Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Budapestin labyrintti

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Budapestin labyrintti. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Budapestin labyrintti, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Budapestin labyrintti paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Budapestin labyrintti upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Budapestin labyrintti? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Budapestin labyrintti lähellä kohdetta Budapestin labyrintti. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Budapestin labyrintti, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 636 majoitusliikettä kohteen Budapestin labyrintti lähellä
Hotel Clark Budapest- Adults Only 165 €
Hotel Clark Budapest- Adults Only

Hotel Clark Budapest- Adults Only

Clark Ádám tér 1., Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Clark Ádám tér ja Budapestin linnavuoren köysirata sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Budan linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Batthyány térin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vörösmarty térin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Prestige Hotel Budapest
  Prestige Hotel Budapest

  Prestige Hotel Budapest

  Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tonavan palatsi ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eurostars Danube Budapest
   Eurostars Danube Budapest

   Eurostars Danube Budapest

   Asboth 9, Budapest
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttirakennus ja Budan linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Deák Ferenc térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Iberostar Grand Budapest 206 €
    Iberostar Grand Budapest

    Iberostar Grand Budapest

    Oktober 6. utca 26, Budapest
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ronald Reaganin patsas ja Pyhän Tapanin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Budapest
     Hilton Budapest

     Hilton Budapest

     Hess A Ter 1-3, Budapest
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Szentháromság tér ja Kalastajalinnake sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Budan linna ja Budapestin linnavuoren köysirata ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Batthyány térin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Széll Kálmán térin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      InterContinental Budapest 180 €
      InterContinental Budapest

      InterContinental Budapest

      Apaczai Csere Janos 12-14, Budapest
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Las Vegas Casino ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Four Seasons Gresham Palace 518 €
       Four Seasons Gresham Palace

       Four Seasons Gresham Palace

       Széchenyi István tér 5-6, Budapest
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tonavan palatsi ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        art'otel budapest, by Park Plaza 159 €
        art'otel budapest, by Park Plaza

        art'otel budapest, by Park Plaza

        Bem Rakpart 16-19, Budapest
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Clark Ádám tér, Kalastajalinnake ja Budapestin linnavuoren köysirata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Budan linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Batthyány térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vörösmarty térin metroasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.