COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Bristol
Matkaopas

Bristol on nuorekkaiden taide- ja viihdetapahtumiensa, kansainvälisten festivaaliensa ja monien perheille soveltuvien nähtävyyksiensä ansiosta yksi Yhdistyneen kuningaskunnan energisimmistä kaupungeista.

Nauti Bristolin-matkalla kaupungin monipuolisista viihdetapahtumista, Ison-Britannian laadukkaimpiin kuuluvista tuotteista, paikallisesti valmistetusta oluesta ja monista museoista ja historiallisista näyttelyistä.

Avonjoki on ollut Bristolille elintärkeä, ja kaupungin satama onkin loistava paikka aloittaa Bristolin-matka. Aiemmin laivateollisuuden keskipisteenä toiminut satama-alue on muutettu kulttuuri- ja viihdealueeksi. Alueella järjestetään vuosittain Bristol Harbour Festival, joka on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista festivaaleista. Satamassa on telakoituna myös höyrylaiva SS Great Britain. Osta lippu, kiipeä laivaan ja opi lisää aluksen tapahtumarikkaasta historiasta merillä, jotta ymmärrät, miksi alusta pidetään aikakautensa ihmeenä.

Vieraile Bristolin keskustassa St. Nicholas Marketilla ja vietä aamu tai iltapäivä tutustuen kojujen tarjontaan, joka vaihtelee vanhoista äänilevyistä käsintehtyihin koruihin, kuumiin makkaroihin ja erilaiseen pikkutavaraan. Osta keskiviikkoisin järjestettäviltä St. Nicholas Marketin maatilamarkkinoilta tuoretuotteita ja nauti paikallisista ainesosista valmistetusta purtavasta. Nauti ruoan kylkiäisenä Somerset-siideriä tai paikallisen Butcombe- tai Zerodegrees-panimon olutta.

Öisin Bristolissa on tarjolla monenlaista viihdettä Colston Hallin klassisen musiikin konserteista Bristol Old Vicin ja Bristol Hippodromen teatteriesityksiin.

Bristolissa on myös monia koko perheelle soveltuvia nähtävyyksiä. Nähtävyydet kuten At-Bristol, Bristol Aquarium, Bristol Zoo Gardens ja M Shed tarjoavat lapsille sekä liikuntaa että opettavaisia kokemuksia. Myös Bristolin maamerkkeihin kuuluva Cliftonin riippusilta sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Perheet voivat nauttia myös kaupungin festivaaleista, joita ovat muun muassa luontoon keskittyvä Bristol Festival of Nature, Euroopan suurin kuumailmapallotapahtuma Bristol International Balloon Fiesta ja nukketeatterifestivaali Bristol Festival of Puppetry.

Bristol sijaitsee maan eteläosassa lähellä Atlantin valtamerta, minkä ansiosta se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan lämpimimmistä ja aurinkoisimmista kaupungeista. Löydät parempia majoitustarjouksia muina aikoina kuin touko- ja syyskuun lämpiminä kuukausina.

Bristolissa on helppo liikkua, ja kaupunki kannustaa aktiivisesti käyttämään julkista liikennettä. Hyödynnä erinomaista bussiverkostoa tai vuokraa polkupyörä, jotta ymmärrät, miksi Bristolia pidetään erityisen pyöräilijäystävällisenä kaupunkina.

Missä yöpyä kohteessa Bristol

Future Inn Bristol
Future Inn Bristol
4 out of 5
Bond Street South, Bristol, Englanti
Hinta on 77 € per yö ajalle 4. huhtik. viiva 5. huhtik.

Showcase Cinema De Lux ja Cabot Circus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bristol Hippodrome Theatre ja Bristolin yliopisto ovat myös 2 kilometrin ...

4.4/5Excellent! (1,673 arvostelua)
Hinta / laatu kunnossa

"Hyvä hotelli ja yleensä järkevän hintainen. Sijaitsee kauppakeskuksen vieressä, jossa paljon ravintoloita ja kauppoja. Sama parkkihalli kauppakeskuksen kanssa, joten aina on autolle tilaa. En huomannut englantilaisille hotelleille tyypillistä kokolattiamaton hajua kuin rappukäytävässä. Ihan hyvä ..."…"

Arvosteltu 12.9.2018

Future Inn Bristol
The Bristol Hotel
The Bristol Hotel
4 out of 5
Prince Street, Bristol, Englanti
Hinta on 94 € per yö ajalle 6. huhtik. viiva 7. huhtik.

Queen Square (aukio) ja Bristol Hippodrome Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. We The Curious ja St Nicholas Market ...

4.5/5Wonderful! (997 arvostelua)

"Hieno hotelli hyvällä paikalla ! Aamupala oli kallis mutta sen arvoinen !"…"

Arvosteltu 4.8.2019

The Bristol Hotel
Aztec Hotel & Spa
Aztec Hotel & Spa
4 out of 5
Aztec West, Almondsbury, Bristol, Englanti
Hinta on 118 € per yö ajalle 6. huhtik. viiva 7. huhtik.

Aztec West Business Park on 0,1 kilometrin ja The Mall at Cribbs Causeway on 3,2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Thornbury Castle ...

4.4/5Excellent! (922 arvostelua)

"Great hotel. Very clean, convenient area, well appointed for our family of 5. We loved our stay."…"

Arvosteltu 28.11.2020

Aztec Hotel & Spa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
SACO Bristol - Broad Quay
SACO Bristol - Broad Quay
4 out of 5
Central Quay South, Bristol, Englanti
Hinta on 70 € per yö ajalle 1. huhtik. viiva 2. huhtik.

Baldwin Street ja Bristol Hippodrome Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. O2 Academy ...

4.6/5Exceptional! (208 arvostelua)

"Very good apartment with nice city view. The studio apartment is of suitable size. Though the cooker hood was not functioning, management helped to fix it on the next working day."…"

Arvosteltu 23.2.2021

SACO Bristol - Broad Quay
The Thistle Your Apartment
The Thistle Your Apartment
4 out of 5
20 Lower Park Row, Bristol, Englanti

Bristol Museum & Art Gallery ja O2 Academy sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Bristolin yliopisto ja Bristol Hippodrome Theatre ...

3.5/5Good! (4 arvostelua)
Noisy

"We stayed for an extended period 10 days as our daughter starf at Bristol university. This flat was walking distance from her accommodation so very convenient. Being a student town however it was very noisy till the wee hours. As there was no air-conditioning we had to have the windows open and it ..."…"

Arvosteltu 4.12.2019

The Thistle Your Apartment
Äskettäin Lanseerattu Upouusi Ylellinen Loma-asunto Erinomaisen Kauneuden Alueella
Äskettäin Lanseerattu Upouusi Ylellinen Loma-asunto Erinomaisen Kauneuden Alueella
Chew Lane, Bristol, ENG

Chew Valley on 0,1 kilometrin ja Stanton Drew Stone Circle (historiallinen alue) on 3,5 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta loma-asunnosta. Ashton ...

5/5Exceptional! (35 arvostelua)
HomeAway!

"Delightful and comfortable accommodation. Made to feel very welcome. Very nice & clean. Jacqui was a brilliant host & we had warm Christmas welcome- with cream cake & refreshments waiting for us. We didn’t want to leave. Hope to be back in the summer!"…"

Arvosteltu 1.1.2021

Äskettäin Lanseerattu Upouusi Ylellinen Loma-asunto Erinomaisen Kauneuden Alueella
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Bristol

Kohteen Bristol lähellä sijaitsevat kaupungit