Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fotografiska-valokuvamuseo

Katsele nykytaiteen kokoelmia, osallistu työpajoihin ja nauti maisemista Tukholman Skeppsholmenin ja Djurgårdenin saarille tässä valokuvataidetta esittelevässä museossa.

Tukholman Fotografiska-museossa on vaihtuvia nykyvalokuvataiteen näyttelyitä. Lisäksi museossa voi opetella kameran käyttöä ja ihastella komeita kaupunkimaisemia ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta. Tämä vuonna 2010 avattu museo sijaitsee peruskorjatussa art noveau -tyylisessä rakennuksessa ja tarjoaa näyttelytilat kansainvälisesti ansioituneille valokuvaajille.

Museon gallerioissa järjestetään vuosittain neljä suurta näyttelyä ja 15–20 pienempää näyttelyä. Yksi ensimmäisistä näyttelyistä oli kuuluisan amerikkalaisen muotokuvaajan Annie Leibovitz A Photographer’s Life -näyttely. Muita näyttelyitä ovat olleet ePic Moments, jonka valokuvat on kuvattu olympialaisissa vuosina 1912–2012, sekä ruotsalaisten valokuvaajien Julia Hettan ja Helena Blomqvistin näyttelyt. 

Aloittelevat valokuvauksen harrastajat voivat osallistua museossa viikonloppuisin järjestettäville kursseille, joiden kieli on englanti. Lisäksi museossa järjestetään digitaalista valokuvausta ja visuaalista viestintää käsitteleviä kursseja sekä tunnettujen valokuvaajien luentoja, jotka ovat ruotsiksi. 

Ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta on upeat maisemat Tukholman Itämereen kuuluvalle Saltsjön-lahdelle sekä Skeppsholmenin ja Djurgårdenin saarille. Ravintola on erikoistunut kasvisruokaan. Kesällä museon sisäänkäynnin yhteydessä on ulkoilmabistro. Torstaista lauantaihin bistrossa on tiskijukkien soittaman musiikin lisäksi elävää musiikkia. Bistro on avoinna myös muille kuin museovieraille, joten voit vapaasti tulla sinne uudelleen, jos ihastuit sen tarjontaan.

Stadsgårdshamnen-satamassa sijaitsevaan Fotografiska-museoon on vain 10 minuutin kävelymatka kaupungin keskustasta. Julkisen liikenteen bussit ja metro pysähtyvät Slussenilla, josta on lyhyt kävelymatka museolle. Kungsträdgårdenista kävelet museolle pitkin vanhankaupungin rantaa noin 30 minuutissa. 

Fotografiska on avoinna joka päivä paitsi joulu- ja juhannusaattona. Näyttelyiden opastetut kierrokset voi sopia etukäteen. Katso lisätietoja museon opastetuista kierroksista, aukioloajoista ja kurssien hinnoista museon verkkosivuilta.


Alueen Fotografiskan valokuvataiteen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 449 majoitusliikettä kohteen Fotografiskan valokuvataiteen museo lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 118 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 124 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 108 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 105 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six 167 €
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Castle House Inn 63 €
      Castle House Inn

      Castle House Inn

      Brunnsgränd 4, Tukholma
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Stockholm Slussen 111 €
       Hilton Stockholm Slussen

       Hilton Stockholm Slussen

       Guldgränd 8, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum), Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gamla stanin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        First Hotel Reisen 104 €
        First Hotel Reisen

        First Hotel Reisen

        Skeppsbron 12, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.