Bristol

Matkaopas
Wills Memorial Building johon kuuluu perintökohteet, yökuvat ja kaupunki

Bristol on nuorekkaiden taide- ja viihdetapahtumiensa, kansainvälisten festivaaliensa ja monien perheille soveltuvien nähtävyyksiensä ansiosta yksi Yhdistyneen kuningaskunnan energisimmistä kaupungeista.

Nauti Bristolin-matkalla kaupungin monipuolisista viihdetapahtumista, Ison-Britannian laadukkaimpiin kuuluvista tuotteista, paikallisesti valmistetusta oluesta ja monista museoista ja historiallisista näyttelyistä.

Avonjoki on ollut Bristolille elintärkeä, ja kaupungin satama onkin loistava paikka aloittaa Bristolin-matka. Aiemmin laivateollisuuden keskipisteenä toiminut satama-alue on muutettu kulttuuri- ja viihdealueeksi. Alueella järjestetään vuosittain Bristol Harbour Festival, joka on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista festivaaleista. Satamassa on telakoituna myös höyrylaiva SS Great Britain. Osta lippu, kiipeä laivaan ja opi lisää aluksen tapahtumarikkaasta historiasta merillä, jotta ymmärrät, miksi alusta pidetään aikakautensa ihmeenä.

Vieraile Bristolin keskustassa St. Nicholas Marketilla ja vietä aamu tai iltapäivä tutustuen kojujen tarjontaan, joka vaihtelee vanhoista äänilevyistä käsintehtyihin koruihin, kuumiin makkaroihin ja erilaiseen pikkutavaraan. Osta keskiviikkoisin järjestettäviltä St. Nicholas Marketin maatilamarkkinoilta tuoretuotteita ja nauti paikallisista ainesosista valmistetusta purtavasta. Nauti ruoan kylkiäisenä Somerset-siideriä tai paikallisen Butcombe- tai Zerodegrees-panimon olutta.

Öisin Bristolissa on tarjolla monenlaista viihdettä Colston Hallin klassisen musiikin konserteista Bristol Old Vicin ja Bristol Hippodromen teatteriesityksiin.

Bristolissa on myös monia koko perheelle soveltuvia nähtävyyksiä. Nähtävyydet kuten At-Bristol, Bristol Aquarium, Bristol Zoo Gardens ja M Shed tarjoavat lapsille sekä liikuntaa että opettavaisia kokemuksia. Myös Bristolin maamerkkeihin kuuluva Cliftonin riippusilta sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Perheet voivat nauttia myös kaupungin festivaaleista, joita ovat muun muassa luontoon keskittyvä Bristol Festival of Nature, Euroopan suurin kuumailmapallotapahtuma Bristol International Balloon Fiesta ja nukketeatterifestivaali Bristol Festival of Puppetry.

Bristol sijaitsee maan eteläosassa lähellä Atlantin valtamerta, minkä ansiosta se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan lämpimimmistä ja aurinkoisimmista kaupungeista. Löydät parempia majoitustarjouksia muina aikoina kuin touko- ja syyskuun lämpiminä kuukausina.

Bristolissa on helppo liikkua, ja kaupunki kannustaa aktiivisesti käyttämään julkista liikennettä. Hyödynnä erinomaista bussiverkostoa tai vuokraa polkupyörä, jotta ymmärrät, miksi Bristolia pidetään erityisen pyöräilijäystävällisenä kaupunkina.

Discover neighborhoods in Bristol

Mercure Bristol Grand Hotel
Mercure Bristol Grand Hotel
4 out of 5
Broad Street, Bristol, Englanti
Hinta on 76 € per yö ajalle 6. helmik. viiva 7. helmik.
St Nicholas Market, Bristol Hippodrome Theatre ja Bristolin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta ...
3.7/5 Good! (919 arvostelua)
Hyvä valinta Bristolin piipahdukselle.
"Viihtyisä hotelli hyvällä paikalla vanhassa kaupunginosassa. Kävely bussiasemalta vetolaukun kanssa onnistui vaivattomasti. Ystävällinen henkilökunta ja tilava huone. Meillä oli sisäpihan puoli, joten ei maisemia mutta hiljaista yöllä, mikä oli toiveenakin. Huone oli siisti -jopa sängyn alta kun ..."

Arvosteltu 18.7.2019

Mercure Bristol Grand Hotel
Bristol Marriott Royal Hotel
Bristol Marriott Royal Hotel
4 out of 5
College Green, Bristol, Englanti
Hinta on 118 € per yö ajalle 17. helmik. viiva 18. helmik.
St Nicholas Market ja Bristolin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cabot Circus ja Clifton Suspension Bridge ovat myös 3 ...
4.3/5 Excellent! (966 arvostelua)
"Nice architecture and location. Personell was also very nice and the big room was a top notch."

Arvosteltu 21.1.2019

Bristol Marriott Royal Hotel
Future Inn Bristol
Future Inn Bristol
4 out of 5
Bond Street South, Bristol, Englanti
Täysin hyvitettävä
Hinta on 83 € per yö ajalle 23. tammik. viiva 24. tammik.
Showcase Cinema De Lux ja Cabot Circus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bristol Hippodrome Theatre ja Bristolin yliopisto ovat myös 2 kilometrin ...
4.4/5 Excellent! (1,372 arvostelua)
"Nice to have free parking"

Arvosteltu 4.1.2022

Future Inn Bristol
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Cove West India House
Cove West India House
4 out of 5
2-4 Welsh Back, Bristol, Englanti
Hinta on 96 € per yö ajalle 30. tammik. viiva 31. tammik.
St Nicholas Market, Bristol Hippodrome Theatre ja O2 Academy sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Bristolin yliopisto ja Cabot ...
4.3/5 Excellent! (52 arvostelua)
"A great place to stay - very comfortable. Lovely view of the river. Would recommend."

Arvosteltu 4.10.2021

Cove West India House
SACO Bristol - Broad Quay
SACO Bristol - Broad Quay
4 out of 5
Central Quay South, Bristol, Englanti
Hinta on 103 € per yö ajalle 27. tammik. viiva 28. tammik.
Watershed ja Bristol Hippodrome Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. O2 Academy ...
4.6/5 Exceptional! (258 arvostelua)
"Staff were absolutely lovely and couldn’t do enough, had such a lovely stay and the balcony view was incredible. Bed was a bit uncomfortable but that’s the only bad thing I could say. Would definitely stay again"

Arvosteltu 21.12.2021

SACO Bristol - Broad Quay
PREMIER SUITES PLUS Bristol Cabot
PREMIER SUITES PLUS Bristol Cabot
4 out of 5
Quakers Friars Cabot Circus, Bristol, Englanti
Hinta on 106 € per yö ajalle 23. tammik. viiva 24. tammik.
Castle Park (puisto) ja Cabot Circus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Bristol Hippodrome Theatre ja O2 Academy ovat myös ...
4.2/5 Excellent! (113 arvostelua)
"The corridors appear not very professionally cleaned and have patches or spots which looks bad. I must say the inside of the property was very clean & tidy and hence the rating."

Arvosteltu 28.8.2021

PREMIER SUITES PLUS Bristol Cabot
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Bristol

Kohteen Bristol lähellä sijaitsevat kaupungit