Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Caritasin suihkulähde

Tämä kaunis suihkulähde sijaitsee pääkaupungin keskustan pyörinän ja hyörinän keskellä. Se on loistava paikka katsella maailman menoa.

Caritasin suihkulähde (Caritasbrønden) sijaitsee kaupungin vanhimman aukion Gammeltorvin keskellä. Pidä hetki taukoa historiallisen keskustan nähtävyyksien katselusta tai shoppailusta Kööpenhaminan kävely- ja ostoskadulla Strøgetilla ja nauti kaupungin vanhimman suihkulähteen ympäristön tapahtumista. Caritasin kaivo, jona tämä ikoninen suihkulähde myös tunnetaan, on suosittu paikallisten ja vierailijoiden kokoontumispaikka. 

Kuningas Kristian IV:n kaupungille lahjoittama Caritasin suihkulähde oli aikoinaan tärkeä vesilähde kaupunkilaisille. Myöhemmin vesilähde siirrettiin, ja nykyisin vesi virtaa vain koristeena ja toimii aukion ikonisena keskipisteenä. 

Pronssista ja kuparista valmistettujen hahmojen koristamaa kaunista suihkulähdettä kannattaa käydä ihailemassa. Tutki suihkulähteen täynnä yksityiskohtia olevia kaiverruksia. Kiviperustalla seisovan pylvään päällä on suuri kuparinen malja, jonka päällä istuu raskaana oleva äiti ja hänen lapsensa. Vesi ryöppyää patsaan molemmilta puolilta ja laskeutuu lopulta alla olevaan altaaseen. Hahmot symboloivat rakkautta ja armeliaisuutta (latinaksi caritas) ja ovat hyvin tärkeitä kaupungin asukkaille. Jos tarvitset hyvää onnea, heitä kolikko kuparimaljaan. Se saattaa tepsiä!

Koko aukiolla on paljon elämää päivin ja öin. Katusoittajat ovat aukion vakiovieraita. Monet alueen pikaruokalat houkuttelevat paikalle suuria nuorisojoukkoja, jotka syövät purtaviaan kadun varrella. Jos vatsasi kurnii, voit napata mukaan pølsen (tanskalaisen nakkisämpylän) lähellä sijaitsevasta ruokakärrystä ja syödä sen suihkulähteen reunalla istuskellen ja ohi kulkevia ihmisiä katsellen. Ostoskadun jalankulkijoiden virta näyttää päättymättömältä, sillä viereinen Strøget on Kööpenhaminan suosituimpia ostosalueita.

Caritasin suihkulähde sijaitsee Kööpenhaminan ydinkeskustassa. Perille pääsee parhaiten kävellen pitkin kävelykatua tai bussilla. Suihkulähteen eteläpuolella on joitakin maksullisia pysäköintipaikkoja autoille.


Alueen Caritas opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 371 majoitusliikettä kohteen Caritas lähellä
Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 89 €
Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 101 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Imperial Hotel 151 €
   Imperial Hotel

   Imperial Hotel

   Vester Farimagsgade 9, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wallmans Circus Building ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Vesterbro 145 €
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Steel House Copenhagen 102 €
     Steel House Copenhagen

     Steel House Copenhagen

     Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hostellista. Strøget ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tivoli Hotel 174 €
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       CABINN Copenhagen 93 €
       CABINN Copenhagen

       CABINN Copenhagen

       Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        citizenM Copenhagen Radhuspladsen 164 €
        citizenM Copenhagen Radhuspladsen

        citizenM Copenhagen Radhuspladsen

        H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kööpenhaminan Tivoli, Strøget ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Christiansborgin linna ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.