Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Güell-puisto

Tämän keskustan pohjoispuolella sijaitsevan puiston Gaudín suunnittelemalta näköalaterassilta näet pitkälle kaupunkiin.

Mainio tapa opetella kulkemaan Barcelonassa on nähdä koko kaupunki kerralla tästä korkealla Gràcian kaupunginosassa sijaitsevasta puistosta. Tämä Gaudín suunnittelema puisto valmistui vuosina 1900–1914. Upeiden maisemiensa lisäksi se on kuuluisa useista omaperäisistä piirteistään, kuten piparkakkutaloa muistuttavista taloistaan, päällystetyistä kävelyteistään ja mosaiikein koristellusta terassistaan.

Tämä 15 hehtaarin kokoisella alueella sijaitseva puisto suunniteltiin aluksi kaupungin ylimystön asuinalueeksi. Lopulta sinne rakennettiin vain kaksi taloa. Gaudí itse asui toisessa niistä. Nykyään Gaudín talo on museo, joka on avoinna yleisölle. Vieraile talossa, joka on täynnä Gaudín suunnittelemia huonekaluja, ja tutustu arkkitehdin elämään ja taiteeseen. Taloon on pieni pääsymaksu.

Sisäänkäynti puistoon on kukkulan juurella. Porttirakennukset ovat kuin jättimäisiä piparkakkutaloja, eikä niitä voi olla huomaamatta.

Portaiden juurella on lohikäärmesuihkulähde. Ota valokuva mosaiikkipatsaasta ja jatka sen jälkeen matkaa mäkeä ylös mosaiikkiterassille. Terassia koristavat Gaudílle tunnusomaiset raikkaat värit ja kaartuvat linjat. Terassin kaide on muodoltaan kuin kiemurteleva merihirviö. Terassilta on näkymä yli koko kaupungin. Etenkin auringon laskiessa tänne kerääntyy paljon ihmisiä. Talvella on hiljaisempaa.

Puiston muut osat ovat täynnä pensaita ja kävelyteitä. Levähdä penkeillä, jotka ovat espanjan kuuluisimman arkkitehdin suunnittelemia.

Puisto aukeaa klo 10 joka päivä. Sulkemisajat vaihtelevat eri vuodenaikoina. Puistoon ei ole pääsymaksua.

Lähimmältä metroasemalta puiston sisäänkäynnille on 20 minuutin kävelymatka ylämäkeen. Bussilla pääset lähemmäksi helpommin.


Alueen Guell-puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 760 majoitusliikettä kohteen Guell-puisto lähellä
Hotel Sagrada Familia 90 €
Hotel Sagrada Familia

Hotel Sagrada Familia

Carrer de Corsega 541, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sagrada Família ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Passeig de Gracia ovat myös 2 kilometrin päässä. Sagrada Famílian asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant Pau | Dos de Maigin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Catalonia Park Güell 85 €
  Catalonia Park Güell

  Catalonia Park Güell

  Pg. Mare de Déu del Coll, 10, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hospital Quirón Barcelona, Guell-puisto ja Gaudin koti (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ja Vall d'Hebron Hospital ovat myös 2 kilometrin päässä. Penitentsin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vallcarcan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Factory House Hostel 89 €
   Factory House Hostel

   Factory House Hostel

   Carrer de Molist 5, Barcelona, Barcelona
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gaudin koti (museo) ja Guell-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Sagrada Família ja Casa Milà ovat myös 3 kilometrin päässä. Alfons X:n asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Joanicin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Casa Vilaró
    Casa Vilaró

    Casa Vilaró

    Avinguda Coll del Portell, 67, Gracia, Barcelona
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Gaudin koti (museo) ja Guell-puisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta majatalosta. CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ja Casa Milà ovat myös 3 kilometrin päässä. Vallcarcan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lessepsin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Travessera 69 €
     Hotel Travessera

     Hotel Travessera

     C/ Travessera De Dalt 121-123, Barcelona, Barcelona
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sala Beckett, Gaudí Experiència ja Jardins del Príncep de Girona sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gaudin koti (museo) ja Guell-puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alfons X:n asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Joanicin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      House Vilaró Park Guell Viehättävä Allas ja 15 Minuutin Päässä Plaza Catalunya
      House Vilaró Park Guell Viehättävä Allas ja 15 Minuutin Päässä Plaza Catalunya

      House Vilaró Park Guell Viehättävä Allas ja 15 Minuutin Päässä Plaza Catalunya

      67 Av. del Coll del Portell, Barcelona, Katalonia
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gaudin koti (museo) ja Guell-puisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta huvilasta. CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ja Casa Milà ovat myös 3 kilometrin päässä. Vallcarcan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lessepsin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Ronda Lesseps 84 €
       Hotel Ronda Lesseps

       Hotel Ronda Lesseps

       Carrer Ballester,77-81, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casa Vicens (rakennus), Guell-puisto ja Gaudin koti (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ja Passeig de Gracia ovat myös 2 kilometrin päässä. Lessepsin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Vallcarcan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel ILUNION Bel-Art 90 €
        Hotel ILUNION Bel-Art

        Hotel ILUNION Bel-Art

        Lepant 406, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hospital de Sant Pau (sairaala) ja Sagrada Família sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Guell-puisto ja Gaudin koti (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Alfons X:n asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant Pau | Dos de Maigin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.