Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fotografiska-valokuvamuseo

Katsele nykytaiteen kokoelmia, osallistu työpajoihin ja nauti maisemista Tukholman Skeppsholmenin ja Djurgårdenin saarille tässä valokuvataidetta esittelevässä museossa.

Tukholman Fotografiska-museossa on vaihtuvia nykyvalokuvataiteen näyttelyitä. Lisäksi museossa voi opetella kameran käyttöä ja ihastella komeita kaupunkimaisemia ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta. Tämä vuonna 2010 avattu museo sijaitsee peruskorjatussa art noveau -tyylisessä rakennuksessa ja tarjoaa näyttelytilat kansainvälisesti ansioituneille valokuvaajille.

Museon gallerioissa järjestetään vuosittain neljä suurta näyttelyä ja 15–20 pienempää näyttelyä. Yksi ensimmäisistä näyttelyistä oli kuuluisan amerikkalaisen muotokuvaajan Annie Leibovitz A Photographer’s Life -näyttely. Muita näyttelyitä ovat olleet ePic Moments, jonka valokuvat on kuvattu olympialaisissa vuosina 1912–2012, sekä ruotsalaisten valokuvaajien Julia Hettan ja Helena Blomqvistin näyttelyt. 

Aloittelevat valokuvauksen harrastajat voivat osallistua museossa viikonloppuisin järjestettäville kursseille, joiden kieli on englanti. Lisäksi museossa järjestetään digitaalista valokuvausta ja visuaalista viestintää käsitteleviä kursseja sekä tunnettujen valokuvaajien luentoja, jotka ovat ruotsiksi. 

Ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta on upeat maisemat Tukholman Itämereen kuuluvalle Saltsjön-lahdelle sekä Skeppsholmenin ja Djurgårdenin saarille. Ravintola on erikoistunut kasvisruokaan. Kesällä museon sisäänkäynnin yhteydessä on ulkoilmabistro. Torstaista lauantaihin bistrossa on tiskijukkien soittaman musiikin lisäksi elävää musiikkia. Bistro on avoinna myös muille kuin museovieraille, joten voit vapaasti tulla sinne uudelleen, jos ihastuit sen tarjontaan.

Stadsgårdshamnen-satamassa sijaitsevaan Fotografiska-museoon on vain 10 minuutin kävelymatka kaupungin keskustasta. Julkisen liikenteen bussit ja metro pysähtyvät Slussenilla, josta on lyhyt kävelymatka museolle. Kungsträdgårdenista kävelet museolle pitkin vanhankaupungin rantaa noin 30 minuutissa. 

Fotografiska on avoinna joka päivä paitsi joulu- ja juhannusaattona. Näyttelyiden opastetut kierrokset voi sopia etukäteen. Katso lisätietoja museon opastetuista kierroksista, aukioloajoista ja kurssien hinnoista museon verkkosivuilta.


Alueen Fotografiskan valokuvataiteen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 510 majoitusliikettä kohteen Fotografiskan valokuvataiteen museo lähellä
At Six 160 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 114 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Stockholm 80 €
   Clarion Hotel Stockholm

   Clarion Hotel Stockholm

   Ringvaegen 98, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tele2 Arena ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hobo 101 €
    Hobo

    Hobo

    Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     First Hotel Reisen 113 €
     First Hotel Reisen

     First Hotel Reisen

     Skeppsbron 12, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Stockholm Slussen 102 €
      Hilton Stockholm Slussen

      Hilton Stockholm Slussen

      Guldgränd 8, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum) ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gamla stanin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 50 €
       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Kungsbron 1, Tukholma
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Downtown Camper by Scandic 127 €
        Downtown Camper by Scandic

        Downtown Camper by Scandic

        Brunkebergstorg 9, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.