Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Carnaby Street

Tee ostoksia, syö ja juo vain jalankulkijoille tarkoitetulla Carnaby Streetillä, jonka tekivät tunnetuksi muusikot ja muut seurapiirijulkkikset 1960-luvun svengaavan Lontoon aikakaudella.

Sukella sisään Carnaby Streetin avantgardemaiseen ja muotitietoiseen tunnelmaan. 1600-luvulla perustettu katu tuli tunnetuksi 1960-luvulla "svengaavan Lontoon" trendikkäimpänä paikkana. Muusikoita Rolling Stonesin, Small Facesin ja The Whon kaltaisista bändeistä saapui tänne tekemään ostoksia, esiintymään sekä muuten vain viihtymään bändäreiden ja trendisetterien seurassa. Nykyisin kadun pikku putiikit, brändiliikkeet, pubit ja musiikkiklubit pitävät huolen siitä, että Carnaby Street on vähintään yhtä vetovoimainen paikka kuin 1960-luvulla. 

Tällä vain jalankulkijoiden käyttöön tarkoitetulla kadulla on monipuolinen, yli 140 ostosliikkeen valikoima, sekä ruokailu- että illanviettopaikkoja. Tutustu liikkeisiin, jotka on omistettu boheemille ja mod-muodille, asusteille, lastenvaatteille ja urheiluvaatteille. Vieraile julkkisten, kuten Oasiksen Liam Gallagherin, perustamissa liikkeissä. Tutustu kansainvälisesti tunnettujen brändiliikkeiden valikoimaan.

Löydät enemmän muotia Carnaby Streetiltä haarautuvilta kujilta. Kannattaa poiketa ainakin Foubert’s Placelle ja Newburgh Streetille. Voit myös piipahtaa Kinlgy Courtissa, joka on moderni, kolmikerroksinen ostoskeskus avoimen sisäpihan ympärillä. Täältä löydät runsaasti orastavien muotisuunnittelijoiden luomuksia myyviä liikkeitä kahviloiden ja pikaruokaketjujen lisäksi.

Pidä taukoa shoppailusta ja koe alueen pubien vieraanvarainen tunnelma. 1700-luvulta peräisin olevan Shakespeare’s Head -pubin ulkopatio on täydellinen paikka tarkkailla ohikiitävien shoppailijoiden menoa. Ruokaile vaikkapa alueen laadukkaissa hampurilaispaikoissa, ceviche-baarissa tai espanjalaistyylisessä tavernassa. Illan tullen voit seurustella trendikkäiden ihmisten kanssa blues-kahvilassa, kabareeklubilla ja cocktailbaareissa.

Carnaby Street sijaitsee Lontoon Sohon länsipuolella, ja sinne on helppo kulkea eri kulkuvälineillä Oxford Circusin ja Piccadilly Circusin metroasemat ovat alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät läheisellä Regent Streetillä, joka on yksi Lontoon merkittävimmistä ostoskaduista.

Carnaby Streetillä riittää vilskettä seitsemänä päivänä viikossa niin päiväsaikaan kuin iltamyöhäänkin. Löydät täydellisen listan kadun palveluista, tapahtumista, ravintoloista ja kaupoista Carnaby Streetin viralliselta verkkosivustolta. Sivustolta löydät myös yksittäisten kohteiden aukioloajat.


Alueen Carnaby Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 480 majoitusliikettä kohteen Carnaby Street lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  St Giles London - A St Giles Hotel 80 €
  St Giles London - A St Giles Hotel

  St Giles London - A St Giles Hotel

  Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Strand Palace Hotel 176 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens 111 €
    Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

    Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

    36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     British Library (kirjasto) ja Lontoon yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. British Museum ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Zedwell Piccadilly 95 €
     Zedwell Piccadilly

     Zedwell Piccadilly

     Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Chesterfield Mayfair 282 €
      The Chesterfield Mayfair

      The Chesterfield Mayfair

      35 Charles Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       St. James' Court, A Taj Hotel, London 202 €
       St. James' Court, A Taj Hotel, London

       St. James' Court, A Taj Hotel, London

       54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Rubens At The Palace 195 €
        The Rubens At The Palace

        The Rubens At The Palace

        39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.