Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Barceloneta-ranta

Lämmin Välimeren vesi, mainiot vesiurheilumahdollisuudet, useat rantabaarit ja vilkas yöelämä tekevät tästä rannasta Barcelonan alueen suosituimman.

Barcelonan Barceloneta-ranta kaartuu pitkin Välimeren rantaa ja sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Las Ramblasilta. Ranta on Barcelonetan kaupunginosan sydän, jonka välimerelliseen tunnelmaan sekä paikalliset että turistit tulevat viettämään aikaa.

Tämä on Barcelonan suosituin ranta, joten saavu aikaisin, jos haluat löytää hyvän auringonottopaikan. Rannalta voi vuokrata rantatuoleja ja päivänvarjoja, ja rannalla on myös suihkuja ja pukukoppeja. Rannalla on useita lentopallokenttiä, ja Välimeri tarjoaa ihanteelliset olosuhteet uimista, purjelautailua ja leijalautailua varten. Rantavahdit partioivat rantaa, joten se on turvallinen myös lapsiperheille.

Kävele Passeig Maritim -rantabulevardilla, joka on suosittu lenkkeilijöiden, pyöräilijöiden ja rullaluistelijoiden keskuudessa. Käy katsomassa kaltevaa Homenatge a la Barceloneta -torni-installaatiota, jonka on tehnyt saksalainen taiteilija Rebecca Horn. Etäällä näet Frank Gehryn Peix d’Or -kultakalataideteoksen.

Barceloneta-rannalla on useita ruokailupaikkoja. Käy jossakin chiringuitoksista eli rantabaareista, joissa tarjoillaan sangriaa, meren antimia ja paellaa. Auringon laskettua baarit muuttuvat usein rantajuhlien keskuksiksi tiskijukkineen ja live-musiikkeineen. Passeig de Joan de Borbó -kadulla on kahviloita ja hienoja ruokaravintoloita.

Vietä iltaa Port Olimpic -sataman alueella rannan pohjoispäässä. Alue rakennettiin vuoden 1992 olympialaisia varten, mutta nykyään siellä on useita Barcelonan kuuluisimpia baareja, yökerhoja ja kasinoita.

Jos maltat poistua rannalta, Barcelonetan kaupunginosassa on paljon mielenkiintoista nähtävää. Barcelonan akvaariossa voit nähdä värikkäitä trooppisia kaloja ja katsella haiden ruokintaa. Parc de la Barceloneta -puiston puiden varjoon voit paeta hellettä. Vuonna 1761 rakennetussa Casa de Barceloneta -talossa näet näyttelyitä kaupunginosan historiasta.

Barceloneta-ranta on 20 minuutin kävelymatkan päässä Las Ramblasilta, Barcelonan kuuluisalta kävelykadulta. Pääset rannalle bussilla tai metrolla, ja myös hop-on hop-off -turistibussit pysähtyvät lähistöllä. Rannalla on pysäköintialue myös polkupyörille.


Alueen Barcelonetan ranta opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 435 majoitusliikettä kohteen Barcelonetan ranta lähellä
W Barcelona 269 €
W Barcelona

W Barcelona

Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
   
  4,4
  / 5 (1 002 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Palau de la Musica Catalana ja Basilica de Santa Maria del Mar ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Hotel Colon Barcelona 177 €
  Hotel Colon Barcelona

  Hotel Colon Barcelona

  Avenida Catedral, 7, Barcelona
    
   4,4
   / 5 (2 031 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Barcelonan katedraali ja Palau de la Musica Catalana sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Basilica de Santa Maria del Mar ja Las Ramblas ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eurostars Grand Marina 117 €
   Eurostars Grand Marina

   Eurostars Grand Marina

   Moll De Barcelona S/n, Barcelona
     
    4,4
    / 5 (2 048 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    World Trade Center Barcelonan yritystilat, Palau Güell ja Liceu-oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Las Ramblas ja Basilica de Santa Maria del Mar ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel SERHS Rivoli Rambla 125 €
    Hotel SERHS Rivoli Rambla

    Hotel SERHS Rivoli Rambla

    La Rambla 128, Barcelona
      
     4,0
     / 5 (1 278 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     La Rambla ja Placa de Catalunya sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Palau de la Musica Catalana ja Las Ramblas ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Barceloneta Beach I
     Barceloneta Beach I

     Barceloneta Beach I

     Carrer Vinaros, 59, Barcelona
       
      3,5
      / 5 (18 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Palau de la Musica Catalana ja Basilica de Santa Maria del Mar ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Safestay Barcelona Sea
      Safestay Barcelona Sea

      Safestay Barcelona Sea

      Plaça del Mar 1-4, Barcelona
        
       3,5
       / 5 (21 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hostellista. Basilica de Santa Maria del Mar ja Port Olímpic ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Barceloneta Beach IV
       Barceloneta Beach IV

       Barceloneta Beach IV

       Carrer de Meer, 34, Barcelona
         
        3,8
        / 5 (78 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Palau de la Musica Catalana ja Basilica de Santa Maria del Mar ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hostal Nilo 43 €
        Hostal Nilo

        Hostal Nilo

        Carrer de Josep Anselm Clave 17, Barcelona
          
         2,6
         / 5 (77 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0

         Barcelonan vahamuseo, Basílica de Nuestra Señora de la Merced ja Portal de la Paun aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostalista. Kolumbuksen muistomerkki ja Merihistoriallinen museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.