Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Carnaby Street

Tee ostoksia, syö ja juo vain jalankulkijoille tarkoitetulla Carnaby Streetillä, jonka tekivät tunnetuksi muusikot ja muut seurapiirijulkkikset 1960-luvun svengaavan Lontoon aikakaudella.

Sukella sisään Carnaby Streetin avantgardemaiseen ja muotitietoiseen tunnelmaan. 1600-luvulla perustettu katu tuli tunnetuksi 1960-luvulla "svengaavan Lontoon" trendikkäimpänä paikkana. Muusikoita Rolling Stonesin, Small Facesin ja The Whon kaltaisista bändeistä saapui tänne tekemään ostoksia, esiintymään sekä muuten vain viihtymään bändäreiden ja trendisetterien seurassa. Nykyisin kadun pikku putiikit, brändiliikkeet, pubit ja musiikkiklubit pitävät huolen siitä, että Carnaby Street on vähintään yhtä vetovoimainen paikka kuin 1960-luvulla. 

Tällä vain jalankulkijoiden käyttöön tarkoitetulla kadulla on monipuolinen, yli 140 ostosliikkeen valikoima, sekä ruokailu- että illanviettopaikkoja. Tutustu liikkeisiin, jotka on omistettu boheemille ja mod-muodille, asusteille, lastenvaatteille ja urheiluvaatteille. Vieraile julkkisten, kuten Oasiksen Liam Gallagherin, perustamissa liikkeissä. Tutustu kansainvälisesti tunnettujen brändiliikkeiden valikoimaan.

Löydät enemmän muotia Carnaby Streetiltä haarautuvilta kujilta. Kannattaa poiketa ainakin Foubert’s Placelle ja Newburgh Streetille. Voit myös piipahtaa Kinlgy Courtissa, joka on moderni, kolmikerroksinen ostoskeskus avoimen sisäpihan ympärillä. Täältä löydät runsaasti orastavien muotisuunnittelijoiden luomuksia myyviä liikkeitä kahviloiden ja pikaruokaketjujen lisäksi.

Pidä taukoa shoppailusta ja koe alueen pubien vieraanvarainen tunnelma. 1700-luvulta peräisin olevan Shakespeare’s Head -pubin ulkopatio on täydellinen paikka tarkkailla ohikiitävien shoppailijoiden menoa. Ruokaile vaikkapa alueen laadukkaissa hampurilaispaikoissa, ceviche-baarissa tai espanjalaistyylisessä tavernassa. Illan tullen voit seurustella trendikkäiden ihmisten kanssa blues-kahvilassa, kabareeklubilla ja cocktailbaareissa.

Carnaby Street sijaitsee Lontoon Sohon länsipuolella, ja sinne on helppo kulkea eri kulkuvälineillä Oxford Circusin ja Piccadilly Circusin metroasemat ovat alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät läheisellä Regent Streetillä, joka on yksi Lontoon merkittävimmistä ostoskaduista.

Carnaby Streetillä riittää vilskettä seitsemänä päivänä viikossa niin päiväsaikaan kuin iltamyöhäänkin. Löydät täydellisen listan kadun palveluista, tapahtumista, ravintoloista ja kaupoista Carnaby Streetin viralliselta verkkosivustolta. Sivustolta löydät myös yksittäisten kohteiden aukioloajat.


Alueen Carnaby Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 541 majoitusliikettä kohteen Carnaby Street lähellä
SACO Fitzrovia 103 €
SACO Fitzrovia

SACO Fitzrovia

21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World
  Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

  Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

  68 Regent Street, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Treehouse Hotel London 200 €
   Treehouse Hotel London

   Treehouse Hotel London

   Langham Place, Regent Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lontoon yliopisto, Buckinghamin palatsi ja Big Ben sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. London Dungeon ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Oxford Circusin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Langham, London
    The Langham, London

    The Langham, London

    1C Portland Place, Regent Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oxford Street ja Royal Institute of British Architects sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Wigmore Hall (konserttisali) ja Selfridges ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oxford Circusin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Great Portland Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza Westminster Bridge London 142 €
     Park Plaza Westminster Bridge London

     Park Plaza Westminster Bridge London

     200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Karma Sanctum Soho 182 €
      Karma Sanctum Soho

      Karma Sanctum Soho

      20 Warwick Street, Soho, Lontoo, Englanti
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Piccadilly Circus, British Museum ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Oxford Circusin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Valet Apartments Golden Square
       Valet Apartments Golden Square

       Valet Apartments Golden Square

       9 Golden Square, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Piccadilly Theatre, Regent Street ja Shaftesbury Avenue sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Piccadilly ja Piccadilly Circus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Oxford Circusin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Morgan Hotel 86 €
        Morgan Hotel

        Morgan Hotel

        24 Bloomsbury Street, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         British Museum, Oxford Street ja Shaftesbury Avenue sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Russell Square ja Royal Opera House ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Holbornin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.