Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Budapestin labyrintti

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Budapestin labyrintti. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Budapestin labyrintti, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Budapestin labyrintti paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Budapestin labyrintti upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Budapestin labyrintti? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Budapestin labyrintti lähellä kohdetta Budapestin labyrintti. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Budapestin labyrintti, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 660 majoitusliikettä kohteen Budapestin labyrintti lähellä
Kempinski Hotel Corvinus Budapest 181 €
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet Tér 7-8, Budapest
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vörösmartyn aukio, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Dohány-kadun synagoga ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Corinthia Budapest 175 €
  Corinthia Budapest

  Corinthia Budapest

  Erzsebet krt 43-49, Budapest
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Vörösmarty utcan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Danubius Hotel Astoria City Center 67 €
   Danubius Hotel Astoria City Center

   Danubius Hotel Astoria City Center

   Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dohány-kadun synagoga ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Astorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ferenciek teren metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Iberostar Grand Budapest 146 €
    Iberostar Grand Budapest

    Iberostar Grand Budapest

    Oktober 6. utca 26, Budapest
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ronald Reaganin patsas ja Pyhän Tapanin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Continental Hotel Budapest 103 €
     Continental Hotel Budapest

     Continental Hotel Budapest

     Dohany Utca 42-44, Budapest
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Astorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      D8 Hotel 86 €
      D8 Hotel

      D8 Hotel

      Dorottya u. 8., Budapest
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Las Vegas Casino ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Budapest 130 €
       Hilton Budapest

       Hilton Budapest

       Hess A Ter 1-3, Budapest
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Szentháromság tér ja Kalastajalinnake sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Budan linna ja Budapestin linnavuoren köysirata ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Batthyány térin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Széll Kálmán térin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Moments Budapest 129 €
        Hotel Moments Budapest

        Hotel Moments Budapest

        Andrássy út 8., Budapest
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema ja Operan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.