Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Green Park

Tämä kaunis kolmionmuotoinen viheralue on rauhallisempi kuin naapurinsa St. James’s Park, ja sitä koristavat kauniit kävelypolut ja komeat puuvanhukset.

Pakene Lontoon keskustan melua Green Parkin upeaan vehreään keitaaseen. Pakkaa eväät mukaan, rentoudu nurmella ja ihastele Buckinghamin upeaa palatsia, joka sijaitsee tämän kuninkaallisen puiston kaakkoispuolella.

Green Park kattaa yli 16 hehtaarin viheralueen. Sen alueella on lukuisia suuria, ikivanhoja puita, joiden oksilla oravat vilistävät ja linnut laulelevat. Vaikka suurimmassa osassa Lontoon kuninkaallisista puistoista on näyttäviä kukkaistutuksia, Green Parkissa luonto saa kasvaa rauhassa. Tarinan mukaan kuningatar Katariina de Bragança poistatti kaikki puiston kukat juurineen saatuaan selville, että hänen aviomiehensä Kaarle II oli poiminut niitä toisille naisille.

Lämpiminä ja aurinkoisina kesäpäivinä lontoolaiset parveilevat puistoon ottamaan aurinkoa ja pitämään piknikkiä ystäviensä kanssa. Levitä viltti nurmikolle ja istahda alas nauttimaan puiston lämpimän ystävällisestä ilmapiiristä. Voit myös verrytellä jalkojasi lähtemällä kävelylle Green Parkin poluille.

Paikan päällä kannattaa käydä katsomassa myös kuuluisaa kuninkaallista Buckinghamin palatsia, joka sijaitsee Green Parkin ja St. James’s Parkin välissä. Buckinghamin palatsiin on tarjolla opaskierroksia, joilla pääset kurkistamaan sen upeisiin huoneisiin. Ihastele upeita kuninkaallisia koristuksia, kuten kattokruunuja ja koristeellisia huonekaluja.

Vaihda maisemaa ja pistäydy St. James’s Parkiin, Lontoon vanhimpaan kuninkaalliseen puistoon. Tällä mahtavalla 23 hehtaarin viheralueella sijaitsee myös pieni järvi, jolla on kaksi saarta. Järvellä pidetään päivittäin myös pelikaanien ruokinta-aika. St. James’s Park sijaitsee Lontoon seremonioiden sydämessä, ja siellä järjestetään joka kesäkuussa värikäs Trooping the Colour -paraati kuningattaren virallisen syntymäpäivän kunniaksi.

Green Park sijaitsee City of Westminsterin kaupunginosassa Lontoon keskustassa. Pääset puistolle metrolla jäämällä pois joko Hyde Park Cornerin tai Green Parkin asemalla. City of Westminsteristä ja sen lähialueilta löytyy sekä luksushotelleja että edullisempia majoitusvaihtoehtoja.

Pidä pieni paussi Lontoon nähtävyyksien välissä ja levähdä hetki tässä suositussa puistossa.


Alueen Green Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 928 majoitusliikettä kohteen Green Park lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Rubens At The Palace 209 €
  The Rubens At The Palace

  The Rubens At The Palace

  39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Amba Hotel Grosvenor
   Amba Hotel Grosvenor

   Amba Hotel Grosvenor

   101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Victorian asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Grand Paddington Court 89 €
    Park Grand Paddington Court

    Park Grand Paddington Court

    27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Chesterfield Mayfair 276 €
     The Chesterfield Mayfair

     The Chesterfield Mayfair

     35 Charles Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 625 €
      Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

      Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

      68 Regent Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Athenaeum Hotel & Residences 352 €
       The Athenaeum Hotel & Residences

       The Athenaeum Hotel & Residences

       116 Piccadilly, Mayfair, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hyde Park ja Green Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hyde Park Cornerin metroasema ja Green Parkin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The May Fair, A Radisson Collection Hotel
        The May Fair, A Radisson Collection Hotel

        The May Fair, A Radisson Collection Hotel

        Stratton Street, Mayfair, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Piccadilly ja Berkeley Square (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Royal Academy of Arts (taideakatemia) ja Buckinghamin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Piccadilly Circusin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.