Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Green Park

Tämä kaunis kolmionmuotoinen viheralue on rauhallisempi kuin naapurinsa St. James’s Park, ja sitä koristavat kauniit kävelypolut ja komeat puuvanhukset.

Pakene Lontoon keskustan melua Green Parkin upeaan vehreään keitaaseen. Pakkaa eväät mukaan, rentoudu nurmella ja ihastele Buckinghamin upeaa palatsia, joka sijaitsee tämän kuninkaallisen puiston kaakkoispuolella.

Green Park kattaa yli 16 hehtaarin viheralueen. Sen alueella on lukuisia suuria, ikivanhoja puita, joiden oksilla oravat vilistävät ja linnut laulelevat. Vaikka suurimmassa osassa Lontoon kuninkaallisista puistoista on näyttäviä kukkaistutuksia, Green Parkissa luonto saa kasvaa rauhassa. Tarinan mukaan kuningatar Katariina de Bragança poistatti kaikki puiston kukat juurineen saatuaan selville, että hänen aviomiehensä Kaarle II oli poiminut niitä toisille naisille.

Lämpiminä ja aurinkoisina kesäpäivinä lontoolaiset parveilevat puistoon ottamaan aurinkoa ja pitämään piknikkiä ystäviensä kanssa. Levitä viltti nurmikolle ja istahda alas nauttimaan puiston lämpimän ystävällisestä ilmapiiristä. Voit myös verrytellä jalkojasi lähtemällä kävelylle Green Parkin poluille.

Paikan päällä kannattaa käydä katsomassa myös kuuluisaa kuninkaallista Buckinghamin palatsia, joka sijaitsee Green Parkin ja St. James’s Parkin välissä. Buckinghamin palatsiin on tarjolla opaskierroksia, joilla pääset kurkistamaan sen upeisiin huoneisiin. Ihastele upeita kuninkaallisia koristuksia, kuten kattokruunuja ja koristeellisia huonekaluja.

Vaihda maisemaa ja pistäydy St. James’s Parkiin, Lontoon vanhimpaan kuninkaalliseen puistoon. Tällä mahtavalla 23 hehtaarin viheralueella sijaitsee myös pieni järvi, jolla on kaksi saarta. Järvellä pidetään päivittäin myös pelikaanien ruokinta-aika. St. James’s Park sijaitsee Lontoon seremonioiden sydämessä, ja siellä järjestetään joka kesäkuussa värikäs Trooping the Colour -paraati kuningattaren virallisen syntymäpäivän kunniaksi.

Green Park sijaitsee City of Westminsterin kaupunginosassa Lontoon keskustassa. Pääset puistolle metrolla jäämällä pois joko Hyde Park Cornerin tai Green Parkin asemalla. City of Westminsteristä ja sen lähialueilta löytyy sekä luksushotelleja että edullisempia majoitusvaihtoehtoja.

Pidä pieni paussi Lontoon nähtävyyksien välissä ja levähdä hetki tässä suositussa puistossa.


Alueen Green Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 707 majoitusliikettä kohteen Green Park lähellä
The Strand Palace Hotel 147 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 149 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Rubens At The Palace 211 €
   The Rubens At The Palace

   The Rubens At The Palace

   39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Chesterfield Mayfair 259 €
    The Chesterfield Mayfair

    The Chesterfield Mayfair

    35 Charles Street, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Amba Hotel Grosvenor 188 €
     Amba Hotel Grosvenor

     Amba Hotel Grosvenor

     101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      41 346 €
      41

      41

      41 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Victoria Palace Theatre, Apollo Victoria Theatre ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. St. James Park ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Lane Mews Hotel 99 €
       Park Lane Mews Hotel

       Park Lane Mews Hotel

       2 Stanhope Row, Mayfair, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Park Lane ja Piccadilly sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Green Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hyde Park Cornerin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Nadler Victoria 126 €
        The Nadler Victoria

        The Nadler Victoria

        10 Palace Place, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Victoria Palace Theatre, Buckinghamin palatsi ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. St. James Park ja Piccadilly ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. London Victorian asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.