Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Budapestin Linnavuoren köysirata

Nouse Tonavan rannalta upeaan Budan linnaan tällä elegantilla köysiratahissillä, jossa on useita hyttejä ja maisematasanteita.

Budapestin Linnavuoren köysirata on paras keino päästä nopeasti Tonavan varrelta Budan linnalle. Ihaile laajaa näköalaa kaupunkiin samalla kun nouset 51 metriä maanpinnan yläpuolelle. Huipulla voit tutustua Budan linnaa ympäröiviin kuuluisiin paikkoihin.

Kulje jonkin köysiradan yläpuolella olevan jalankulkusillan poikki. Hengähdä hetki ylemmällä sillalla ja nappaa kuvia Budapestin keskustasta korkealla autojen yläpuolella.

Köysiradassa on kaksi hissiä, joista kumpaankin mahtuu 24 matkustajaa. Matka huipulle kestää noin 90 sekuntia. Seiso hissin alimmassa hytissä saadaksesi parhaat näkymät kaupunkiin. Jos kaipaat haastetta, voit nousta huipulle myös jyrkkää polkua pitkin ja laskeutua sitten alas köysiradan avulla.

Luo katseesi yläpuolella olevaan Budan linnaan köysiradan alaosasta. Ihaile linnan majesteettista arkkitehtuuria, joka näkyy kaikkialle kaupunkiin. Mene katsomaan linnaa illalla, kun rakennus valaistaan kultaisella valolla. Linnan vieressä on Kalastajanlinnake, jossa on uusgoottilaiseen ja uusromaaniseen tyyliin rakennetut tornit, ja jonka terassilta avautuvat upeat näkymät Budapestiin. Osta matkamuistoja tai juo kahvit jossakin alueen kahviloista.

Tutustu vuonna 1870 rakennetun köysiradan historiaan ennen kuin nouset kyytiin. Hissi rakennettiin alun perin helpottamaan linnan alueella työskennelleiden matkantekoa työpaikalleen. Opit, kuinka köysirata tuhottiin toisen maailmansodan aikana ja avattiin uudelleen vuonna 1986.

Köysirata on avoinna joka päivä aamusta myöhään iltaan. Matkasta veloitetaan pieni maksu. Lapsilta maksu on pienempi, ja saatavilla on myös menopaluulippuja.

Budapestin Linnavuoren köysirata sijaitsee Tonavan länsirannalla kaupungin keskustassa. Köysirata-asema on Széchenyin ketjusillan länsipuolella. Lähin metroasema on joen toisella puolen oleva Vörösmarty tér. Pääset alueelle myös Krisztina térin raitiovaunuasemalta, joka on lyhyen kävelymatkan päässä Budan linnalta.


Alueen Budapestin linnavuoren köysirata opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 634 majoitusliikettä kohteen Budapestin linnavuoren köysirata lähellä
Hotel Clark Budapest- Adults Only 165 €
Hotel Clark Budapest- Adults Only

Hotel Clark Budapest- Adults Only

Clark Ádám tér 1., Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Clark Ádám tér ja Budapestin linnavuoren köysirata sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Budan linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Batthyány térin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vörösmarty térin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Prestige Hotel Budapest 219 €
  Prestige Hotel Budapest

  Prestige Hotel Budapest

  Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tonavan palatsi ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eurostars Danube Budapest
   Eurostars Danube Budapest

   Eurostars Danube Budapest

   Asboth 9, Budapest
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttirakennus ja Budan linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Deák Ferenc térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    InterContinental Budapest 158 €
    InterContinental Budapest

    InterContinental Budapest

    Apaczai Csere Janos 12-14, Budapest
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Las Vegas Casino ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Four Seasons Gresham Palace 518 €
     Four Seasons Gresham Palace

     Four Seasons Gresham Palace

     Széchenyi István tér 5-6, Budapest
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tonavan palatsi ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Budapest
      Hilton Budapest

      Hilton Budapest

      Hess A Ter 1-3, Budapest
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Szentháromság tér ja Kalastajalinnake sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Budan linna ja Budapestin linnavuoren köysirata ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Batthyány térin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Széll Kálmán térin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Iberostar Grand Budapest 206 €
       Iberostar Grand Budapest

       Iberostar Grand Budapest

       Oktober 6. utca 26, Budapest
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ronald Reaganin patsas ja Pyhän Tapanin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Eurostars Budapest Center
        Eurostars Budapest Center

        Eurostars Budapest Center

        Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dohány-kadun synagoga, Unkarin kansallismuseo ja Váci utca sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Astorian metroasema ja Ferenciek teren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.