Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Green Park

Tämä kaunis kolmionmuotoinen viheralue on rauhallisempi kuin naapurinsa St. James’s Park, ja sitä koristavat kauniit kävelypolut ja komeat puuvanhukset.

Pakene Lontoon keskustan melua Green Parkin upeaan vehreään keitaaseen. Pakkaa eväät mukaan, rentoudu nurmella ja ihastele Buckinghamin upeaa palatsia, joka sijaitsee tämän kuninkaallisen puiston kaakkoispuolella.

Green Park kattaa yli 16 hehtaarin viheralueen. Sen alueella on lukuisia suuria, ikivanhoja puita, joiden oksilla oravat vilistävät ja linnut laulelevat. Vaikka suurimmassa osassa Lontoon kuninkaallisista puistoista on näyttäviä kukkaistutuksia, Green Parkissa luonto saa kasvaa rauhassa. Tarinan mukaan kuningatar Katariina de Bragança poistatti kaikki puiston kukat juurineen saatuaan selville, että hänen aviomiehensä Kaarle II oli poiminut niitä toisille naisille.

Lämpiminä ja aurinkoisina kesäpäivinä lontoolaiset parveilevat puistoon ottamaan aurinkoa ja pitämään piknikkiä ystäviensä kanssa. Levitä viltti nurmikolle ja istahda alas nauttimaan puiston lämpimän ystävällisestä ilmapiiristä. Voit myös verrytellä jalkojasi lähtemällä kävelylle Green Parkin poluille.

Paikan päällä kannattaa käydä katsomassa myös kuuluisaa kuninkaallista Buckinghamin palatsia, joka sijaitsee Green Parkin ja St. James’s Parkin välissä. Buckinghamin palatsiin on tarjolla opaskierroksia, joilla pääset kurkistamaan sen upeisiin huoneisiin. Ihastele upeita kuninkaallisia koristuksia, kuten kattokruunuja ja koristeellisia huonekaluja.

Vaihda maisemaa ja pistäydy St. James’s Parkiin, Lontoon vanhimpaan kuninkaalliseen puistoon. Tällä mahtavalla 23 hehtaarin viheralueella sijaitsee myös pieni järvi, jolla on kaksi saarta. Järvellä pidetään päivittäin myös pelikaanien ruokinta-aika. St. James’s Park sijaitsee Lontoon seremonioiden sydämessä, ja siellä järjestetään joka kesäkuussa värikäs Trooping the Colour -paraati kuningattaren virallisen syntymäpäivän kunniaksi.

Green Park sijaitsee City of Westminsterin kaupunginosassa Lontoon keskustassa. Pääset puistolle metrolla jäämällä pois joko Hyde Park Cornerin tai Green Parkin asemalla. City of Westminsteristä ja sen lähialueilta löytyy sekä luksushotelleja että edullisempia majoitusvaihtoehtoja.

Pidä pieni paussi Lontoon nähtävyyksien välissä ja levähdä hetki tässä suositussa puistossa.


Alueen Green Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 12 834 majoitusliikettä kohteen Green Park lähellä
Queens Park Hotel 65 €
Queens Park Hotel

Queens Park Hotel

48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Grosvenor Hotel 230 €
  The Grosvenor Hotel

  The Grosvenor Hotel

  101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 180 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    St. James' Court, A Taj Hotel, London 232 €
    St. James' Court, A Taj Hotel, London

    St. James' Court, A Taj Hotel, London

    54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Strand Palace Hotel 170 €
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      St Giles London - A St Giles Hotel 93 €
      St Giles London - A St Giles Hotel

      St Giles London - A St Giles Hotel

      Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hard Rock Hotel London 239 €
       Hard Rock Hotel London

       Hard Rock Hotel London

       Great Cumberland Pl, Marylebone, Lontoo, Englanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thistle Kensington Gardens 112 €
        Thistle Kensington Gardens

        Thistle Kensington Gardens

        104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.