Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Caritasin suihkulähde

Tämä kaunis suihkulähde sijaitsee pääkaupungin keskustan pyörinän ja hyörinän keskellä. Se on loistava paikka katsella maailman menoa.

Caritasin suihkulähde (Caritasbrønden) sijaitsee kaupungin vanhimman aukion Gammeltorvin keskellä. Pidä hetki taukoa historiallisen keskustan nähtävyyksien katselusta tai shoppailusta Kööpenhaminan kävely- ja ostoskadulla Strøgetilla ja nauti kaupungin vanhimman suihkulähteen ympäristön tapahtumista. Caritasin kaivo, jona tämä ikoninen suihkulähde myös tunnetaan, on suosittu paikallisten ja vierailijoiden kokoontumispaikka. 

Kuningas Kristian IV:n kaupungille lahjoittama Caritasin suihkulähde oli aikoinaan tärkeä vesilähde kaupunkilaisille. Myöhemmin vesilähde siirrettiin, ja nykyisin vesi virtaa vain koristeena ja toimii aukion ikonisena keskipisteenä. 

Pronssista ja kuparista valmistettujen hahmojen koristamaa kaunista suihkulähdettä kannattaa käydä ihailemassa. Tutki suihkulähteen täynnä yksityiskohtia olevia kaiverruksia. Kiviperustalla seisovan pylvään päällä on suuri kuparinen malja, jonka päällä istuu raskaana oleva äiti ja hänen lapsensa. Vesi ryöppyää patsaan molemmilta puolilta ja laskeutuu lopulta alla olevaan altaaseen. Hahmot symboloivat rakkautta ja armeliaisuutta (latinaksi caritas) ja ovat hyvin tärkeitä kaupungin asukkaille. Jos tarvitset hyvää onnea, heitä kolikko kuparimaljaan. Se saattaa tepsiä!

Koko aukiolla on paljon elämää päivin ja öin. Katusoittajat ovat aukion vakiovieraita. Monet alueen pikaruokalat houkuttelevat paikalle suuria nuorisojoukkoja, jotka syövät purtaviaan kadun varrella. Jos vatsasi kurnii, voit napata mukaan pølsen (tanskalaisen nakkisämpylän) lähellä sijaitsevasta ruokakärrystä ja syödä sen suihkulähteen reunalla istuskellen ja ohi kulkevia ihmisiä katsellen. Ostoskadun jalankulkijoiden virta näyttää päättymättömältä, sillä viereinen Strøget on Kööpenhaminan suosituimpia ostosalueita.

Caritasin suihkulähde sijaitsee Kööpenhaminan ydinkeskustassa. Perille pääsee parhaiten kävellen pitkin kävelykatua tai bussilla. Suihkulähteen eteläpuolella on joitakin maksullisia pysäköintipaikkoja autoille.


Alueen Caritas opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 615 majoitusliikettä kohteen Caritas lähellä
Hotel Kong Arthur 119 €
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rosenborgin linna ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 84 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comfort Hotel Vesterbro 85 €
   Comfort Hotel Vesterbro

   Comfort Hotel Vesterbro

   Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel 83 €
    Grand Hotel

    Grand Hotel

    Vesterbrogade 9, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Copenhagen Admiral Hotel 112 €
     Copenhagen Admiral Hotel

     Copenhagen Admiral Hotel

     Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Urban House Copenhagen by MEININGER 62 €
      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       citizenM Copenhagen Radhuspladsen 107 €
       citizenM Copenhagen Radhuspladsen

       citizenM Copenhagen Radhuspladsen

       H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kööpenhaminan Tivoli, Strøget ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Christiansborgin linna ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Square 126 €
        The Square

        The Square

        Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.