Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Galata-torni (Galata Kulesi)

Istanbulin keskiaikaiselta tähystyspaikalta avautuvat upeat näkymät suoraan historialliseen vanhaankaupunkiin ja Kultaiseen sarveen.

Yhdeksänkerroksinen ja lähes 67 metriä korkea Galata-torni oli valmistuessaan Istanbulin korkein rakennus.

Tornin alkuperäinen nimi sen valmistuessa vuonna 1348 oli ”Kristuksen torni”. Ottomaanit käyttivät sitä myöhemmin palotornina, josta voitiin paikantaa kaupungin tulipaloja. Torni vaurioitui kahdessa suuressa tulipalossa 1700- ja 1800-luvuilla. Torni on ollut avoinna yleisölle siitä lähtien, kun se restauroitiin 1960-luvulla. Tänäkin päivänä matkailijat voivat ihastella kaupunkia ja Bosporinsalmea korkealta tornista.

Kipua torniin, jossa sijaitsee sen näköalatasanne. Tornista näet Istanbulin merkittävimmät maamerkit lintuperspektiivistä. Näet koko salmen, joka erottaa Euroopan Aasiasta ja halkaisee Istanbulin kahteen osaan. Tornista näkyy myös kaksi mannerta yhdistävä Galata-silta.

Kokeile, tunnistatko muut kuuluisat maamerkit, kuten Topkapin palatsin, Hagia Sofian minareetit ja kupolin sekä sinisen moskeijan. Tornin tunnelmaa tehostavat myös lähistön moskeijojen kaiuttimista säännöllisesti kuuluvat imaamien rukouskutsut, jotka muistuttavat muslimeja rukoushetkistä.

Näet selvästi, mistä Kultaisen sarven lahti ja luonnonsatama ovat saaneet nimensä, kun katsot lahdelle Galata-tornista auringon laskiessa. Ylimmissä kerroksissa on ravintola ja kahvila, joissa voit viettää rentouttavia hetkiä, ja voit jopa vierailla ylimmän kerroksen yökerhossa. Tornin yökerhon värikkäissä ja energisissä esityksissä yhdistyvät haaremityylinen viihdetaide ja kansantanssi.

Galata-torni sijaitsee Kultaisen sarven pohjoisella rannalla Beyoğlussa, Istanbulin ”uudessa” kaupungissa, ja sinne pääsee julkisilla liikennevälineillä. Tornin näköalatasanteelle pääsee joka päivä, mutta kesäkuukausina aukioloajat ovat pidemmät. Hissi kuljettaa seitsemänteen kerrokseen, mutta kaksi viimeistä kerrosta on kuljettava portaita. Ravintola on erittäin suosittu, joten pöydän varaamista suositellaan. Maanantaisin torniin pääsee puoleen hintaan.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 436 majoitusliikettä kohteen Galata-torni lähellä
CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul 124 €
CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul

Gümüssuyu Mah. Inönü Cad. No:8, Istanbul, Istanbul
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Atatürk-kulttuurikeskus ja Taksim-aukio ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä Stripin varrella sijaitsevasta hotellista. Dolmabahçen palatsi ja İstiklalin puistokatu ovat myös 2 kilometrin päässä. Taksimin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Findiklin linja-autopysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Georges Hotel Galata 130 €
  Georges Hotel Galata

  Georges Hotel Galata

  Serdar-I Ekrem Sokak No:24, Galata - Beyoglu, Istanbul, Istanbul
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galata-torni ja Istanbulin nykytaiteen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Taksim-aukio ja Suuri basaari ovat myös 3 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karaköyn linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Rixos Pera Istanbul 169 €
   Rixos Pera Istanbul

   Rixos Pera Istanbul

   Kamerhatun Mah.Mesrutiyet Cad.No 44, Tepebasi Taksim, Istanbul, Istanbul
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pera-museo, Istanbulin nykytaiteen museo ja Demirören İstiklal -ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Viattomuuden museo ja Taksim-aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tünelin linja-autopysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Taksimin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Doruk Palas Hotel 52 €
    Doruk Palas Hotel

    Doruk Palas Hotel

    Emekyemez Mahallesi, Nazli Hanim Sk. No 19 Galata, Istanbul, Istanbul
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Galata-torni ja Pera-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galata-silta ja Eminönün aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Karaköyn linja-autopysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel Istanbul Bosphorus 82 €
     Novotel Istanbul Bosphorus

     Novotel Istanbul Bosphorus

     Kemankes Caddesi No: 57-59, Karaköy - Beyoglu, Istanbul
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Galata-torni, Istanbulin nykytaiteen museo ja Taksim-aukio sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Suuri basaari ja Vodafone Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Tophanen raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karaköyn linja-autopysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Galata Istanbul Hotel - MGallery 116 €
      The Galata Istanbul Hotel - MGallery

      The Galata Istanbul Hotel - MGallery

      Arap Camii Mahallesi Bankalar Caddesi, No:21, Beyoglu, Istanbul, Istanbul
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Galata-torni, Galata-silta ja Pera-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Suuri basaari ja Eminönün aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Karaköyn linja-autopysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tünelin linja-autopysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kirkas ja Luonteeltaan Galata!
       Kirkas ja Luonteeltaan Galata!

       Kirkas ja Luonteeltaan Galata!

       ilk Belediye Cd No:39, Istanbul,, Istanbul 34420, Turkey, Istanbul
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Galata-torni ja Pera-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. İstiklalin puistokatu ja Galata-silta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tünelin linja-autopysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Karaköyn linja-autopysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Opale Hotel 61 €
        Opale Hotel

        Opale Hotel

        Müeyyedzade Mahallesi Maliye Cd., 1 1 Karakoy, Istanbul, Istanbul
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Galata-torni, Taksim-aukio ja Suuri basaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Suleimanin moskeija ja Yerebatan Sarayı ovat myös 3 kilometrin päässä. Karaköyn linja-autopysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tophanen raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.