Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Budapestin Linnavuoren köysirata

Nouse Tonavan rannalta upeaan Budan linnaan tällä elegantilla köysiratahissillä, jossa on useita hyttejä ja maisematasanteita.

Budapestin Linnavuoren köysirata on paras keino päästä nopeasti Tonavan varrelta Budan linnalle. Ihaile laajaa näköalaa kaupunkiin samalla kun nouset 51 metriä maanpinnan yläpuolelle. Huipulla voit tutustua Budan linnaa ympäröiviin kuuluisiin paikkoihin.

Kulje jonkin köysiradan yläpuolella olevan jalankulkusillan poikki. Hengähdä hetki ylemmällä sillalla ja nappaa kuvia Budapestin keskustasta korkealla autojen yläpuolella.

Köysiradassa on kaksi hissiä, joista kumpaankin mahtuu 24 matkustajaa. Matka huipulle kestää noin 90 sekuntia. Seiso hissin alimmassa hytissä saadaksesi parhaat näkymät kaupunkiin. Jos kaipaat haastetta, voit nousta huipulle myös jyrkkää polkua pitkin ja laskeutua sitten alas köysiradan avulla.

Luo katseesi yläpuolella olevaan Budan linnaan köysiradan alaosasta. Ihaile linnan majesteettista arkkitehtuuria, joka näkyy kaikkialle kaupunkiin. Mene katsomaan linnaa illalla, kun rakennus valaistaan kultaisella valolla. Linnan vieressä on Kalastajanlinnake, jossa on uusgoottilaiseen ja uusromaaniseen tyyliin rakennetut tornit, ja jonka terassilta avautuvat upeat näkymät Budapestiin. Osta matkamuistoja tai juo kahvit jossakin alueen kahviloista.

Tutustu vuonna 1870 rakennetun köysiradan historiaan ennen kuin nouset kyytiin. Hissi rakennettiin alun perin helpottamaan linnan alueella työskennelleiden matkantekoa työpaikalleen. Opit, kuinka köysirata tuhottiin toisen maailmansodan aikana ja avattiin uudelleen vuonna 1986.

Köysirata on avoinna joka päivä aamusta myöhään iltaan. Matkasta veloitetaan pieni maksu. Lapsilta maksu on pienempi, ja saatavilla on myös menopaluulippuja.

Budapestin Linnavuoren köysirata sijaitsee Tonavan länsirannalla kaupungin keskustassa. Köysirata-asema on Széchenyin ketjusillan länsipuolella. Lähin metroasema on joen toisella puolen oleva Vörösmarty tér. Pääset alueelle myös Krisztina térin raitiovaunuasemalta, joka on lyhyen kävelymatkan päässä Budan linnalta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 190 majoitusliikettä kohteen Budapestin linnavuoren köysirata lähellä
Prestige Hotel Budapest 97 €
Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest

Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
   
  4,8
  /5 (1 346 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Tonavan palatsi ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Corinthia Hotel Budapest 96 €
  Corinthia Hotel Budapest

  Corinthia Hotel Budapest

  Erzsebet krt 43-49, Budapest
    
   4,7
   /5 (3 629 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Perheille sopiva hotelli, jonka lähellä sijaitsee Király utca -katu, Gozsdun sisäpiha ja Budapestin nukketeatteri. Lähistöllä sijaitsee myös Budapestin operettiteatteri ja Unkarin valtion oopperatalo.

   InterContinental Budapest 121 €
   InterContinental Budapest

   InterContinental Budapest

   Apaczai Csere Janos 12-14, Budapest
     
    4,6
    /5 (1 322 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Las Vegas Casino ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Budapest Marriott Hotel 110 €
    Budapest Marriott Hotel

    Budapest Marriott Hotel

    Apaczai Csere Janos u. 4, Budapest
      
     4,5
     /5 (1 017 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Vigadón konserttisali ja Széchenyin ketjusilta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Continental Hotel Budapest 73 €
     Continental Hotel Budapest

     Continental Hotel Budapest

     Dohany Utca 42-44, Budapest
       
      4,4
      /5 (2 444 arvostelua)
      4.5 kautta 5.0

      Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Blaha Lujzan aukio, Unkarin valtion oopperatalo ja Dohány-kadun synagoga. Lähistöllä sijaitsee myös Unkarin kansallismuseo ja Pyhän Tapanin kirkko.

      New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection 95 €
      New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

      New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

      Erzsebet Korut 9-11, Budapest
        
       4,7
       /5 (1 481 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Blaha Lujzan aukio, Dohány-kadun synagoga ja Terrorin talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Rákóczi térin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Clark Budapest 92 €
       Hotel Clark Budapest

       Hotel Clark Budapest

       Clark Ádám tér 1., Budapest
         
        4,7
        /5 (212 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Nollakilometrin kivi ja Budapestin linnavuoren köysirata sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Budan linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Batthyány térin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vörösmarty térin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Moments Budapest 84 €
        Hotel Moments Budapest

        Hotel Moments Budapest

        Andrássy út 8., Budapest
          
         4,9
         /5 (1 017 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Operan metroasema ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.