Egmond aan Zee matkavinkit

Matkaopas
Egmond aan Zee
Etsitkö hyvää rantalomakohdetta? Paikkaa, jossa voit nauttia sekä rannasta että kulttuurista? Lähde matkalle Egmond aan Zeehen!

Egmond aan Zee on täydellinen paikka rentoutua ja viettää mukava loma rannalla. Se on myös lähellä monia kaupunkeja, kuten Alkmaaria ja Bergeniä, jotka ovat molemmat hyviä päiväretkikohteita.

Egmond aan Zeellä on pitkä historia. Kalastajia asettui rannikolle jo 900-luvulla. Paikasta alkoi muodostua vähitellen kylä, josta osa on tosin sittemmin huuhtoutunut mereen. Nykyisen rantakadun paikalla oli aiemmin kylän keskusta! Matkailu alkoi kehittyä toisen maailmansodan jälkeen, ja Egmond aan Zee on nykyisin melko suuri loma- ja päiväretkikohde.

Lomalla Egmond aan Zeessä voit rentoutua rannalla tai ottaa kuvia J.C.J van Speijkin majakasta. Voit mennä pitkälle kävelylle rannalle tai tutustua rannikkoon hevosen selästä. Jos lähdet riittävän kauas, saavut yhteen naapurikylistä, kuten Bergen aan Zeehen. Näitä kahta rantalomakeskusta erottaa Pohjois-Hollannin dyynialue, jonka laajan luonnonsuojelualueen metsät ja dyynit tarjoavat erinomaisen paikan patikointiin. Bergen ja Alkmaar ovat myös päiväretken arvoisia. Voit istuskella katukahvilassa tyylikkäässä Bergenissä tai kiivetä Waagpleinillä sijaitsevan punnitustalon yläkertaan Alkmaarissa.

Voit kävellä metsässä ja dyyneillä, tutustua rantaan ratsain, uida meressä tai lähteä kiertämään aluetta polkupyörällä. Kaupunkiloma Egmond aan Zeessä tarjoaa runsaasti tekemistä! Itse kylä on pienikokoinen, joten siihen on helppo tutustua jalan. Katupysäköinti on ilmaista kauden ulkopuolella.

Egmond aan Zeessä ei ole rautatieasemaa, joten matka on taitettava bussilla. Voit mennä junalla Alkmaariin ja jatkaa matkaa bussilla Egmond aan Zeehen. Jos matkustat Alankomaissa autolla ja tulet etelästä päin, seuraa tienviittoja Amsterdamiin ja jatka sitten A9-tietä Alkmaariin. Jos olet tulossa koillisesta, mene Afsluitdijkia pitkin.

Pidä hauskaa kumppanisi tai koko perheen kanssa Egmond aan Zeessä.

Hotel2Stay
Hotel2Stay
3 out of 5
Tempelhofstraat 2, Amsterdam, Noord-Holland
Hinta on 79 € per yö ajalle 30. kesäk. viiva 1. heinäk.
79 €
per yö
30. kesäk.–1. heinäk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Amsterdam. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja kuntokeskuksesta. Asiakkaamme ...
8,8/10 Excellent! (970 arvostelua)