Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Barcelonan vahamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Barcelonan vahamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Barcelonan vahamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Barcelonan vahamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Barcelonan vahamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Barcelonan vahamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Barcelonan vahamuseo lähellä kohdetta Barcelonan vahamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Barcelonan vahamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 078 majoitusliikettä kohteen Barcelonan vahamuseo lähellä
Arc la Rambla 55 €
Arc la Rambla

Arc la Rambla

La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  GRUMS HOTEL & SPA 58 €
  GRUMS HOTEL & SPA

  GRUMS HOTEL & SPA

  C/ Palaudaries, 26, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sala Apolon konserttisali, La Rambla ja Merihistoriallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Güellin palatsi ja Rambla del Raval ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Paral·lelin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Catalonia Port 95 €
   Catalonia Port

   Catalonia Port

   C/ Ample, 1, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Universitat Pompeu Fabra ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Güellin palatsi ja Vellin satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Andante Hotel 90 €
    Andante Hotel

    Andante Hotel

    Avinguda de les Drassanes, 23-25, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Merihistoriallinen museo, Güellin palatsi ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Rambla del Raval ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Parc de Montjuïcin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel SB Plaza Europa
     Hotel SB Plaza Europa

     Hotel SB Plaza Europa

     Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gran Vía 2 -ostoskeskus ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Poble Espanyol -ulkoilmamuseo ja Plaza de Espana (aukio) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ildefons Cerdàn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Foneria Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      W Barcelona 272 €
      W Barcelona

      W Barcelona

      Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Portin köysirata, Barcelonetan ranta ja Vellin satama ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Barcelonan akvaario ja La Rambla ovat myös 3 kilometrin päässä. Barcelonetan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       Catalonia Avinyó 60 €
       Catalonia Avinyó

       Catalonia Avinyó

       Calle Avinyó, 16, Barcelona, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Placa Reial (aukio) ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Güellin palatsi ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema ja Jaume I:n asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Duquesa de Cardona 105 €
        Hotel Duquesa de Cardona

        Hotel Duquesa de Cardona

        Passeig de Colom, 12, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Universitat Pompeu Fabra ja Vellin satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. La Rambla ja Güellin palatsi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barcelonetan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.