Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barcelonan vahamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Barcelonan vahamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Barcelonan vahamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Barcelonan vahamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Barcelonan vahamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Barcelonan vahamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Barcelonan vahamuseo lähellä kohdetta Barcelonan vahamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Barcelonan vahamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 129 majoitusliikettä kohteen Barcelonan vahamuseo lähellä
Hotel Barcelona Universal 63 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Arc la Rambla 58 €
  Arc la Rambla

  Arc la Rambla

  La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Colón Barcelona 125 €
   Hotel Colón Barcelona

   Hotel Colón Barcelona

   Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    H10 Madison 126 €
    H10 Madison

    H10 Madison

    C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Barcelonan katedraali ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema ja Urquinaonan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Duquesa de Cardona 92 €
     Hotel Duquesa de Cardona

     Hotel Duquesa de Cardona

     Passeig de Colom, 12, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      La Rambla, Vellin satama ja Santa María del Marin basilika sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Liceu-oopperatalo ja Güellin palatsi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barcelonetan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      TRYP Barcelona Apolo Hotel 88 €
      TRYP Barcelona Apolo Hotel

      TRYP Barcelona Apolo Hotel

      Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Barcelona Arts on Stage -teatteri ja Sala Apolon konserttisali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Merihistoriallinen museo ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paral·lelin asema ja Parc de Montjuïcin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Petit Palace Boquería Garden 83 €
       Petit Palace Boquería Garden

       Petit Palace Boquería Garden

       Calle De La Boqueria, 10, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        La Rambla ja Liceu-oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jaume I:n asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Barceló Raval 81 €
        Barceló Raval

        Barceló Raval

        Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.