Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Galata-torni (Galata Kulesi)

Istanbulin keskiaikaiselta tähystyspaikalta avautuvat upeat näkymät suoraan historialliseen vanhaankaupunkiin ja Kultaiseen sarveen.

Yhdeksänkerroksinen ja lähes 67 metriä korkea Galata-torni oli valmistuessaan Istanbulin korkein rakennus.

Tornin alkuperäinen nimi sen valmistuessa vuonna 1348 oli ”Kristuksen torni”. Ottomaanit käyttivät sitä myöhemmin palotornina, josta voitiin paikantaa kaupungin tulipaloja. Torni vaurioitui kahdessa suuressa tulipalossa 1700- ja 1800-luvuilla. Torni on ollut avoinna yleisölle siitä lähtien, kun se restauroitiin 1960-luvulla. Tänäkin päivänä matkailijat voivat ihastella kaupunkia ja Bosporinsalmea korkealta tornista.

Kipua torniin, jossa sijaitsee sen näköalatasanne. Tornista näet Istanbulin merkittävimmät maamerkit lintuperspektiivistä. Näet koko salmen, joka erottaa Euroopan Aasiasta ja halkaisee Istanbulin kahteen osaan. Tornista näkyy myös kaksi mannerta yhdistävä Galata-silta.

Kokeile, tunnistatko muut kuuluisat maamerkit, kuten Topkapin palatsin, Hagia Sofian minareetit ja kupolin sekä sinisen moskeijan. Tornin tunnelmaa tehostavat myös lähistön moskeijojen kaiuttimista säännöllisesti kuuluvat imaamien rukouskutsut, jotka muistuttavat muslimeja rukoushetkistä.

Näet selvästi, mistä Kultaisen sarven lahti ja luonnonsatama ovat saaneet nimensä, kun katsot lahdelle Galata-tornista auringon laskiessa. Ylimmissä kerroksissa on ravintola ja kahvila, joissa voit viettää rentouttavia hetkiä, ja voit jopa vierailla ylimmän kerroksen yökerhossa. Tornin yökerhon värikkäissä ja energisissä esityksissä yhdistyvät haaremityylinen viihdetaide ja kansantanssi.

Galata-torni sijaitsee Kultaisen sarven pohjoisella rannalla Beyoğlussa, Istanbulin ”uudessa” kaupungissa, ja sinne pääsee julkisilla liikennevälineillä. Tornin näköalatasanteelle pääsee joka päivä, mutta kesäkuukausina aukioloajat ovat pidemmät. Hissi kuljettaa seitsemänteen kerrokseen, mutta kaksi viimeistä kerrosta on kuljettava portaita. Ravintola on erittäin suosittu, joten pöydän varaamista suositellaan. Maanantaisin torniin pääsee puoleen hintaan.


Alueen Galata-torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 162 majoitusliikettä kohteen Galata-torni lähellä
Novotel Istanbul Bosphorus 89 €
Novotel Istanbul Bosphorus

Novotel Istanbul Bosphorus

Kemankes Caddesi No: 57-59, Karaköy - Beyoglu, Istanbul
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galata-torni, Istanbulin nykytaiteen museo ja Maustebasaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Suleimanin moskeija sijaitsee 2,1 kilometrin päässä. Tophanen raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karaköyn linja-autopysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Marmara Pera 74 €
  The Marmara Pera

  The Marmara Pera

  Mesrutiyet Cad. Tepebasi, Istanbul, Istanbul
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galata-torni ja Mixer sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Taksim-aukio ja Suleimanin moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tophanen raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pera Palace Hotel 156 €
   Pera Palace Hotel

   Pera Palace Hotel

   Mesrutiyet Cad. No. 52, Tepebasi Beyoglu, Istanbul, Istanbul
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pera-museo, İstiklalin puistokatu ja Galata-torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Istanbulin risteilyalusterminaali sijaitsee 1,2 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tophanen raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel Istanbul Pera 107 €
    Radisson Blu Hotel Istanbul Pera

    Radisson Blu Hotel Istanbul Pera

    Evliya Celebi Mah., Refik Saydam Cad. No 19 Tepebasi, Istanbul, Istanbul
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sanatorium-galleria ja Tunel-aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Galata-torni ja Suleimanin moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tophanen raitiovaunupysäkki 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hyatt Istanbul 112 €
     Grand Hyatt Istanbul

     Grand Hyatt Istanbul

     Harbiye Mah. Taskisla Caddesi No.1, Sisli, Istanbul
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Macka Park, Atatürk-kulttuurikeskus ja Acıbadem Taksimin sairaala sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Taksim-aukio ja Istanbulin nykytaiteen museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Taşkışlan köysirata-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Maçkan köysirata-asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sultanhan Hotel - Special Class 86 €
      Sultanhan Hotel - Special Class

      Sultanhan Hotel - Special Class

      Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cemberlitasin kylpylä ja Konstantinuksen pylväs sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sultanahmetin aukio ja Hagia Sofia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Istanbul Golden City Hotel 78 €
       Istanbul Golden City Hotel

       Istanbul Golden City Hotel

       Tersane Cad. No. 111, Karaköy, Beyoglu, Istanbul, Istanbul
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mixer, Maustebasaari ja Suleimanin moskeija sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Suuri basaari ja Yerebatan Sarayı ovat myös 3 kilometrin päässä. Karaköyn linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tünelin linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Istanbul Bosphorus 116 €
        Hilton Istanbul Bosphorus

        Hilton Istanbul Bosphorus

        Cumhuriyet Caddesi, Harbiye, Istanbul, Istanbul
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Acıbadem Taksimin sairaala, Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ja Galata-torni ovat myös 3 kilometrin päässä. Taşkışlan köysirata-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Taksimin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.