Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Green Park

Tämä kaunis kolmionmuotoinen viheralue on rauhallisempi kuin naapurinsa St. James’s Park, ja sitä koristavat kauniit kävelypolut ja komeat puuvanhukset.

Pakene Lontoon keskustan melua Green Parkin upeaan vehreään keitaaseen. Pakkaa eväät mukaan, rentoudu nurmella ja ihastele Buckinghamin upeaa palatsia, joka sijaitsee tämän kuninkaallisen puiston kaakkoispuolella.

Green Park kattaa yli 16 hehtaarin viheralueen. Sen alueella on lukuisia suuria, ikivanhoja puita, joiden oksilla oravat vilistävät ja linnut laulelevat. Vaikka suurimmassa osassa Lontoon kuninkaallisista puistoista on näyttäviä kukkaistutuksia, Green Parkissa luonto saa kasvaa rauhassa. Tarinan mukaan kuningatar Katariina de Bragança poistatti kaikki puiston kukat juurineen saatuaan selville, että hänen aviomiehensä Kaarle II oli poiminut niitä toisille naisille.

Lämpiminä ja aurinkoisina kesäpäivinä lontoolaiset parveilevat puistoon ottamaan aurinkoa ja pitämään piknikkiä ystäviensä kanssa. Levitä viltti nurmikolle ja istahda alas nauttimaan puiston lämpimän ystävällisestä ilmapiiristä. Voit myös verrytellä jalkojasi lähtemällä kävelylle Green Parkin poluille.

Paikan päällä kannattaa käydä katsomassa myös kuuluisaa kuninkaallista Buckinghamin palatsia, joka sijaitsee Green Parkin ja St. James’s Parkin välissä. Buckinghamin palatsiin on tarjolla opaskierroksia, joilla pääset kurkistamaan sen upeisiin huoneisiin. Ihastele upeita kuninkaallisia koristuksia, kuten kattokruunuja ja koristeellisia huonekaluja.

Vaihda maisemaa ja pistäydy St. James’s Parkiin, Lontoon vanhimpaan kuninkaalliseen puistoon. Tällä mahtavalla 23 hehtaarin viheralueella sijaitsee myös pieni järvi, jolla on kaksi saarta. Järvellä pidetään päivittäin myös pelikaanien ruokinta-aika. St. James’s Park sijaitsee Lontoon seremonioiden sydämessä, ja siellä järjestetään joka kesäkuussa värikäs Trooping the Colour -paraati kuningattaren virallisen syntymäpäivän kunniaksi.

Green Park sijaitsee City of Westminsterin kaupunginosassa Lontoon keskustassa. Pääset puistolle metrolla jäämällä pois joko Hyde Park Cornerin tai Green Parkin asemalla. City of Westminsteristä ja sen lähialueilta löytyy sekä luksushotelleja että edullisempia majoitusvaihtoehtoja.

Pidä pieni paussi Lontoon nähtävyyksien välissä ja levähdä hetki tässä suositussa puistossa.


Alueen Green Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 275 majoitusliikettä kohteen Green Park lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 209 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 174 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Grosvenor Hotel 213 €
   The Grosvenor Hotel

   The Grosvenor Hotel

   101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    St. James' Court, A Taj Hotel, London 232 €
    St. James' Court, A Taj Hotel, London

    St. James' Court, A Taj Hotel, London

    54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 139 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Rubens At The Palace 268 €
      The Rubens At The Palace

      The Rubens At The Palace

      39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Club Quarters Hotel, St. Paul's 111 €
       Club Quarters Hotel, St. Paul's

       Club Quarters Hotel, St. Paul's

       24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        InterContinental London Park Lane 356 €
        InterContinental London Park Lane

        InterContinental London Park Lane

        1 Hamilton Place, Park Lane, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Green Park, Piccadilly ja Park Lane. Hyde Park ja Buckinghamin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hyde Park Cornerin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Green Parkin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.