Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Budapestin labyrintti

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Budapestin labyrintti. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Budapestin labyrintti, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Budapestin labyrintti paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Budapestin labyrintti upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Budapestin labyrintti? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Budapestin labyrintti lähellä kohdetta Budapestin labyrintti. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Budapestin labyrintti, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 122 majoitusliikettä kohteen Budapestin labyrintti lähellä
Danubius Hotel Astoria City Center 72 €
Danubius Hotel Astoria City Center

Danubius Hotel Astoria City Center

Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dohány-kadun synagoga ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Astorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ferenciek teren metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Corinthia Hotel Budapest 146 €
  Corinthia Hotel Budapest

  Corinthia Hotel Budapest

  Erzsebet krt 43-49, Budapest
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Vörösmarty utcan metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Kempinski Hotel Corvinus Budapest 161 €
   Kempinski Hotel Corvinus Budapest

   Kempinski Hotel Corvinus Budapest

   Erzsébet Tér 7-8, Budapest
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vörösmartyn aukio, Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Deák Ferenc térin metroasema ja Vörösmarty térin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Prestige Hotel Budapest 143 €
    Prestige Hotel Budapest

    Prestige Hotel Budapest

    Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tonavan palatsi ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Continental Hotel Budapest 115 €
     Continental Hotel Budapest

     Continental Hotel Budapest

     Dohany Utca 42-44, Budapest
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Astorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sofitel Budapest Chain Bridge 165 €
      Sofitel Budapest Chain Bridge

      Sofitel Budapest Chain Bridge

      Szechenyi Istvan ter 2, Budapest
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Las Vegas Casino ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       art'otel budapest, by Park Plaza 80 €
       art'otel budapest, by Park Plaza

       art'otel budapest, by Park Plaza

       Bem Rakpart 16-19, Budapest
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Clark Ádám tér, Kalastajalinnake ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Budan linna ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Batthyány térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vörösmarty térin metroasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        K+K Hotel Opera Budapest 69 €
        K+K Hotel Opera Budapest

        K+K Hotel Opera Budapest

        Revay Utca 24, Budapest
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Unkarin valtion oopperatalo, Pyhän Tapanin kirkko ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Operan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.