Barcelona Arts on Stage -teatteri ja Sala Apolon konserttisali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Merihistoriallinen museo ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paral·lelin asema ja Parc de Montjuïcin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Arc la Rambla 58 €
     Arc la Rambla

     Arc la Rambla

     La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Barceló Raval 81 €
      Barceló Raval

      Barceló Raval

      Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Colón Barcelona 125 €
       Hotel Colón Barcelona

       Hotel Colón Barcelona

       Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Expo Hotel Barcelona 70 €
        Expo Hotel Barcelona

        Expo Hotel Barcelona

        Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Parc Joan Miró (taidepuisto) ja Plaza de Espana (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Montjuïcin maaginen suihkulähde ja Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Sants Estación asema ja Tarragonan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.